Soğukta Ellerinizin Parmak Uçlarımı Donuyor??

rev'it kullanan yokmu kışlık eldivenlerinden.ben yazlığını aldım memnunum,alınca bikere alıyım diyorum 3 kuruş fazla olsun güzel olsun:cat:

Selamlar

Daha yeni deri kaplı bir Rev'it aldım büyük umutlarla ve satıcının büyük vaadleri ile.. ancak tam bir fiyasko... geri götürdüm bir de bunu dene dediler H2O diye bir model o da tam fiyasko... aynen bugüngeri götürücem 90 euro para verdim... Hiç değmez...

Adana İl Temsilcisi
arkadaşlar bende de revit H2O var.korumalar olarak gayet yeterli görünüyor ama ellerim hala çok üşüyor.ben zaten ellerimi ve ayaklarımı kışın ısıtamam bitürlü,ADANA gibi yerde.bende arayış içerisindeyim.bir arkadaşım alpinstar'ın eldivenini tavsiye etti.üstelik 85 ytl.imiş.deneyip üşütme konusunda geçer not alırsa benden,hemen alacağım.sonuçları yazar paylaşırım.sevgilerimle.

Held'e sordum

Arkadaşlar.Almanya bizimkinden çok daha soğuk bir ülke biliyorsunuz ellerin üşümesi olayını çözmemiş olamazlar.Yok ameliyat eldiveni yok ısıtmalı elcik yok elektrikli eldiven irdelemelerini çok komik bulduğumdan forumdaki tartışmayı özetleyerek held firmasına mail attım.Tavsiye edilen eldiveni denemedim ama işe yarayacağında ve bahsettiğiniz elektrikli, ameliyat eldivenli çözümlere hiç gerek bırakmayacağından eminim.Fiyatı 130 euro.Haa dersiniz o para kimde var.O ayrı konu ..Ama 90 euroyu veren 130 uda verir.Isıtmalı elcik ya da elektrikli eldiven de sonuçta bedava değil.
http://www.held-biker-fashion.de/index.php?id=2872&lg=e&lg=e

Son düzenleme:
evt bu tip bir eldiven çözüm olabilir.fakat bu model türkiye'de varmı??

Şahane bir öneri:cat:
Ama benim daha basit bir çözümüm var.
Hoohlayın anacığım, mola verin, etrafı seyredin bacakları açon ve aynı anda hohlayın:) Eğer ameliyat eldiveni işe yarıyorsa (ki denemiştim eşim hemşire), kesinlikle giyin:cat::cat: Basit ucuz bir çözüm. Hee yalık eldivenin altına giyeceğim ve üşümemek istiyyorum diyorsanız o başka:mrgreen:

İlk yardım çantamda olan bişey aklımda ama deneme fırsatım olmadı. Hatta benim aklımda kaliteli bulaşık eldiveni bile geldi. içinde pamuksu bir doku var.

Henüz denemedim ancak ilk uzun yolda (kısa yolda hiç üşünmüyor) deneyeceğim.

Ameliyat eldiveni elleri çok terletecektir çünkü normalde deriden dışarı salınan su buharını eldiven içerisinde hapis tutacaktır.

Koçtaş'tan aldığım bir ürün var; ince plastikle kaplı ince bez katmanı olan bir eldiven. Belki işe yarar. Fiyatı 4.90 YTL.

İşte ürün:

Not: Dolaşım bozukluğu olan kişilerde yani özellikle sigara içen kişilerde bu el/parmak üşümesinin daha fazla olması beklenir.

Bu eldivenler bizim iş yerinde vardı bir kez denedim ama hiç bir işe yaramadı soğuk yine soğuk bir faydasını görmedim.

From what I understand the #2872 Talin glove may be one of the warmest gloves that held makes.

Held USA dan Tommy Kincaid'in cevabı.İki parmaklı olmasına dikkat edin.Parmaklar birbirine değdiğinden daha kolay ısınacaktır.Türkiye de nasıl temin edebiliriz bunun için de Held Almanya merkeziyle temas kurmak lazım.http://www.held-biker-fashion.de

en iyisi muzaffer abinin dediği gibi mola vererek gidiceksin.iki parmaklı eldivende sürücüyü hissizleştirir bence.ufak bir mola elleri yapıştır motora baya yeter sana.

Adana İl Temsilcisi
From what I understand the #2872 Talin glove may be one of the warmest gloves that held makes.

Held USA dan Tommy Kincaid'in cevabı.İki parmaklı olmasına dikkat edin.Parmaklar birbirine değdiğinden daha kolay ısınacaktır.Türkiye de nasıl temin edebiliriz bunun için de Held Almanya merkeziyle temas kurmak lazım.http://www.held-biker-fashion.de

kardeş ben benim gibi üşüyenler senden acil cevap ve bilgi bekliyoruz.

havalar soğuk kendimize 2 kat daha fazla dikkat edelim arkadaşlar.soğuk iklim botu giyebiliriz ayaklarımıza saglıklı ve iyi olur

kardeş ben benim gibi üşüyenler senden acil cevap ve bilgi bekliyoruz.
Ben de Held Ontario var.Onu kullanıyorum ve üşütüyor.İkinci bir eldiven alacak bütçem yok,idare edicez.Sadece bilgilendirme amaçlı yazdım o eldiven modelini.Eldivenin almanya fiyatı 130 euro Türkiye ye gelişi daha pahalı olacaktır.Feyizoğluna ya da yukarda linkini verdiğim held almanya ya mail atarsanız nasıl temin edebileceğiniz konusunda yardımcı olurlar.

Motosikleti
Dl650vstorm
ben daima üşüyorum kan basıncım düşük galiba hele motorda resmen titriyorum:salut: ama hasta olamıyorum. 29 ekimdeki motosiklet konvoyundaydım çoğu millet hasta olmuştu tirtir titredim genede bişey olmadı ilginç........yoksa ben dünyalı deyilmiyim:pale:

Son düzenleme:
İşe yaramıyor desem geç mi kalmış olurum. Başlık biraz eski gibi ama:( Ben Osmaniye den gelirken denemiştim hiçbirişe yaramadı.

Arkadaşlar bu kuryelerin motosiklet gidonuna taktıkları ve kollarını soktukları şeyin adı nedir?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar