Yotube da video seyredemiyorum

yaa arkadaşlar ben youtube daki vidyoları seyredemiyorum nasıl derseniz video yükleniyo 2 3 seniye oynuyo ardından donuyo aşağıdaki çubuktan başka bir zamana gidiyom gene aynı 2 3 saniye oynuyo ardından donuyo

biriniz bana yardım edin

şeyettiğiniz videoları seyredemiyorum

Çıbıhla hiç oynamayın, ilk başta açar açmaz bi durdurun tamamen yüklenmesini bekleyin. Tamamen yüklendikten sonra Play yapıp izleyin bakalım yine aynısı olcak mı?

bu konuyu burada arastiracagina..google sorsana..ne gereksiz konulara baslik aciyorsunuz..

bu konuyu burada arastiracagina..google sorsana..ne gereksiz konulara baslik aciyorsunuz..

google a sorduk heralde cevap alamayınca buraya geldik

alla alla işin tersi düzeldi

Çıbıhla hiç oynamayın, ilk başta açar açmaz bi durdurun tamamen yüklenmesini bekleyin. Tamamen yüklendikten sonra Play yapıp izleyin bakalım yine aynısı olcak mı?

senin dediğin olayı biliyodum onla alakalı değildi

Son düzenleme:
bu sorun gecen gunlerde bendede vardı bagzende youtube cok yavas oluyor gıbı sıkayetler oluyor bunlar youtube un verı tabanındakı (server) sorundan kaynaklanıyor, sıznle alakası yok arkadaslar.

bu sorun gecen gunlerde bendede vardı bagzende youtube cok yavas oluyor gıbı sıkayetler oluyor bunlar youtube un verı tabanındakı (server) sorundan kaynaklanıyor, sıznle alakası yok arkadaslar.

abi zannetmiyom millet çatır çatır seyrediyo

bu işin bi ilmi vardır mutlaka biri yardımcı olsun

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar