canım benim topiği sana kitlediler![]()
bırakıp gittiler
seni yanlız bırakırmıyım ben herkesten önce ordayım falan dermişimzaten köprüden aşagı atlıycam hopppp ordayım
kapıda karşılıycan mı beniiii
onun hastalına tıpta adına endoplazmik bilişenlerin tam çalışmaması ve bu sürede beyindeki tantum hücrelerinin fazla çalışması sebebiyle oluşan kötü bi hastalık deniyo sonu ise kafasının x rantum ışın tedavisi eğer oda olmadı fantum tedavisi:queen::queen::queen::queen:
canım benim topiği sana kitlediler![]()
bırakıp gittiler
seni yanlız bırakırmıyım ben herkesten önce ordayım falan dermişimzaten köprüden aşagı atlıycam hopppp ordayım
kapıda karşılıycan mı beniiii
okeye degil ((krathane mi bura . ortaköye 12. arıyoruz:cat::mrgreen:
ya arkadaşlar nerdesınız yaaaa gnk pınar muharrem jesss hanedan ve sayamadıklarım
Öhöm öhöm bende varım :queen::queen::queen::queen:
Bİde listeye bakıom hala adım yok ben yetım ben oksuz :queen::queen::queen: O kadar kı yasım kucuk hadı ona bısey demıom ama butcemde mı o kadar kucuk :queen::queen::queen::queen: insan oglu yerıne bıle takmıyonuz :queen::queen::queen::queen: Ben yetım ben oksuz![]()
aaaa kanka lafı bile değmez sen benim kalbimin başındasın beklerimmm:queen:burak ayıp ettin en başa kendini arkasına beni yazman gerekirdi inşallah yağmur olmazda gelirim sabahlarız
yeni liste en son güncellenmiş
1-marv
2-ihsanhakan
3-istburak
4-pınarr+1
5-mhrrmkpnr
6-erdinçpolat
7-alpertim
8-vreon
9-jesse
10-rola
11-emin_arikoglu
12-hasanpinar0537
yok canım benim yazcamda ailenden izin al valla karışmam :queen:
Yaa euphrates te haftasonu Ankaraya gidicekmiş.. Yoksa siz anlaşmalı mı gidiyosunuzzz :silent:Arkadaslar ben haftasonu Ankara'da olacagim. Bu yuzden bulusmada yer alamayacagim. Ortakoy'de sohbet bir baskadir. Yer seciminin cok iyi oldugunu dusunuyorum.
Size iyi eglenceler dilerim.
Saygilar.
Ben çalışıyorum oolum.. Sizin gibi boş adammıyız allaaalllaaa :queen:ya arkadaşlar nerdesınız yaaaa gnk pınar muharrem jesss hanedan ve sayamadıklarım
O hiç yazmamıştı bile.. Ben dedim ekle diye :cherry:burak ayıp ettin en başa kendini arkasına beni yazman gerekirdi inşallah yağmur olmazda gelirim sabahlarız
ya arkadaşlar nerdesınız yaaaa gnk pınar muharrem jesss hanedan ve sayamadıklarım
arkadaslar bu kadar omaz benım ısyerının arka sokagı bulususma yerı hep ıs saatlerı yuzunden gelemıyodum ama yarın ordayım ılk defa bulusmaya katılabılıcem bende gelıyorum 100mt yanınızdayım zaten yazın benıde
arkadaslar bu kadar omaz benım ısyerının arka sokagı bulususma yerı hep ıs saatlerı yuzunden gelemıyodum ama yarın ordayım ılk defa bulusmaya katılabılıcem bende gelıyorum 100mt yanınızdayım zaten yazın benıde
biz sana gelelim o zaman boşver buluşmayı (((nedersin :mrgreen::mrgreen: