çumok olarak kadirlideydik

Paylaşım için sağolun. Resimler azda olsa, site renklendi sayenizde... :rendeer:

Son düzenleme:
hafta sonu kadirli mtnin samimi davetini kırmamak amacı ile kadirliye gittik. ve orada kadirli mtye motokros aşısı yaptık. aşı hemen etkisini gösterdi ve kros motor alımlarına başladılar. ilk olarak klr 650 yi kadirliye gönderdik.şimdi birkaç resimle konuyu tamamlayalım.

işte aşı alanındayız hazırlıklara başladık

yemek zamanı gelsin balıklar

gitsin sucuklar

evet aşı şovuna devam devam

bu hafta resim az idare edin.

:pale::pale::pale::pale::pale::pale::pale:

ben idare edemem valla...KILIÇBALIĞI abim yok bu fotolarda...valla olmazdı ya...sevgili reisim yoksa bende yokum...nerde adamım kankam...:pale:

Kılıç abi valla çükünü kesicem haberin olsun sen gelde Martda fuarda o zaman görüşcez...:farao:

Şu kış günü bölgenizin iklimi ılıman.

Kıymetini bilin.

Güzel bir gezi olmuş.

sağol dostum biz o dediğin mevsimi adanada malesef yaşayamıyoruz.saygılar.

(Mete_han)'dan alıntı
(ben idare edemem valla...KILIÇBALIĞI abim yok bu fotolarda...valla olmazdı ya...sevgili reisim yoksa bende yokum...nerde adamım kankam...)

dostum sevgili reisini tanıtırsan memnun oluruz motosikleti bize uygunsa onuda alırız aramıza.

Son düzenleme:
sağol dostum biz o dediğin mevsimi adanada malesef yaşayamıyoruz.saygılar.

(Mete_han)'dan alıntı
(ben idare edemem valla...KILIÇBALIĞI abim yok bu fotolarda...valla olmazdı ya...sevgili reisim yoksa bende yokum...nerde adamım kankam...)

dostum sevgili reisini tanıtırsan memnun oluruz motosikleti bize uygunsa onuda alırız aramıza.

yav ÇUMOK Çukurava Motorcular Klubü değilmi...bizim Yusuf abiyi şeyettim ben...:pburadaki nicki KILIÇBALIĞI...:pama bıraktı bizi...gitti yad ellere...

MT nin vazgeçilmez uscuklu gezilerinden biri daha paylaşım güzel....tşk.

valla özeniyorum bi kros alsak ara sıra bizde kendimizi dağa taşa çamura vurup adrenalinmi yapsakkk.....:silent:

yav ÇUMOK Çukurava Motorcular Klubü değilmi...bizim Yusuf abiyi şeyettim ben...:pburadaki nicki KILIÇBALIĞI...:pama bıraktı bizi...gitti yad ellere...

çumok(çokurova motokros özel kulüp)adanadan saygılar.

MT nin vazgeçilmez uscuklu gezilerinden biri daha paylaşım güzel....tşk.

valla özeniyorum bi kros alsak ara sıra bizde kendimizi dağa taşa çamura vurup adrenalinmi yapsakkk.....:silent:

dostum özeniyorsan hemen tarzını değiştir hayat endro ve krostadır. o zevki 1 tattınmı daha başka makinaya binmek istemezsin.

Son düzenleme:
baba hatlar karıştı o zaman...sevgi saygı bizden...gerçek endurocu gerçek motorculara selamlar olsun Istanbuldan...sen ve HARDURO nerde biz orada...:cat:

baba hatlar karıştı o zaman...sevgi saygı bizden...gerçek endurocu gerçek motorculara selamlar olsun Istanbuldan...sen ve HARDURO nerde biz orada...:cat:

allah herşeyi gönlüne göre versin. hatlar hep böyle tatlı karışsın.:)
prensesinide allah analı babalı büyütsün.

istediğiniz resim olsun

torbanın dibinde birkaç resim daha buldum buyrun istediğiniz resim olsun.

Ekibin en küçüğü DOGUKAN

allah herşeyi gönlüne göre versin. hatlar hep böyle tatlı karışsın.:)
prensesinide allah analı babalı büyütsün.

amin dostum...Allah sevdikilerimizi bize bağışlasın...onlara acı keder dert vermesin...

motorcu kardeşleriimizlede kazasız belasız bu forumda böyle hayatı paylaşmaya devam edelim...

bu geziye motosikletle değilde araba ile katılmak zorunda kaldım. sizler yol yaptıkça benim içimin yağları eridi valla ama yinede çok iyiydi,kros işine gelince ilk defa denememe rağmen gerçekten çok zevk aldım ve bağımlısı oldum sitelerde artık satılık kroslara bakmaya başladım .kadir abi kendimi biraz maddi olarak ayarlayim birtanede ben alacam abi allah izin verirse. herkese selamlar yine beklerizzz.

bu geziye motosikletle değilde araba ile katılmak zorunda kaldım. sizler yol yaptıkça benim içimin yağları eridi valla ama yinede çok iyiydi,kros işine gelince ilk defa denememe rağmen gerçekten çok zevk aldım ve bağımlısı oldum sitelerde artık satılık kroslara bakmaya başladım .kadir abi kendimi biraz maddi olarak ayarlayim birtanede ben alacam abi allah izin verirse. herkese selamlar yine beklerizzz.

hadi arkadaşlar bütçeyi ayarlayın motorları alalım sizleride kroscu yapalım.
ahmet abininde ellerine sağlık yeni resim eklemiş.keşke önceden elimde olsaydı hepsini bir yüklerdik.

enduro olsun-kross olsun da çamurdan olsun..:cherry:
aşı şart..

haklısın aşı şart.kaliteli bir aşı hemen etkisini gösteriyor kadirlide sonuçlarını aldık.

Son düzenleme:
hadi arkadaşlar bütçeyi ayarlayın motorları alalım sizleride kroscu yapalım.
ahmet abininde ellerine sağlık yeni resim eklemiş.keşke önceden elimde olsaydı hepsini bir yüklerdik.

haklısın aşı şart.kaliteli bir aşı hemen etkisini gösteriyor kadirlide sonuçlarını aldık.

kadir abi geçmiş olsun bu gün yusuftan duydum.çok üzüldüm:rendeer: yaa o gün bi motorda bana ayarlamadın beni öle yusufun arkasında koşturdun durdun:mrgreen::p
siz motorlarla cross yaptınız ben koşarak yaptım walla:salut:

:mrgreen:

abi hatırlaa 2010 ehueuheeee:mrgreen::mrgreen:

Son düzenleme:
kadir bey aşı tuttuda hala iyi bir makine bulamadık yeni bir ortamda buluşmak üzere

motor aşkı içimde depreştiğinden beriidir hep binmek isterim gezi yapmak isterim ama hiç hoplayıp zıplamak aklımın ucundan geçmedi şimdiye kadar :)

kadir abi geçmiş olsun bu gün yusuftan duydum.çok üzüldüm:rendeer: yaa o gün bi motorda bana ayarlamadın beni öle yusufun arkasında koşturdun durdun:mrgreen::p
siz motorlarla cross yaptınız ben koşarak yaptım walla:salut:

:mrgreen:

abi hatırlaa 2010 ehueuheeee:mrgreen::mrgreen:

sağol gardaş ufak 1kaza alışkınız biz.

kadir bey aşı tuttuda hala iyi bir makine bulamadık yeni bir ortamda buluşmak üzere

abi araştırıyoruz bulacaz inşallah.

motor aşkı içimde depreştiğinden beriidir hep binmek isterim gezi yapmak isterim ama hiç hoplayıp zıplamak aklımın ucundan geçmedi şimdiye kadar :)

hayat endro ve krosta sen bunları aklından geçir bence.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar