Suzuki Servis nerede?

Arkadaslar merhaba forumda bir kac yazı buldum fakat genel bir toplama yapamadım sizden ricam gercekten işçiliğine bilgisine ucreti ile guven sorunu yasamayacagım bir suzuki servis adresi yada ismi?
Nerde oldugu onemli değil istanbul da olsun yeter...
Tesekkurler....
Suzuki kullanan yokmu aranızda?

Son düzenleme:
suzuki

Dostum Antalyada olsan sana çok iyi heryönüyle bir servis söylerdim ama İstanbuldaymışın

Hayabusa için Korlas'a gidiyorum , Bağdat Cad. üstünde Göztepe kavşağından sonra sağda , http://www.korlas.com.tr/ , 0 216 467 31 17 , bazı forumlarda bu firma ile ilgili problem yaşamış insanların mesajlarına rastladım , ben bir problemle karşılaşmadım genede yazmak istedim .

FB Stadının karşısındaki motorcular sırasında , Mototaş firmasında resmi olmasada özel Suzuki servisi veriyor , sahibi Hakkı bey iyi esnaftır , http://www.mototas.com.tr , 0 216 347 13 00 .

Son düzenleme:
Bahçelievlerde de var bir tane suzuki servisi ve satış yeri aynı zamanda..Ama bir bilgim yok başka..

evet onu atladık , Bahçelievler belediyesinin arkasında bir yer var , sadece Suzuki değil Honda , Kawasaki parçaları bile bulunuyor ,

Fatih KILIÇLI (Motosiklet Dünyası) 535 2540874 , 212 5024464 msn : [email protected]

www.servisnerede.com

arkadaşım siteye üyelikler oldukça böyle sorulara yakında gerek kalmayacaktır.Buradan servis veya tamirci bulup ismiyle sorgulayabileceğiz artık.

www.servisnerede.com

Bilginize

güvenilir servis

Arkadaslar merhaba forumda bir kac yazı buldum fakat genel bir toplama yapamadım sizden ricam gercekten işçiliğine bilgisine ucreti ile guven sorunu yasamayacagım bir suzuki servis adresi yada ismi?
Nerde oldugu onemli değil istanbul da olsun yeter...
Tesekkurler....
Suzuki kullanan yokmu aranızda?

sayfanın en üstünde ALTAN MOTOR var. çok güvenilir bir resmi servistir. eğer gidebilirsen çok memnun kalacağından eminim

ben yenikapıya gidiyorum..sahil yolu üzeri,deniz otobüsü iskelesinin karşısında..satış,yedek parça,servis hizmetleri veren yetkili suzuki bayisi..servisten memnunum.

benim için Suzuki dedin mi Yücel Motor'dur. Maslak'ta Fevzi Yücel. Fevzi Usta'nın çok başarılı bir ekibi var. Tavsiye ederim.

Tekay motoru öneririm.. Erya Tekay siteye de üyedir kendisi, nick ryangt..
Arkadaşımız aşşağıda yerini tarif etmiş..

Anadolu yakasında arıyosan Korlas tavsiyemdir.. Cadde bostanda sahile inerken sağda kalıyo..
ben yenikapıya gidiyorum..sahil yolu üzeri,deniz otobüsü iskelesinin karşısında..satış,yedek parça,servis hizmetleri veren yetkili suzuki bayisi..servisten memnunum.

benim için Suzuki dedin mi Yücel Motor'dur. Maslak'ta Fevzi Yücel. Fevzi Usta'nın çok başarılı bir ekibi var. Tavsiye ederim.

arkadaşlar lütfen duyumla değil tecrübeyle bilgi verelim. suzuki servislerinden iki tanesine gitme şansım oldu. birincisi, adını vermiyorum. 12000km bakımına gittim. resmen soydu beni.

ikincisi ise fevzi usta maslakta, birincisine göre çok daha bilgili ve uygun hesap çıkardı.

halaa da fevzi ustaya gidiyorum. fazla övmeyeyim ama memnunum. memnun kaldığım sürecede gider ve tavsiye ederim. baktım uymuyor başka servis ararım.

12000 bakımına Altan Motora götüreceğim ama havaların biraz ısınmasını bekliyorum :)

arkadaşlar lütfen duyumla değil tecrübeyle bilgi verelim. suzuki servislerinden iki tanesine gitme şansım oldu. birincisi, adını vermiyorum. 12000km bakımına gittim. resmen soydu beni.

ikincisi ise fevzi usta maslakta, birincisine göre çok daha bilgili ve uygun hesap çıkardı.

halaa da fevzi ustaya gidiyorum. fazla övmeyeyim ama memnunum. memnun kaldığım sürecede gider ve tavsiye ederim. baktım uymuyor başka servis ararım.

"lütfen duyumla değil tecrübeyle bilgi verelim" derken bana demediniz di mi? =) ben yıllardır Fevzi Usta'ya giderim. Hatta motorumu sattığım dönemde bile arkadaşlarımın motor probleri için kendisini arayıp bilgi istemişimdir, telefonda oturup bana çözüm anlatmıştır. Ben de Burgman için gidiyordum ve mütemadiyen terso olduğum için hep yardımcı olurlardı, maddi açıdan zorlanmayayım diye her türlü çözüm önerisini getirip uğraşırlardı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar