Geronimo-Ben var modifiye yapmak, yardım !
Soluk Benizli-Tamam Geronimo az bekle gelicem birazdan, şimdi lavaboya kaçıyorum baş verdi geliyo..(hıss hıss hıss hızla uzaklaş)
Geronimo-ugh!
eğlenecek başka bir yer bulsan diyordum...
ELindeki motoru satarak bu ise baslayabilirsin. cunku harcayacagin bir ton para ile alacagin sonuc o kadar dusukku. acikcasi su cinli motorlara harcadiginiz her kurus haram onlari modifiye etmek icin.cunku motor o kadar hizli eskiyor ki , ikinci ile bile olsa bir japon alin onu modifiye edin aradaki farki gorursunuz.
haklı olabilirsin tabii ama herkes elindeki paraya göre maksimumu almak ister.
yalnız şöyle bir durum var ben motorumu alırken yani 2006 sonunda ybrler 3400 ytl idi. ikinci elleri şimdilerde 2000-2500 ytl ye gidiyor aynı km'lerde...benim aldığım motor 2300 ytl idi ve şimdiler de 1500 ytl civarı gidiyor...ikinci elde pek farklı değil kaybettiğimiz para:S
Akadaşımla aynı dönemlerde aldım o ybr ben speed...serviste yaklaşık aynı fiyatı verdik, motorun durumu da aynı...Macaristan avrupa birliği üyesi bir ülke ve kaliye standartları var bildiğiniz gibi.
Markaların üzerindeki isime ne kadar eklediğini hepimiz biliriz.
Örnek veriyorum bir apple macbook alırsın 2000 euro verirsin ama daha iyi özellikte pc notebook'u 1000 dolar civarında alırsın.(ikisi de intel işlemci kullanıyor) Hangisi daha iyi sence?
sonuçta çinli yada japonu tartışmaya gelmedim bana düzgün bir modifiye hakkında yardım edecek birinin fikrini almaya geldim. teşekkür ederim yine de.
Sanırım cevap verecek yada ciddiye alan kimse yokmuş modifiye konusunu:S
Neyse artık olmasa da olur