Alaçatı

Motosikleti
2022-SYM Jet 14 200 + 2011-KLX250 + 2015-KTM Duke 200(arızalı yatış)
Vaaay Aybars'ım......!!!

Sen de mi buralardaydın... Sen de bana hiç motor sevdandan bahsetmedin..

Bak şimdi, ben genelde motorcuların arasında bisikletçi olduğumdan, bisikletçilerin arasında da motorcu olduğumdan bahsetmeyi fazla sevmezdim. Bu yüzden birçok eski bisikletçi, aslında gizli motorcu dostumla motor servislerinde, motor mağazalarında karşılaşıyorum. Muhteşem sürprizler yaşanıyor. En baba bisikletçilerden ortopedist Can, Beşer balata Murat, hatta Muhlis, geçenlerde de Erdem beni şaşırtan gizli motorcular.. Hatta bazılarıyla karşılaşmamak için yüzümü filan gizlemiştim bir seferinde..

Demek sen de ha...! :queen:

Aaa Can Abi de mi; yahu ben ne kadar uzak kalmışım iş güç peşinde koşmaktan...

Murat Abi ile serviste karşılaştık; o biraz büyük bir yol arkadaşı seçmiş kendine :)

Baharda bir Datça yapalım mı ne dersiniz İzmir tayfası olarak? Ben bisikleti arkaya atıp gidiyorum ara sıra.

Canım gezme çekti yaww, yaz gelse de Alanya'ya bari gitsek... :mrgreen: Bu arada hocam teşekkürler.. Muhlis bey hoşgeldiniz sitemize... :) Motosikletiniz yakıyo.. :cherry:

o ilk foto için 100 lerce km yapılır..
deniz de deniz...

çeşmenin denizi de çok güzeldir şimdi..:)

Aaa Can Abi de mi; yahu ben ne kadar uzak kalmışım iş güç peşinde koşmaktan...

Murat Abi ile serviste karşılaştık; o biraz büyük bir yol arkadaşı seçmiş kendine :)

Baharda bir Datça yapalım mı ne dersiniz İzmir tayfası olarak? Ben bisikleti arkaya atıp gidiyorum ara sıra.

Selamlar aranızda "tanınmış bisikletci", "gizli motorcu" Erdem'e de yer varmı acaba?

Datça'ya gitmeyi çok isterim ama bisiklet taşıma aparatı konusunu çözmek lazım ilkönce.

Değilmi Aybars kardeşim.

Son düzenleme:
Erdem'cim, hoşgeldin dostum. Abi gizli motorcular bir bir düşüyorlar. Dur bakalım daha kimleri göreceğiz burada...

Perşembe akşamları gelsene Göztepe 20:30... Bisikletle tabii..

Erdem'cim, hoşgeldin dostum. Abi gizli motorcular bir bir düşüyorlar. Dur bakalım daha kimleri göreceğiz burada...

Perşembe akşamları gelsene Göztepe 20:30... Bisikletle tabii..

Hoşbulduk Berkant Abi evet teker teker düşüyoruz bencede bakalım sırada kimler var. Perşembe akşamı sizi görene kadar aklımda bişey vardı ana neydi diyordum kendi kendime. Ama önümüzdeki perşembe beraberiz bisikletle tabiii. Bütün malzemelerim mağazada zaten hazırlanır çıkarım 19:45 gibi isteyen olursa benim buradanda çıkabiliriz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar