[MT İstanbul] 26 Ocak Ortaköy Denize Naazır Buluşması

Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT Pro '24
Arkadaslar ben haftasonu Ankara'da olacagim. Bu yuzden bulusmada yer alamayacagim. Ortakoy'de sohbet bir baskadir. Yer seciminin cok iyi oldugunu dusunuyorum.

Size iyi eglenceler dilerim.
Saygilar.

canım benim topiği sana kitlediler :)
bırakıp gittiler :)
seni yanlız bırakırmıyım ben herkesten önce ordayım falan dermişim :) zaten köprüden aşagı atlıycam hopppp ordayım :)
kapıda karşılıycan mı beniiii

ah canım benimmmmmmm karşılarım ben seni karşılarımmmm kucaklarım seni ben merak etme:queen:

evet anadolu yakasından ortaköy buluşmasına gitmek isteyen arkadaşlar
motorum yok nasıl gelcem diyosanız ?
yada benzinim yok diyosanızz*
yada köprü param yok diyosanızz? :)
ne cimrisiniz kardeşim :)

evet bu konuda size yardımcı olmak için elvin önünde boş boş duran ve işe yaramayı bekleyen bir 35-9 iveco kamyonet bulumaktadır. Babamın çalıştıgı şirkete ait isteyen yaya gelir alırız.
he yok ben motorumuda getirmek istiyom diyen varsa kamyonetin arkasına atarız :queen::queen::queen:

evet listeye adını yazdırmak isteyen varmııı :queen:

anlaşıldı gelen yok o zaman kamyonete gerek yokkk siz bilirsinizzzzz :farao:

yok yok ist mt ölmüş galiba kimsecikler yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk......

Son düzenleme:
her buluşmayı kaçırdım:salut: umarım buna gelebilirim ama gene bişey çıkar kesin:pr:artık yazın benide demek istemiyorum

onun hastalına tıpta adına endoplazmik bilişenlerin tam çalışmaması ve bu sürede beyindeki tantum hücrelerinin fazla çalışması sebebiyle oluşan kötü bi hastalık deniyo sonu ise kafasının x rantum ışın tedavisi eğer oda olmadı fantum tedavisi:queen::queen::queen::queen:

vay vay vay doktorluk da varmış sende :)

canım benim topiği sana kitlediler :)
bırakıp gittiler :)
seni yanlız bırakırmıyım ben herkesten önce ordayım falan dermişim :) zaten köprüden aşagı atlıycam hopppp ordayım :)
kapıda karşılıycan mı beniiii

He valla Güzel fikir :) köprüden paraşütle atlamak :)))
:cherry:

Burak karşılar arkadaş iyi delikanlı ... :)

okeye degil ((:) krathane mi bura . ortaköye 12. arıyoruz:cat::mrgreen:

Takımı kurdunuz yedeklerimi arıyordunuz :)

İyi yedek olur benden :)

Son düzenleme:
ya arkadaşlar nerdesınız yaaaa gnk pınar muharrem jesss hanedan ve sayamadıklarım

burak ayıp ettin en başa kendini arkasına beni yazman gerekirdi inşallah yağmur olmazda gelirim sabahlarız

yeni liste en son güncellenmiş
1-marv
2-ihsanhakan
3-istburak
4-pınarr+1
5-mhrrmkpnr
6-erdinçpolat
7-alpertim
8-vreon
9-jesse
10-rola
11-emin_arikoglu
12-hasanpinar0537

ya arkadaşlar nerdesınız yaaaa gnk pınar muharrem jesss hanedan ve sayamadıklarım

Öhöm öhöm bende varım :queen::queen::queen::queen:

Bİde listeye bakıom hala adım yok ben yetım ben oksuz :queen::queen::queen: O kadar kı yasım kucuk hadı ona bısey demıom ama butcemde mı o kadar kucuk :queen::queen::queen::queen: insan oglu yerıne bıle takmıyonuz :queen::queen::queen::queen: Ben yetım ben oksuz :(

Öhöm öhöm bende varım :queen::queen::queen::queen:

Bİde listeye bakıom hala adım yok ben yetım ben oksuz :queen::queen::queen: O kadar kı yasım kucuk hadı ona bısey demıom ama butcemde mı o kadar kucuk :queen::queen::queen::queen: insan oglu yerıne bıle takmıyonuz :queen::queen::queen::queen: Ben yetım ben oksuz :(

yok canım benim yazcamda ailenden izin al valla karışmam :queen:

burak ayıp ettin en başa kendini arkasına beni yazman gerekirdi inşallah yağmur olmazda gelirim sabahlarız

yeni liste en son güncellenmiş
1-marv
2-ihsanhakan
3-istburak
4-pınarr+1
5-mhrrmkpnr
6-erdinçpolat
7-alpertim
8-vreon
9-jesse
10-rola
11-emin_arikoglu
12-hasanpinar0537
aaaa kanka lafı bile değmez sen benim kalbimin başındasın beklerimmm:queen:

Son düzenleme:
yok canım benim yazcamda ailenden izin al valla karışmam :queen:

:queen::queen::queen: İyicegene sütttt cocugu ettin be burak abıcım benım
Siz sabahlarsınız ben saat 9.30 gıbı sıze pai pai yaparım tabı eve gelırım sabaha kadar uyuyamam aklım sızde kalır orası baska ama ınsallah baska sefere sabahlarım seneye her bulusmada sabahlıca motorumu bı alımda hele :queen::queen::queen::queen::queen::queen:

Arkadaslar ben haftasonu Ankara'da olacagim. Bu yuzden bulusmada yer alamayacagim. Ortakoy'de sohbet bir baskadir. Yer seciminin cok iyi oldugunu dusunuyorum.

Size iyi eglenceler dilerim.
Saygilar.
Yaa euphrates te haftasonu Ankaraya gidicekmiş.. Yoksa siz anlaşmalı mı gidiyosunuzzz :silent:
Ben çalışıyorum oolum.. Sizin gibi boş adammıyız allaaalllaaa :queen:
Daha yeni geldim işten :salut:
O hiç yazmamıştı bile.. Ben dedim ekle diye :cherry:

arkadaşlar ben yatar katılımlarınızı bekler yarın görüşürüzzzzzzz:bounce:

sağolasın PINAR bu adam böyle kanka kanka der listeye bile almazzzz.
şaka şaka beni telden aryıpta çağırdı kankam sağ olsun inşlallah cumartesi günü buluşuruz.

arkadaslar bu kadar omaz benım ısyerının arka sokagı bulususma yerı hep ıs saatlerı yuzunden gelemıyodum ama yarın ordayım ılk defa bulusmaya katılabılıcem bende gelıyorum 100mt yanınızdayım zaten yazın benıde

istanbulda olsaydım kesin katılırdım :pr:

arkadaşlar uzaklarda olanlar içinde -mesela ben- bol bol muhabbet edip iyi vakit geçirin...

güzel bir buluşma olur inşallah...

hadi bahalım dostlar bir önceki buluşma nasıldı biliyosunuz şimdi vol 2 sinemalarda degiilll burda çok yakınınızda (((:)

burdayız kuzen nerde olcezzzzzzzz :mrgreen::mrgreen:

Son düzenleme:
arkadaslar bu kadar omaz benım ısyerının arka sokagı bulususma yerı hep ıs saatlerı yuzunden gelemıyodum ama yarın ordayım ılk defa bulusmaya katılabılıcem bende gelıyorum 100mt yanınızdayım zaten yazın benıde

ne dert ediyosun olm illa birileri çıkar gece kuşu bizde gece toplanırız :) sonra wer elini tophane,bebek,... :)

biz sana gelelim o zaman boşver buluşmayı (((:) nedersin :mrgreen::mrgreen:

biz sana gelelim o zaman boşver buluşmayı (((:) nedersin :mrgreen::mrgreen:

hemen arka sokagı pıcante postanenın karsısı beklerım:D

ne dert ediyosun olm illa birileri çıkar gece kuşu bizde gece toplanırız :) sonra wer elini tophane,bebek,... :)

olm ne dersın bızım con con mudur serko verırmı bıze ızın takılalım yarın

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar