2006 model CBR125R aranıyor.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
forumda satılık ilanları içinde vardı şansına küs :p kısmet bu işler hayırlısı olsun:wiinkk:

Ankaradan bir abi ile bir ara mail üzerinden az biraz pazarlık ettim. Belki aynı ilandır ama o da satıldı :cherry:

Ben o aralar yeni gelmiştim Ankaraya. Çok üzerine düşememiştim. Dediğiniz gibi bakalım hayırlısı :bounce:

evet abi düşünüyorum öyleyse varım :mrgreen:

:

kanka sana bi tane cbr125 buldum..yine kankana duat et...hadi yine iyisin...:cat:fiyatda tam istediğin gibi...akşam görüşelim kanka...ben sana fotoları falan buraya yollıcam...şimdi müsait değilim...sahibinden ilanlarına düşmedik Allaha şükür...kendi çevremizle işi bitiririz...:bounce:

kanka sana bi tane cbr125 buldum..yine kankana duat et...hadi yine iyisin...:cat:fiyatda tam istediğin gibi...akşam görüşelim kanka...ben sana fotoları falan buraya yollıcam...şimdi müsait değilim...sahibinden ilanlarına düşmedik Allaha şükür...kendi çevremizle işi bitiririz...:bounce:

tmm abi sağolasın heyecanla bekliyoruz :)

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat

Vaaay pandama bak, cbr'ı yanlış yazmadın demi :queen:

Mete sen varya tam sopalıksın, dur ebay'dan yaş meşe siparişi vercem:p

sağolsun mete abi bana çok seçenek sundu önerdiklerinin benim için daha uygun olduğunu düşünerek, ama baktıki ben diretiyorum, hem ağlarım hem giderim ruh haliyle çırpınıyo benim için, sevgi pıtırcığı :rendeer:

Son düzenleme:
tmm abi sağolasın heyecanla bekliyoruz :)

:wiinkk:

sırf hatır için vallahi...yoksa cbr ye elimi sürmem yolda bakmam bile kafamı çeviririm..:psenin pokunu temizliyoz yeğenim...:)çocuğu ortada bıraktın...bari biz sahap çıkalım...seni çok sevsin ama ona karışmam...:p

metehandroo banada bbi el at ben cıbırı buldum sen benim hesaba
gönderme yap bana yiter:mrgreen:

yok yau beleşçi deilim:):mrgreen:
timam ya kendi başımın çaresine bakim ben..
ya emin bi git alcaksan al amicaksan sus:)

metehandroo banada bbi el at ben cıbırı buldum sen benim hesaba
gönderme yap bana yiter:mrgreen:

tuçi sıraya gir kardeşim kuyruğu görmedin heralde:mrgreen:

yok hocam bizimkisi harçlık babında yanlış anlaşılma olmasın :p

valla ben komisyonuma bakarım...:pgöynüm tuçiden yana ama işte Kıllı Emin'e sözümüz var çara yok...:pale:

akşam fotoları görünce poponuz tavana değecek valla...o zaman ben karışmayım abi ikiniz aranızda anlaşın...motur bayandan fiyatı miyatı herbişeyi uygun kazasız belasız vs...:cat:akşam kaynaşalım birazdan çıkıcam...

satılık ilanı falanda bulamazsınız onu deyim...deli gibi arayıp durmayın...

Konu kapandı sayılır arkadaşlar, burdan sonrası nasip kısmet meselesi, bugün motoru bulduk, bu hafta içi hayırlısıyla halledicez Eminimizin sıkıntısını:)

büyük konuşmayacaksın...büyük lokma yemeyeceksin yeğen...:bounce:

Bu işler nasiple kısmetle olmaz...İSMET le olur...:queen::bounce:

Son düzenleme:

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Metecim bana inata da olsa Eminime motor buldun yaa, seni ilk gördüüm yerde yanacıklarından makas alacam:p

Metecim bana inata da olsa Eminime motor buldun yaa, seni ilk gördüüm yerde yanacıklarından makas alacam:p

kanka ben icraat adamıyım...yannış annama ama bir iş yaparsam tam yaparım...topik açarak motosiklet alınsaydı ohoo ben sana hayabusa aldıydım..:p

sen eşşeğin aklına karpuz kabuğunu getir...sonrası yalan olsun ...:queen:

Allah razı olsun murat abi :rendeer:

kanka ben icraat adamıyım...yannış annama ama bir iş yaparsam tam yaparım...topik açarak motosiklet alınsaydı ohoo ben sana hayabusa aldıydım..:p

sen eşşeğin aklına karpuz kabuğunu getir...sonrası yalan olsun ...:queen:
merakla bekliyoruz mete abi, senden de Allah razı olsun, yalnız anlamadığım aklına karpuz gelen benmiyim :mrgreen:

Şimdik az bişey üşendım ve okumadım :) sorularım olcek...

1-) Emin abı motoru aldınmı
2-) aldıysan kaca aldın
3-) kac km & temizmii

Ve mete abım msn beklenıosun cunku sana bısey atcam ve sorcam

:queen::queen::queen::queen::queen::queen:

BEn ne bıçım cocugum yahu

cvp 1-) malesef :pale:
cvp 2-) valla 2,5-3 arası olursa makbule geçer :p
cvp 3-) 10 bin i geçmesin temiz ve servis bakımlı olsun mümkünse :p

abicim evettt...nihayet geldik zurnanın zart dediği yere...

kanka makine çok temiz...BAYANDAN...buna emin ol...

:queen::queen::queen:

:queen::queen::queen:

ful korumalı elcikli falan...:queen:

bide abi kilometresi arıza yapmış...bu arıza yapmış hali...:queen:

ganga biraz garagtersizim be..duygularınla şerefinle haysiyetinle oynadım ama garagtersizim işte napim...:queen:

bir dk mete abım km yanlısmı gordum ? 56.828 bın km yanı öh be abi napmıs bayan ole :)...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar