fuar ne zaman?

arkadaşlar merhaba...çevremden duyduğuma göre 28 mart yada o tarihe yakın istanbul'da fuar yapılacakmış..acaba aranızda ayrıntılı bilgiye sahip birileri va mı? kesin fuar'a gelicez YALOVA MT olarak oyüzden beni bilgilendirirseniz sevinirim

2008 Motosiklet Fuarı, 20 - 23 Mart tarihleri arasında İstanbul CNR Expo fuar Merkezinde yapılacaktır... :cat:

Ziyaret Saatleri: 10.30 - 20.30

kardeş ilgin için teşekkür ederim fakat bu yerin açık adresini verebilir misin? tam neresi?

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
atatürk havaalanının tam karşısında fuar merkezinde dünkü mt buluşmasında gelenlere davetiyelerini dağıttım gerçi biraz erken ama saklarlar sanırım.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bu fuara gitmek lazım ne yapıp edip gitmeliyim

size nasıl ulaşıcam? bide biz 2-3 motor gelcez. r6 r1 bide benim ufaklık :) size ulaşmanın yolunu sölerseniz sevirim?

Arkadaşlar kapıya kadar gidip geri dönen hiç bir MT üyesi olmaz merak etmeyin....

iyide kapıya gelince alnımızda MT üyesi yazmıyor..herkes telaş içinde olcak.kimse bizi görmez :( bir iletişim numarası felan olsa oda yeter bilet için.yola çıkarken yada geldiğimizde ararız

ztn fuardan once duzgun showroomlara gittiginzde daatıolar oralarda davetiye olmadı kapıya gelip patroooonn die baarıp giriosunuz içeri:p

iyide kapıya gelince alnımızda MT üyesi yazmıyor..herkes telaş içinde olcak.kimse bizi görmez :( bir iletişim numarası felan olsa oda yeter bilet için.yola çıkarken yada geldiğimizde ararız

fuar yaklaşsın oda olur acele etme bukadar:wiinkk:

Son düzenleme:
güzelde bizim burda öle büyük bir showroom bulunmaz.bir şey lazım olunca büyük şehirlere gideriz.şimdide bir bilet için istanbullara gelmeyelim.2 kere git gel ooooo..görevli biri benimle irtibata geçerse sevinicem

daha 2 ay var fuara takma bukdr bunlar planlanıp konusulucak seyler ama hiç diilse mart basında ayrıca bilet bulmzsan 5lira kapıda davetiye olmayan içeri giremio die bsy yok

geçen fuarı bilgisizlikten kaçırdım..bu sefer için işimi sağlama almak istiyorum.bide fuar işim olcak..bir kaç motor araştırıp yakınfan görmek istiyorumda :)

Fuar zamanı gelsin, adminimiz başlık açar merak etme.. Bilet sıkıntısı da çekmezsin, kişi sıkıntısı da. Hatta MT Stand ında bi ara daralıp,, ayyyy ben bi dolaşayim bile dersin.. :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar