Paylaşım için sağolun. Resimler azda olsa, site renklendi sayenizde... :rendeer:
kadir usta senin resimsiz yada az resimli gezilerine kimse alışık değil anlaşılan
Paylaşım için sağolun. Resimler azda olsa, site renklendi sayenizde... :rendeer:
hafta sonu kadirli mtnin samimi davetini kırmamak amacı ile kadirliye gittik. ve orada kadirli mtye motokros aşısı yaptık. aşı hemen etkisini gösterdi ve kros motor alımlarına başladılar. ilk olarak klr 650 yi kadirliye gönderdik.şimdi birkaç resimle konuyu tamamlayalım.
işte aşı alanındayız hazırlıklara başladık
yemek zamanı gelsin balıklar
![]()
gitsin sucuklar
evet aşı şovuna devam devam
bu hafta resim az idare edin.
Şu kış günü bölgenizin iklimi ılıman.
Kıymetini bilin.
Güzel bir gezi olmuş.
sağol dostum biz o dediğin mevsimi adanada malesef yaşayamıyoruz.saygılar.
(Mete_han)'dan alıntı
(ben idare edemem valla...KILIÇBALIĞI abim yok bu fotolarda...valla olmazdı ya...sevgili reisim yoksa bende yokum...nerde adamım kankam...)
dostum sevgili reisini tanıtırsan memnun oluruz motosikleti bize uygunsa onuda alırız aramıza.
yav ÇUMOK Çukurava Motorcular Klubü değilmi...bizim Yusuf abiyi şeyettim ben...buradaki nicki KILIÇBALIĞI...
ama bıraktı bizi...gitti yad ellere...
MT nin vazgeçilmez uscuklu gezilerinden biri daha paylaşım güzel....tşk.
valla özeniyorum bi kros alsak ara sıra bizde kendimizi dağa taşa çamura vurup adrenalinmi yapsakkk.....:silent:
baba hatlar karıştı o zaman...sevgi saygı bizden...gerçek endurocu gerçek motorculara selamlar olsun Istanbuldan...sen ve HARDURO nerde biz orada...:cat:
allah herşeyi gönlüne göre versin. hatlar hep böyle tatlı karışsın.
prensesinide allah analı babalı büyütsün.
bu geziye motosikletle değilde araba ile katılmak zorunda kaldım. sizler yol yaptıkça benim içimin yağları eridi valla ama yinede çok iyiydi,kros işine gelince ilk defa denememe rağmen gerçekten çok zevk aldım ve bağımlısı oldum sitelerde artık satılık kroslara bakmaya başladım .kadir abi kendimi biraz maddi olarak ayarlayim birtanede ben alacam abi allah izin verirse. herkese selamlar yine beklerizzz.
enduro olsun-kross olsun da çamurdan olsun..:cherry:
aşı şart..
hadi arkadaşlar bütçeyi ayarlayın motorları alalım sizleride kroscu yapalım.
ahmet abininde ellerine sağlık yeni resim eklemiş.keşke önceden elimde olsaydı hepsini bir yüklerdik.
haklısın aşı şart.kaliteli bir aşı hemen etkisini gösteriyor kadirlide sonuçlarını aldık.
bu geziye motosikletle değilde araba ile katılmak zorunda kaldım. sizler yol yaptıkça benim içimin yağları eridi valla ama yinede çok iyiydi,kros işine gelince ilk defa denememe rağmen gerçekten çok zevk aldım ve bağımlısı oldum sitelerde artık satılık kroslara bakmaya başladım .kadir abi kendimi biraz maddi olarak ayarlayim birtanede ben alacam abi allah izin verirse. herkese selamlar yine beklerizzz.
kadir abi geçmiş olsun bu gün yusuftan duydum.çok üzüldüm:rendeer: yaa o gün bi motorda bana ayarlamadın beni öle yusufun arkasında koşturdun durdun:mrgreen:
siz motorlarla cross yaptınız ben koşarak yaptım walla:salut:
:mrgreen:
abi hatırlaa 2010 ehueuheeee:mrgreen::mrgreen:
kadir bey aşı tuttuda hala iyi bir makine bulamadık yeni bir ortamda buluşmak üzere
motor aşkı içimde depreştiğinden beriidir hep binmek isterim gezi yapmak isterim ama hiç hoplayıp zıplamak aklımın ucundan geçmedi şimdiye kadar![]()