Tchibo ürünleri...

bikaç motosiklet malzemesi aldım +sorum olacak

merhaba arkadaşlar dün biraz alışveriş yaptımda,bu motosiklet'in gereksinimleride bitmiyor:) ama motosiklet mağazasından değil,kayak malzemeleri satan bir mağazadan.isteyen olursa aldığım yeride söylerim:wiinkk: aslında sadece termal içlik alacaktım ama:cherry:

1.termal içlik (34,95ytl):bu soğuk havalarda gerçekten gerekli

2.termal polar(19,95):bi arkadaş tavsiye etmişti gitmişken aldım fiyatıda uygun hemde gündelik hayatdada kullanılabilir

3.spor gözlüğü(16,95):güneşli günlerde hem güneş hemde asfaltdan yansıyan ışık yüzünden gözlerimi açamıyodum fiyatıda uygundu aldım:) üstelik 2 tanede farklı camı var

4.sırt koruması(59,95):ne zamandır aklımdaydı hem taksit için yeterli alışveriş yapamamıştım:mrgreen:

sırtlıkla ilgili bir sorum olacak
Soru: sırtlığı dün kullandım gayet faydalı ve güzel bir koruma.fakat bugün farkettiğim;etiketinde motosikletde kullanmayınız yazıyor.işte fotoğrafı
şimdi kullanmalımı?yoksa kullanmamalımı:silent:

heyt canım toprağım malzemeler hayırlı olsun :)
bence sırtlığı almışsın artık almışken kullan ne zararı olabilirkiiii

he bid ebize askerde verdikleri içlikleri giysek olmazmı kemal sunal donu gibi olanlar varyaaaa:)

bu aldıgın malzemeler kayak ve snowboard için tchibo kayak malzemeleri satan bi dukkandır. kayak sırtlıgı oldugu için motordaki düşüş için yumuşak kalabilir

Fiyatları baya uygunmuş. Normal giysilerden bile ucuz neredeyse. Güle güle kullan. Güzel görünüyolar. Gözlük hariç :)

Güle güle kullan.Sırtlık yumuşak zannedersem.Adamlar motorda tam güvenlik sağlamayacağı için kullanılmaz demiş olabilirler.Aldığına göre kullanacaksın artık.Hayırlı olsun.

merhaba arkadaşlar dün biraz alışveriş yaptımda,bu motosiklet'in gereksinimleride bitmiyor:) ama motosiklet mağazasından değil,kayak malzemeleri satan bir mağazadan.isteyen olursa aldığım yeride söylerim:wiinkk: aslında sadece termal içlik alacaktım ama:cherry:

3.spor gözlüğü(16,95):güneşli günlerde hem güneş hemde asfaltdan yansıyan ışık yüzünden gözlerimi açamıyodum fiyatıda uygundu aldım:) üstelik 2 tanede farklı camı var

]

kankaaaa nerdenn aldınn bu gözlükleriiitam benlikk buuu...ben hep vizör açık gezmek isterim...ama gözüme bişey gelcek diyede tırsıyorum...

adres hemen abi...:rendeer:yarın kısmetse gidip alıcam...camları nasıl değiştiriyosun bu arada...

heyt canım toprağım malzemeler hayırlı olsun :)
bence sırtlığı almışsın artık almışken kullan ne zararı olabilirkiiii

he bid ebize askerde verdikleri içlikleri giysek olmazmı kemal sunal donu gibi olanlar varyaaaa:)

sorma cananda tutturmuşdu bi ara ondan alacam sana diye:cherry: ama sen kullan sıcak oluyomuş baya

bu aldıgın malzemeler kayak ve snowboard için tchibo kayak malzemeleri satan bi dukkandır. kayak sırtlıgı oldugu için motordaki düşüş için yumuşak kalabilir

pek yumuşak gibi durmuyor.hem çift ped var bence hiç yoktan iyidir olmadı geri veririz napalım.ama bana biraz yapısıyla ilgiliymiş gibi geldi.hani kayakçılar eğik pozisyonda kayıyorlarya.eğik bi vaziyetde denedim daha iyi oturuyor.ama dik duruncada pek rahatsız etmiyor

kayak içinmiş yaw ne gerenk varsa :)

ya ozrace kardeşim şimdi dikkatimi çekti normal bir motosiklet bellik fiyatında neden bunu almayı düşündünki

100ytl üzerine taksit yapıyolardı abicim çaktırma:queen:

Fiyatları baya uygunmuş. Normal giysilerden bile ucuz neredeyse. Güle güle kullan. Güzel görünüyolar. Gözlük hariç :)

teşekürler fiyatlar güzel gerçekten

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ya hocam biz çizgili pijama giysek olmazmı o da don..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar