motosikleti olmayanlar buraya

bud

heyooo!! ne güzel topic varmış burada!!

merhaba sevgili motorsuz motorcu arkadaşlarım!! :D

umarım, (benim gibi!!! :D), bir çok motorsuz motorcu arkadaşım, yeni bir ehliyet dönemi olan şu ağustos başında motorlarınıza kavuşursunuz!!!

en iyi dileklerimle

bud

hadee.. bi tane daha motorsuz motorcular topiği ha?

eh size de merhaba :)

herkese tez elden güzel güzel, çil çil motorlar dilerim. o motorlar gelince de dikkatli dikkatli, tam korumalı, ehliyetli ve kazasız belasız sürüşler dilerim!

250 cc 2. el kalite bir motor olsun,,,,,
temiz olsun,,,,,,,,,,
oldu beeee

ben zaten motoru asla almamki...

valla bende motoru seviyorum ama copilot olarak... kendimi bildim bileli sürücü olmaya hiç ama hiç hevesli değilim. böle bi duygunun da bana geleceğini hiç sanmıyorum. Motoru alır kapıya yatırırım motor alamayan arkadaşlarda bana küfürü basar ))))) ya ciddi ben trafikle araç kullanmayı hiç ama hiç sevmiyorum. Yani bu site olduğu sürece benim yerim bu topikte sabit. yangın anında ilk beni kurtarın hee anlaşalım bak )))

bud

ee pardon ama, daha dün iki tane motorsuzlar threadi vardı da bugün birleştirildi mi?... :silent:
yoksaaa... ben gerizekalı mıyım? ::deliir::

mümkünse, lütfen, acilen cevap verin. ::sos::
çünkü şu anda kendi zeka seviyemden ciddi şüphe etmekteyim, ve yazdığım iki mesaj alt alta çok komik ve biraz da şizofrenimsi gözüküyor!! ::sefereee

Super Moderator
Telaşa gerek yok bud, git dinlen biraz birşeyin kalmaz...:wiinkk:
Uçan kırmızı fillerden bir haber var mı?:queen:

bud

laayn itiraf edin len!! ::ranntign birleştirdiniz di mi threadleri? ::rantinp:
birleştirdiniz mi? :silent:
lütfen birleştirdin deyin.. :sunny: lütfeeen!!.... :salut:
::eek:uestion

benimde henüz bir motorum yok:( benim motor derslerim şuanda devam ediyor ve geçen hafta ilk defa chopper a bindim harika birşey o gn herkes gözlerinin içi gülüyor dedi :) umarım en yakın zaman da motoru olmayan herkesin istediği gibi bir motoru olur

arkadaslar antıpas nerelerde yaws???????
ga benıde ekleyın aranza artık bendede motor yohhh....:salut:

al bi de burdan yak ::baaas::

bende de hala yok bi motor. zor alıcam gibime geliyo. bu gidişle bi dahaki yaza kalır benim motor hevesim. ::angry2::

Ümit ... Abi sen zaten biliyosun Olcak inş olcak az kaldı :queen: .. şu kış da geçsin baharda patlatırım ben YEEEBEEEREEE EEE kötümü yee :queen: ösym de yesin :queen: neyse inş en kısa zamanda herkes de olur ...
2007 yaz :bounce: güsel olcak güsel :wiinkk:

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
konuyu 2005 te açmışım,sene olmuş 2008 ve ben hala motorsuz motorcuyum:pr::salut:ama sona yaklaşıyorum ve artık terfi etme zamanı geliyo:cat:
neyse konuyuda güncellemiş olıyım bu arada:)

GKN

konuyu 2005 te açmışım,sene olmuş 2008 ve ben hala motorsuz motorcuyum:pr::salut:ama sona yaklaşıyorum ve artık terfi etme zamanı geliyo:cat:
neyse konuyuda güncellemiş olıyım bu arada:)

harbiden hee
3 sene..
sen bi motür al artık kendine:)
en kısa zamanda kısmey olur umarım:wiinkk:

benım yok ama baba yı ıkna ettım yasım bıra z buyusun ehlıyet alım o zaman olur ınsallah

Nie açtınız bu başlığı, niye topluyosunuz motorsuzları??
Motoru olmayan sakata mı geliyo :queen::queen:

lanet olsun benimde yok transporterimiz var hep sürüyorum ama motosiklet kadar zevk vermez 150c seyhan yada 125 kt istiyorum bakalım ne olacak babamın bu yaza sözü vardı olmasa amcamın yanına gidecem o alacak otobüsün bagajına atıp eve getirecem başka yolu yok ben motora aşığım bea :(

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar