gt 650 ve modifiyelerim nasıl olmuş sizce?

Extralarım : Tiger performance egsoz , Acerbis kafa grenajı , İridjum bujiler , Haris danger silikon elcikler , Acd motorsiklet alarmı , Mavi renk göstergeler , Kuyruk altı ve motor üstü neonlar , Kuyruk iptali , Mini race sinyaller , Özel spawn tank pad , Cant reflektörleri !!!

Malesef şuan atılığa çıkartmak zorunda kaldım?

İlgilenenler :http://www.sahibinden.com/gt_650_naked_benzersiz_modifiyeliWQQaXQQ5998355WQQpXQQdisplayitem

Son düzenleme:
Güzel olmuş hocam en azından gerçek ve emek verilmiş geçen gün yine bi forumda rastladım ben modifiye ettim nasıl olmuş sizce diye soruyo genç adam ama kabak gibi belli photoshop olduğu ona sinirim biraz ama seninki gerçekten harika olmuş tebrikler.........

jantları siyaha boyatırsan daha güzel görünecektiir ... şidide güzel olmuş abartı birşey yaada yakışmayan bir çalışma yok .. eline saglık ..

birde öntakım sarı olsaydı öhlins gibi görünürdü ..(:) neyse güzel olmuş

çok qüzel olmuş ama neonları sevmedim.. ne öle şahin gibi :p

gayet başarılı bir çalışma olmuş ön kısım süper kendimce bir fikir vermek isterim hyolara özel kitler var motorunu daha hırcın gösterir global motorda olacak hala varsa emegine saglık

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
plakayıda söktünmü bu motor olmuştur abi :)

Motorun çok güzel!! :cat:
Bu kafa grenajları ne kadar? :silent:
Birde bu Race sinyaller ne kadar?

super wallahi allah zeval vermesin...

zaten md de görmüştüm;) sahibinden.com da ilanın var sanırım eğer marmariste bu motordan baska yoksa o budur....

tek bi sorum olucak yakın bi arkdasımda 250gt var ona sölemiştim oda bana gördüğünü söylemişti fakat nerden ve ne kadara temin edecgimizi bilmiyorum eger yardımcı olursan sewinirim...

KEYİFLİ SÜRÜŞLER

süper olmuş abi eline salık kazasız belasız kulan man dilegiylee..bence artk hiç bişey yapma bundan sonrası aşırıya kaçar gayet orjn duryoo..pilakayıda söke bilirsin

Yaw motoru satmıyormusun ilanı bile vardı :cyclopsan

HFC'deki Beyazpapağan'ın yapmış olduğu modifiyeler değilmi bu :wiinkk::silent:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
süper olmuş baba huzurunla kullan bebegını makınanı harıka olmuş...Maşşallah dielimde Nazar değmesin Maşşallah... Nazar değmez İnşallah Amin

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar