gt 650 ve modifiyelerim nasıl olmuş sizce?

eldiven plakada güzel durmuş,yolda uçmuyor mu abi o eldiven:p:p:p

Gerçekten harika olmuş emeğine sağlık abi:)

bır onerı sana fren ve vites ayaklıklarının uzerındekı plastık lerı sok ayaklıklar cokdaha guzel gozukucektır

Yaw motoru satmıyormusun ilanı bile vardı :cyclopsan

HFC'deki Beyazpapağan'ın yapmış olduğu modifiyeler değilmi bu :wiinkk::silent:
Cidden bu motor ve modifiyeler bana da tanıdık geldi.Hatta bir ara beyazpapağan satarken almaya niyetlenmiştim.Sanki bu motor o motor gibi geldi bana...

Martenin dediği gibi bu motorun modifiyesi HFC deki Beyazpapağan'a ait. Ben yaptım diyerek sergileyip- üzerine birde satıyom diyip müşterisini bulmaya çalışıyor galiba...
Bu arada HFC den kaydım silinmiş sanırım siteye giremiyorum kusura bakmayın.
Bir Haysungum olunca tekrar kayıt olurum.....

Son düzenleme:
farların gece aydınlatması nasıl?

orjinalleri kadar aydınlatıyor baya iyi

fax numaranı verde faxlayayım motorun ruhsatını bak bakalım kimin motoruymuş:farao:

Martenin dediği gibi bu motorun modifiyesi HFC deki Beyazpapağan'a ait. Ben yaptım diyerek sergileyip- üzerine birde satıyom diyip müşterisini bulmaya çalışıyor galiba...
Bu arada HFC den kaydım silinmiş sanırım siteye giremiyorum kusura bakmayın.
Bir Haysungum olunca tekrar kayıt olurum.....

motor benim bende hfc üyesiyim motoru beyazpağandan aldığım doğru ama benimde yaptığım birçok şey var arkadaşım herşeye atlamasak daha iyi olur :wiinkk:

Son düzenleme:
Biliyorum senin aldığını faxa gerek :farao:yok o modifiye beyaz papağandan kalma ve satılık diye biliyorum sahibinden.com da

Biliyorum senin aldığını faxa gerek :farao:yok o modifiye beyaz papağandan kalma ve satılık diye biliyorum sahibinden.com da

hepsi beyazpağanın değil benim yaptığım çok şey var o başladı ben tamamladım desem daha iyi olur evet motor aralık ayından beri satılık fotoların altına sahibinden linkini ekledim zaten görmüşsündür herhalde?????:wiinkk:

Sahibinden.coma her gün girerim çoktan biliyorum o ilanın oldugunu hatta hfc de var :wiinkk: Satılırsa Alanada satanada hayırlı olsun diyelim:cat:

Sahibinden.coma her gün girerim çoktan biliyorum o ilanın oldugunu hatta hfc de var :wiinkk: Satılırsa Alanada satanada hayırlı olsun diyelim:cat:

inşallah hayırlısı olur sadece HFC de değil birçok siteye koydum ama malum düşük sezon çoğunlukla takas teklifleri alıyorum ama istediğim türde bir takas denkgelmedi paraya sıkışmasam asla satmam ama işte ne yaparsın:pr::pr:

bende görmüştüm bu ilanı çok çok önce hatta almak için birisi topic açmıştı nasıl diye abi sende biraz yapmış olabilirsin ama ben gördüğümde neon ve kafa böyleydi zaten asıl gösterende onlar olmuş motoru özellikle kafa karenajı çok hoş ama...inşallah alanda satanda memnun olur

iyi de bu modifiyeleri sen mi yaptın?
bu şekilde 2.el almadınmı?

önceki sahibi beyazpapagan isimli arkadaş yaptı diye biliyorum ben

ama kim yapmışsa güzel yapmış, motorun havası değişmiş.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar