Adanadadan Aladağ Kapuzbaşı Hacer Ormanları Yedi göller gezisi

Kadir Abi bolu fikri çok iyi yıllık izin alabilirsem yaza bi plan yapalım inş.

gardaş sen izin günlerin ve motorunu degiştirde bişeyler düşünürüz

selam arkadaşlar en son kızıldagagezisine katılamadım üzgünüm umarım iyi geçmiştir ne yse kadir abiden alırız görüntüleri selam kadir abicim nasıl geçti gezi takla makla varmı:)

takla zibil gibi çok şey kaçırdın

Son düzenleme:
kroscu01 ekıp saglamlasıyo paylaşım ıcın tşkrlr elıne emegınıze saglık

Adana'ya selamlar

harika gezi

Süper keyfli bir gezi olmus.:cat:
Paylasim icin tesekkürler.:bounce:

dostum aslında oralar tam sana göre yerler temiz hava yeşilik dogal ortam suyun karşısına oturup bol bol resim çizersin benim resmimide çizersi heralde.

abicim canın sagolsun seninn:) walla gercekten resim için olmasada tam benlikmiş bayıldım oaralara girmek isterdima ama kross motorumuz yok sizle yarı yolda kalırdık gelsek hehe:mrgreen: ama bir gezi de biz düzünleriz inşallah oraya

mersinden geçen hafta gelip sizlerle yeni tanıştım biliyorsunuz. keşke hazridan önce tanışsaymışız mam olsun inşallah kış boyu ve yazın gezilerinize iştirak edeceğim. sizleride mersine beklerim. buranın yaylalarıda güzeldir.

çok güzel bir gezi olmuş arkadaşlar tebrikler....biz tatlısu moturcuları olarak izlemekten zevk aldık:)

iyi bi çalışma olmuş .manzaralar hariaka.o suda yüzmeyi çok isterdim.tebrikler

mersinden geçen hafta gelip sizlerle yeni tanıştım biliyorsunuz. keşke hazridan önce tanışsaymışız mam olsun inşallah kış boyu ve yazın gezilerinize iştirak edeceğim. sizleride mersine beklerim. buranın yaylalarıda güzeldir.

birader canını sıkma yaşadığmız sürece cros gezilerimiz devam edecek.

çok güzel bir gezi olmuş arkadaşlar tebrikler....biz tatlısu moturcuları olarak izlemekten zevk aldık:)

dostum siz tatlı su motorcularınıda corsçu yapmaya adayız herzaman bekleriz.

iyi bi çalışma olmuş .manzaralar hariaka.o suda yüzmeyi çok isterdim.tebrikler

dostum o suya ben ayağımı sokamadım yüzmekcesaret ister o kadar soğuk suya dayanabilirsen senide götürürüz oraya.

Son düzenleme:
usta onu bunu bilmiyorumda illaki değiştireceğim artık konsepti cruiser a veda etmeyi düşünüyorum bakalım yeni konsept ne olacak askerden sonra postu deldirmeden geleyim hele:)

tamda üstüne bastın kroscu.enduroya geçme fikri uzun zamandır aklımda gerisi bütçeye kalıyor.askerden gelince türkiye turu için sağlam motor lazım:)karakızım artık bana yetemediğini farketti arıza veriyor:pale:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
buda diğer geziden daha zevkli geçtiği bariz belli .
Kuzular filan olmasada o şelaleler mükemmeller sizi kirliler sizi birde negüzel sere serpe uzanmışlar nispet yapar gibi :pr:

http://www.motosiklet.net/forum/gezi-yazilari/28785-toroslarda-320-km-kros-keyfi.html

yaw adamı zorla cross'culuga itiyorsunuz istemiyorum kardeşim ben cruiserciyim crosscu diil desemde içimden bir ses (hani bir cross fena olmaz herhalde) dedi:rendeer: hepinizi tek tek tebrik ederim :cat:

buda diğer geziden daha zevkli geçtiği bariz belli .
Kuzular filan olmasada o şelaleler mükemmeller sizi kirliler sizi birde negüzel sere serpe uzanmışlar nispet yapar gibi :pr:

http://www.motosiklet.net/forum/gezi-yazilari/28785-toroslarda-320-km-kros-keyfi.html

yaw adamı zorla cross'culuga itiyorsunuz istemiyorum kardeşim ben cruiserciyim crosscu diil desemde içimden bir ses (hani bir cross fena olmaz herhalde) dedi:rendeer: hepinizi tek tek tebrik ederim :cat:

dostum sen hiç vakit kaybetmeden içindeki sesi dinle hayat endro ve krosta.

SLM krosçu arkadaşlar süper olmuş 10 numara yol yakın olsada gelsek oralara görmeye üstünüz biraz tozlanmış ama olur böyle şeyler krosta böyle tozlar az bile:bounce:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar