[MT İstanbul] 26 Ocak Ortaköy Denize Naazır Buluşması

abiii jesse nerdesin sende şu göbeciklerden aldığın şeyleri göstersen millete o bi başka güselllllll

gkn hala çıkmadı piyasaya acaba oda köprüden geçerken r6 sını mı hatıradııda denize atladııı

millet herkes akıllı olsun. orda yaşananlar orda kalsın. walla hepinizin ipliğini pazara çıkartırım.

tophane de olsun ist mt ile olsun ilk sabahlamamı gerçekleştirdim ama gerçekten eve dönüpte yataga girince ne kadar zor bir gece oldugunu anladım öle bir uyumuşuz kiii :)

hepberaber sabah kahvaltısına giderken çok keyifliydii hele hasanın egsozu yolu kaybetmemeniz için size sesli gps gibim bişi yardımcı oluyo uyuyanların uykusunuu açtııı walllaaaa

arkadaşlarrrr ortaköydeki resimler muharremde muharremmmm nerdesiiinnnnnnn hadi at şu resimlerrrriiii

arkadaşlar giderken farkettinizmi şemsiye yerinde yeller esiyodu. yoksa Emin o şemsiyeyi...???
hee eve götürdüm farkettin mi sen :mrgreen:
---------------------------------------------------------------------
Tarih: 27.01.2008
Gazete: Şok
Sürmanşet: ATLETLİ MAGANDA DEHŞET SAÇTI

Gece yarısı tophanede yarı çıplak bi vaziyette show yaparken yakalanan E.A polislere zor anlar yaşattı. yoldan geçenlerin şaşkın bakışlarına aldırmadan
showuna devam eden E.A mahalle sakinlerinin linç girişiminden paçayı zor kurtardı. iki bacağından vurularak durdurulabilen maganda gözaltına alınmak üzere polis aracına bindirilirken "çocuklar ölmesin" diye slogan attı
haberin devamı sayfa 3'te:queen::queen::queen::queen::queen::queen:
evet çocuklar ölmesin rola :salut:

Marv ve ben yan yana araba taklidi yaparak aynı anda geçtik kgs den :queen:
muhahha:mrgreen: o araba taklidini bende görmek istiyorum:)

ya beyler sız bız gelmeden once nekadar eylenmıssınız bole keske su ceza olayına denk gelseydım bız geldıgımız de bos bos oturduk ole kacırdım makara kısmını

Hay benim Şansıma.....................................
Cuma günü sizin oturduğunuz yerde ben sabahlıyodum :pr:
Uykusuz kaldım gelemedim buluşmaya :pr: :pr: :pr: :pr: :pr:
Ortam yine süper ama ben yokum :pr: :pr:

Perişan olmuşsunuz lem :)))
Kaçırdım valla ... Şimdi daha çok üzüldüm artık bir dahakine kısmetse... :)

heyyyyttt beeee gelmeyen bin pişmannn şuraya bakkkk ist mt neşe kaynağıyızzz mübarekk

]patron siz gidince oldu gelmeden değil :)[

abı aten benım sansıma yesıl...........:D
bıdahakıne ıns

gelen bir pişman gelmeyen bin pişman :)
daha nice güsel buluşmalara İST MT varmı bizim gibisiii :)

abi ben böyle lavbuualilik görmedim...nerde ilk mekandaki fotolarım...hangi hayının makinasındaydı o...:pbi fotom olsa ne olurdu şimdi...sizden önce Hudsondaydım arkidişler...şeker adamım dimi ben...istburak kardeşimin zevcesi apla benim mülayimliğimi görünce şaşırdı tabi...eee ağır abiyiz burda...forumda el ense hayatta ağar abi ayağı..:p

yeni cicilerim nası...:p

yakın koruma olunca pozlardan biri mutlak böle oluyo arkidişler kusura bakmayın...istem dışı duruş şekli...:)

Son düzenleme:
Konuyu Toplam 17 üye okuyor. (15 Kayıtlı üye ve 2 Misafir)

erdincpolat, 507rr, jackaan, mkirdal, crayzboyone, hanedan12+, mete_han, emin_arikoglu+, Azeri, istburak+, ozrace+, RoLa+, Timuçin, mysugar, cihan_35

bumudur bence budurrr

gelen bir pişman gelmeyen bin pişman :)
daha nice güsel buluşmalara İST MT varmı bizim gibisiii :)

Normaldür ... :)
Bulaşıcı bir hastalık oldu İst.MT :))
Artuk bundan sora gelmeyen daha çok pişman olacak....
Eminim...:wiinkk: ("eminim derken Ben Emin değilim O başka çılgın dansçı ":)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar