gözlerinize inanamayacaksınız!

az önce buradan geçtiler :queen::queen:

pembeler 25 sn ye kalmadan kayboluyor 25 sn devamlı baksam ya benim keçiler kaçacak yada :queen:

ya aynen bende pempelere yoğunlaşınca gözler bi hoş oluo:mrgreen:
10 saniyeden sonra bi garip oluyorum bakamıyorum ondan sonra, daha pembeleri kaybedemedim ben:mrgreen:

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
torento_1987 sihirmi yaptın ne bu böle nasıl oluyor anlamadım ama gözlerim bir hoş oldu :cat:

amanın büyücü!!! bu bir iskir olsa gerek :p yalnız bende pembeler 8. saniyede kayboluyor neden acaba? yoksa erdimmi?:cyclopsan muradıma :cherry:

Bakmayın buna...Bu bir büyü:queen::queen:Gözleriniz oraya daldığında hipnoz oluyorsunuz ve bu yolla Ersin(konuyu açan arkadaş) gözlerinizden bilgisayarınızın ıp numarasına ulaşıyor sonra bilgisayarınızdaki verileri ele geçiriyor ve virüs gönderiyor...Sonra....:mrgreen:

wallah doğrudur ha bende kaybettim bidaha bulamadım

ben pembe noktalarımı kaybettim bulan veya goren varmı acep:queen:

Zayii ilanını buraya değil gasteye vericen hacıı..

Pembe noktalarımı kaybettim hükümsüzdür.. Bulanların insaniyet namına benide bulmalarını rica ederim diye :cherry:

Bakmayın buna...Bu bir büyü:queen::queen:Gözleriniz oraya daldığında hipnoz oluyorsunuz ve bu yolla Ersin(konuyu açan arkadaş) gözlerinizden bilgisayarınızın ıp numarasına ulaşıyor sonra bilgisayarınızdaki verileri ele geçiriyor ve virüs gönderiyor...Sonra....:mrgreen:

:queen::queen::queen: yaklaşmayın hacklerim haaa :queen::queen::queen:

yaw ben bu pembelerden bişi anlamadım 25 saniye sonra felan kaybolmuyolar ki
habire dönüp duruyo:mrgreen:

başlıkta gözlerinize inanamayacaksınız diyoya ben kendi gözlerime değilde senin gözlerine inanamadım şimdi:)
kocaman + işaretini nasıl görmedin hocam senin gözler hepten bitmiş:mrgreen:

yaw ilk açtığında o resim yoktu malesef farkedersen benden başkada görmeyenler olmuş şimdi yeniden eklemiş arkadaş.:cat:

evet pembe noktalardan sadece birine sürekli 25 sn kadar bakınca diğerleri kayboluyo ama gözünü hareket ettirince geri geliyolar. altındakilerde sabit bi yere bakınca dönmüyo. gözünü hareket ettirince dönüyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar