Motorcunun itirafı.

Motorcunun itirafı da bir başka oluyor canım:p
Tanıyan var mı?:cherry:
[NOT] Telaşlı bir sesle ''Hıdır'ın üzerindeyim şimdi konuşamam, trafik yoğun!'' der mi insan? Peki bir insan motosikletine ''Hıdır'' ismini koyar mı? Tamam yaptı diyelim, daha sonra babasına bunu hangi cümlelerle ifade eder? Hadi gazla Hıdır'ım...

http://www.itiraf.com/485054/Ruzgarin_kizi_/
[/NOT]

ihtiyar sabahın 4ünde nerden buldun bunu, valla çok sakat bi durum gazla hıdırım bi çok anlam çıkar bundan ilk anlam hadi gazla hıdırım:p:queen::queen:

aklıma çook acaip espriler geldi ama:mrgreen::mrgreen:
Nereden buldun sayın ihtiyar sabahın köründe PC ye karşı sırıtıyorum burada:queen::queen:

(Evin önündeki ağacı mesken edinmiş 2 adet Florya kuşu var burada, tam bu satte inanılmaz güzel bir sohbete başlıyorlar, pencereden dinliyorum yaavv:))

İhtiyar,gültekin,sato denizci muzaffer yaf sizin işiniz yokmu gecenin ilerleyen saatinden sabaha kadar siteyimi bekliyorsunuz korkmayın güvenlik var gidin yatın dinlenin kahvaltınızı yapın hayde ama ben devralırım nöbeti

İhtiyar,gültekin,sato denizci muzaffer yaf sizin işiniz yokmu gecenin ilerleyen saatinden sabaha kadar siteyimi bekliyorsunuz korkmayın güvenlik var gidin yatın dinlenin kahvaltınızı yapın hayde ama ben devralırım nöbeti

gidecem birazdan patatesler kızarsın diye bekliom geceleri uyku tutmuyo beni ben şimdi bi yattımmı gece 12 de kalkarım:p:queen::queen:

hıdır sağa geç tümsek var zuhahahahaha hadi hıdır hadi 267km oldu 280 yapçaz :p

Yok yok bizle alakası yok...:mrgreen::p:cherry::queen::mrgreen:
Ben tanımıyommmmmmm.
Süper yaaaaa. Hıdır'ım!!! Geliyorum....:mrgreen::p:cherry::queen::mrgreen:

Hıdır idi! Yunis idi! Hıdır idi! Yunis idi! Hıdır idi! Yunis idi!:mrgreen:... Deli galba:cherry:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
süper isim bulmuş wallaa Hıdır :cat::cat:

Sağolasın Motor:mrgreen: Ama uykusu kaçınca adamın yabanda, bari siteye bir bakayım diyor:p

:mrgreen::mrgreen::mrgreen: süperdi.paylaşım için teşekkürler.

- yauw usta bu hıdır belirli bi kilometreden sonra çok titriyo, kuduruyor resmen :queen:

Sizce mağdur olan hangisi....
Hıdır mı eleman mı? Sorun burda...
Ver gazı Hıdır a ver gazı Hıdır a....

Bu itirafı dün öğlen yani topic açılmadan önce jesse bana söyledi.. Bence o yazmıştır :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar