CPI Motorun Türkiye Haritası...

Cpi Motorun avrupa sitesindeki Türkiye Haritası dikkatimi çekti. Art niyet olduğunu sanmıyorum ama dikkatlerini çekmek lazım diye düşünüyorum.

Site Adresi: http://www.cpi-motor-europe.com/

Son düzenleme:
bence art nıyet yoktur cızımde basarılı olmamaıslar gıbı gelıyo bana bide kıbrıs yok yaw harıtada

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
tc haritasının yanındaki kırmızı bölge neci kıbrıs nerde saat kaç yemek yedikmi..

Valla ben bu resimde art niyet olduğunu düşünmüyorum. Sanırım bilgisizlik yada önemsememe gibi bir duru mevcut mail atacağım bakalım ilgilenecekler mi.

Bence art niyet var. Ne yani bu insanlar coğrafya da mı bilmiyor... :farao:

çabuk karar verdiğimi düşünmeyin değil sadece bu bir art niyetli kişilerin işi olabilir kos koca CPI motor yazım hatasımı yapıcak sanki ::angry2::

Öküzün altında buzağı değil buzdağı aramak bu kadarı :) Bulamamışsınız yalnız :p

Edirne Kıbrıs Avrupa Yakasını Alıp Azerbaycanı Hediye Etmişler :)

Valla bir sürü sitede oldugu gıbı burda da art nıyet var Resmen kafalarına gore harıta cızıyolar herkez paylasıyo bızı kafasına gore :pr: Koskoac Britanica nın sıtesınde bıle Bambaska bı harıta var :pr:

Malesef harita aynen o şekilde hala. Bir parça fiyatı sorunca kıtalar arası yollama teklifi bile veriyorlar ama harita bilgisi için 2 kelime yazamıyorlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar