bu ne kardeşim...üye mod elele siteyi ticari amaclar uğruna kullanıyorlar...Yönetim uyuyomuuu...:cherry:
Faydalı Bilgi deniyor bunlara, size uzak tabi bu tarz eylemler
bu ne kardeşim...üye mod elele siteyi ticari amaclar uğruna kullanıyorlar...Yönetim uyuyomuuu...:cherry:
Faydalı Bilgi deniyor bunlara, size uzak tabi bu tarz eylemler:cherry:
fatih kısaparmak :queen:payımı isterim...
fatih kısaparmak :queen:

peki bu motosiklet haricinde nerde kullanılıyomuş :silent:
bu arada güle güle kullan![]()
bu aldıgın malzemeler kayak ve snowboard için tchibo kayak malzemeleri satan bi dukkandır. kayak sırtlıgı oldugu için motordaki düşüş için yumuşak kalabilir
aynen bencede, bisiklet için mi üretmişlerhayırlı uğurlu olsun güle güle kullan.
merhaba arkadaşlar dün biraz alışveriş yaptımda,bu motosiklet'in gereksinimleride bitmiyorama motosiklet mağazasından değil,kayak malzemeleri satan bir mağazadan.isteyen olursa aldığım yeride söylerim:wiinkk: aslında sadece termal içlik alacaktım ama:cherry:
3.spor gözlüğü(16,95):güneşli günlerde hem güneş hemde asfaltdan yansıyan ışık yüzünden gözlerimi açamıyodum fiyatıda uygundu aldımüstelik 2 tanede farklı camı var
]
heyt canım toprağım malzemeler hayırlı olsun
bence sırtlığı almışsın artık almışken kullan ne zararı olabilirkiiii
he bid ebize askerde verdikleri içlikleri giysek olmazmı kemal sunal donu gibi olanlar varyaaaa![]()
bu aldıgın malzemeler kayak ve snowboard için tchibo kayak malzemeleri satan bi dukkandır. kayak sırtlıgı oldugu için motordaki düşüş için yumuşak kalabilir
kayak içinmiş yaw ne gerenk varsa
ya ozrace kardeşim şimdi dikkatimi çekti normal bir motosiklet bellik fiyatında neden bunu almayı düşündünki
Fiyatları baya uygunmuş. Normal giysilerden bile ucuz neredeyse. Güle güle kullan. Güzel görünüyolar. Gözlük hariç![]()