Adanadadan Aladağ Kapuzbaşı Hacer Ormanları Yedi göller gezisi

SLM krosçu arkadaşlar süper olmuş 10 numara yol yakın olsada gelsek oralara görmeye üstünüz biraz tozlanmış ama olur böyle şeyler krosta böyle tozlar az bile:bounce:

ALEYKÜM SELAM GARDAŞ GÖNÜLER 1 OLUNCA MESAFELER KISALIRMIŞ.

Son düzenleme:
Güzel gezi olmuş emeğinize sağlıkk,ulen herkes bi yerlere gitti bu hafta yaaa:)

bende bu geziye katılımayan bazı arkadaşlarda hazımsızlık sezdim.

selamlar geziniz harika olmuş bir sorum olacak biz aladağ dan bisikletle gitmek istiyoruz acaba aladağdan yol çok karışık mı bir yol var mı ya da dik mi bisikletle gidicez dönüş aynı gün mümkün mü yardımcı olursanız çok sevinirim.
şimdiden teşekkürler

selamlar geziniz harika olmuş bir sorum olacak biz aladağ dan bisikletle gitmek istiyoruz acaba aladağdan yol çok karışık mı bir yol var mı ya da dik mi bisikletle gidicez dönüş aynı gün mümkün mü yardımcı olursanız çok sevinirim.
şimdiden teşekkürler

gardaş adanadan aladağ özerinden 150 km 100 kmsi asfalt gerisi toprak yol aşırı dik ve sert virajlı çok iyi antremanlı olsanız bile 1 günde dönmeniz zor tavsiye etmem orda kalırsanız daha iyi ve zevkli olur adanada iseniz tanışalım yolu tarif edeyim yolda sapak çok kaybolma riski yüksek şimdiden hayırlı yolculuklar mutlaka görülmesi gereken 1 yer.

kadir abi... bizide götür kapuzbaşına .. şöyle altında bir adana usulü çimek...:)

aha da bu gün resimlerini de gördüm canlı canlı... artık hem oraya gidek .. hemde murt diyarına.... o köprünün başında birde biz resim çekilek .... :)

aha da bu gün resimlerini de gördüm canlı canlı... artık hem oraya gidek .. hemde murt diyarına.... o köprünün başında birde biz resim çekilek .... :)

canın sağolsun gardaş sen yeterki iste. ya sen amma çok kulübe üye olmuşsun hepsine nasıl yetişiyorsun maşallah.:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar