[Adana - MT]

sen cek olmasa biz bi ara izlemeye geliriz...:queen::queen::queen:

guzel fikir aslinda ama biraz acmak lazim konuyu:silent:

cekebilsek zaten şimdiye izliyo olurdunuz dostum hemide gişe rekorları kırardık:mrgreen: adı bilem hazır motorcular vadisi adana:cat:

yani filmin konusu ne olacak dimii:queen:bak şimdi bende merak ettim , eğer ben oynayacaksam şartlarım var ,senaryoyu okurum ,baş rolde ben olurum ve kesinlikle öpüşmem:queen:

laaa get hem baş rol oynuyacan hem öpüşmeyecen ben olsam sana baş degil son rolü verirdim.. seti toplama görevi mesele ,markette zaten akşama kadar ortalıgı topluyon alışkınsındır zorlanmadan oynarsın bu rolü kankiii pakkalcuu:mrgreen:

Son düzenleme:
slm sizlerden bi rica zs125gy kros mt.yedek parçalarının adanadaki merkezinin netadresini veya parçalarını bulacagım bir adres verebilirmisiniz (kaskınız eksik olmasın )

selmın aleyküm millet
yahuu bişr askere gittik artık dönüyoz hiç faaliyet yapılmıyo mu bu adana da???
ya da işler deiştimiiii

leydi iz centilemınıs ,pazar günü toplanıp bi çatalanda sıkma yiyelim diyoruz,katılmak isteyenler yada müsait olanlar lütfen kendilerini belli ederlerse sevinirizz ,şimdilik ben(ferdayı demeye gerenk yok kanımca ) +latif06+gelmek isteyen herkes, hadi toplanalım muhabbet edelim, iki lafın belini kıralımmm+bu ltf sıfır altıya velcam de törkey partisidir SAYGILARRRRRRRRRR:queen:

ben gelirdim ama osmaniyede bi planımız var iskenderun arabacılar motorcular toplanacaklar sizde toplanın gelin osmaniyeye burda takılırız gelmek isteyen toplantı saati 11:00 beklerim herkesi

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
leydi iz centilemınıs ,pazar günü toplanıp bi çatalanda sıkma yiyelim diyoruz,katılmak isteyenler yada müsait olanlar lütfen kendilerini belli ederlerse sevinirizz ,şimdilik ben(ferdayı demeye gerenk yok kanımca ) +latif06+gelmek isteyen herkes, hadi toplanalım muhabbet edelim, iki lafın belini kıralımmm+bu ltf sıfır altıya velcam de törkey partisidir SAYGILARRRRRRRRRR:queen:

kusura bakma canım ben gelemiyorum :pale: abim geliyoo annemlerin yanına gitmek zorundayım
keşke plan yapmadan önce bana bi sorsaydın :farao:

kusura bakma canım ben gelemiyorum :pale: abim geliyoo annemlerin yanına gitmek zorundayım
keşke plan yapmadan önce bana bi sorsaydın :farao:

ben soledım ıso ya danış diye ama...
ben çağıracamda nasıl gelmiiicek dedii.:queen:

sen benim sevgilime nasu sapık dersin beeaahh ::angry2::
sensin sapık::miiz::

hiçte bilee:bounce:
ben mutaassıp bir ailenin saf temiz çocoguyum:p

Son düzenleme:

1-Bendeniz
2-Ltf06
3-LASTROMANTIC(hakan)

hadi yokmu arttıran

ben gelirdim ama osmaniyede bi planımız var iskenderun arabacılar motorcular toplanacaklar sizde toplanın gelin osmaniyeye burda takılırız gelmek isteyen toplantı saati 11:00 beklerim herkesi

keşke hatay-mt'de hareket olsada gelsek yanınıza, ben bireysel olarak gelmeye çalışırım...

takılın gençler bu arada önümdeki hafta çarşamba günü bir toplantı yapalım arkadaşlar Hasan abiyle konuşup mekanı ayarlar herkezi haberdar ederiz nede olsa 2-3 haftadır görüşemiyoruz :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar