MotoruN Kazadan sonraki Resimleri...

dostum aklında bulunsun belkıde bılıyosundur senın motorla benım motorun pek bır farkı yok kanuni parçaları daha ucuz ha birde ben de şerit çektım arkaya paralel olarak iki şerıt çek çok guzel oluyo bıraz aralıklı

Geçmiş olsun paşam..:cyclopsan
Valla yeni okudum be...:pr:
Tekrar büyük geçmiş olsun...Bakımdan sonra eskisinden de
güzel olmuş bence...:cat:
A.K.B.Vermesin ....:rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
dostum aklında bulunsun belkıde bılıyosundur senın motorla benım motorun pek bır farkı yok kanuni parçaları daha ucuz ha birde ben de şerit çektım arkaya paralel olarak iki şerıt çek çok guzel oluyo bıraz aralıklı

Dostum ben o arka camurluga rally şeridii coktan cektım cok super duruyoo bılıorum bn 2 tane ufak kalın ortalarına da bı tane cok mınnacık ınce stıcker serit cektım harıka duruo yaa =)) saol eyvallah

Geçmiş olsun paşam..:cyclopsan
Valla yeni okudum be...:pr:
Tekrar büyük geçmiş olsun...Bakımdan sonra eskisinden de
güzel olmuş bence...:cat:
A.K.B.Vermesin ....:rendeer:

saol murat abi:pale: atlattım işte ya bitti gitti Allahıma Şükürler Olsunki... evet ya sorma bu hali daha da iyi oldu heleki son hali =))

Yeni motorunu MT ile forum açarak paylaştıktan 4 gün sonra kaza yaptığının forumunu açmışsın. Gerçekten çok üzüldüm talihsizliğine, atlatmış olmanada bir o kadar sevindim doğrusu. Beterinden saklasın, kazasız belasız sürüşlerin olsun

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Yeni motorunu MT ile forum açarak paylaştıktan 4 gün sonra kaza yaptığının forumunu açmışsın. Gerçekten çok üzüldüm talihsizliğine, atlatmış olmanada bir o kadar sevindim doğrusu. Beterinden saklasın, kazasız belasız sürüşlerin olsun

saol be dostum eyvallah :pale: biraz öyle oldu ama ufak bi zararla atlattım çok şükür ayagımda ıglestı motorda ertesı gunu hemen cıktı tamırden geceye kadar calısıp yapmıs benım ustalar saolsunlar=))

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar