Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
hadee.. bi tane daha motorsuz motorcular topiği ha?
eh size de merhaba
herkese tez elden güzel güzel, çil çil motorlar dilerim. o motorlar gelince de dikkatli dikkatli, tam korumalı, ehliyetli ve kazasız belasız sürüşler dilerim!
valla bende motoru seviyorum ama copilot olarak... kendimi bildim bileli sürücü olmaya hiç ama hiç hevesli değilim. böle bi duygunun da bana geleceğini hiç sanmıyorum. Motoru alır kapıya yatırırım motor alamayan arkadaşlarda bana küfürü basar ))))) ya ciddi ben trafikle araç kullanmayı hiç ama hiç sevmiyorum. Yani bu site olduğu sürece benim yerim bu topikte sabit. yangın anında ilk beni kurtarın hee anlaşalım bak )))
ee pardon ama, daha dün iki tane motorsuzlar threadi vardı da bugün birleştirildi mi?... :silent:
yoksaaa... ben gerizekalı mıyım? ::deliir::
mümkünse, lütfen, acilen cevap verin. ::sos::
çünkü şu anda kendi zeka seviyemden ciddi şüphe etmekteyim, ve yazdığım iki mesaj alt alta çok komik ve biraz da şizofrenimsi gözüküyor!! ::sefereee
benimde henüz bir motorum yok benim motor derslerim şuanda devam ediyor ve geçen hafta ilk defa chopper a bindim harika birşey o gn herkes gözlerinin içi gülüyor dedi umarım en yakın zaman da motoru olmayan herkesin istediği gibi bir motoru olur
Ümit ... Abi sen zaten biliyosun Olcak inş olcak az kaldı :queen: .. şu kış da geçsin baharda patlatırım ben YEEEBEEEREEE EEE kötümü yee :queen: ösym de yesin :queen: neyse inş en kısa zamanda herkes de olur ...
2007 yaz :bounce: güsel olcak güsel :wiinkk:
konuyu 2005 te açmışım,sene olmuş 2008 ve ben hala motorsuz motorcuyumr::salut:ama sona yaklaşıyorum ve artık terfi etme zamanı geliyo:cat:
neyse konuyuda güncellemiş olıyım bu arada
konuyu 2005 te açmışım,sene olmuş 2008 ve ben hala motorsuz motorcuyumr::salut:ama sona yaklaşıyorum ve artık terfi etme zamanı geliyo:cat:
neyse konuyuda güncellemiş olıyım bu arada
lanet olsun benimde yok transporterimiz var hep sürüyorum ama motosiklet kadar zevk vermez 150c seyhan yada 125 kt istiyorum bakalım ne olacak babamın bu yaza sözü vardı olmasa amcamın yanına gidecem o alacak otobüsün bagajına atıp eve getirecem başka yolu yok ben motora aşığım bea