:D aranızda yarasa varmı :D

yav arkadaslar ben gece calısıyorum ve ısten cıkıs saatım 23:30 ıle 01:00 arası deısıyo ve genelde bu saatlerden sonra motorumla vakıt gecırıyorum benımle bırlıkte sadece bır arkadasım var ıkı kısı butun gece avrupa yakası bızım gıbı takılıyoruz ama ıkı kısı bıyere kadar dıyorumkı bu saatlerde musaıt olanlar varsa aranızda bıze katılmak ıstermı ıs saatlerım yuzunden gezılerede gelemıyorum zaten :( hem aranızdan bırkac kısıde olsa tanısmıs arkadas olmus oluruz ben arkadasımla hergece takılıorum ve sızlerınde gece gezılerımıze katılımları beklıorum emın olun hafta ıclerı gece ıstanbulun yolları bır baska bombos heryer bızım nedersınız..

:D:D senın ıcın yorucu ızmırden buraya ama yınede beklerız :D

Konuyu Toplam 2 üye okuyor. (2 Kayıtlı üye ve 0 Misafir)
PIERzig, aYe

Bak birisi daha varmış :queen: :queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
vall moruk bende varım derdim ... :) ama şimdilik makine yok... makineyi alınca ben sana burdan seslenirim

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
semih sen hyo almadınmıydı?:silent:

aldıydım da :) bazı arkadaşlarımızın madik atma yolundaki adımlarından dolayı motorumuzdan olduk :) sağlık olsun kısmet şöyle 1 buçuka y sonra görüşelim :)

ok arkadaslar herzaman beklerm

hadı ama arkadaslar kımse yokmu yav gececi bu aksam takılıoruz su am uc kısıyızyokmu arttıran

Son düzenleme:
olm geceler bize çalışıyo baksana kimse yok :)

yrn gece bi bebek yapalım kahve içmeye...

Son düzenleme:
olm geceler bize çalışıyo baksana kimse yok :)

yrn gece bi bebek yapalım kahve içmeye...

ok kankım yapalımda baksana burası olmus kımse katılmıyo sedat sen ben hep aynı arkadaslar katılmak ısteyen varsa cumartesı gecesı sooolebı sahıl turu yapıyoruz herkezı beklerız

olm ben yatar yarın görüşürüz dua et işler ii olsun benzin atamıcaz yoksa :)) memur olduk a.q :)))

aslında gece gezmeyi severim ama ilk kazamı gece yapınca evdekiler bn cıkınca uyumuyolar donene kadar oyuzden artık cıkmıyorum bnde ama yaza dogru belki brzdha yumusarlar bnde hava karardıgında diil acıldıgında donerim eve:p

aslında gece gezmeyi severim ama ilk kazamı gece yapınca evdekiler bn cıkınca uyumuyolar donene kadar oyuzden artık cıkmıyorum bnde ama yaza dogru belki brzdha yumusarlar bnde hava karardıgında diil acıldıgında donerim eve:p

oda ıyıymıs sende uyuduklarında gel kanka hem gece yollar daha bos kaza sansı daha dusuk

oda ıyıymıs sende uyuduklarında gel kanka hem gece yollar daha bos kaza sansı daha dusuk

sen benim hikayeyi bilmiosun tabi aynen dediin gibi gece bombos bi yolda (pendik minibus yolu) martı carptı bana karsıdan tabi malum devrildik bi sure sonra kolumu kırdım gece yarısı evdekileri uyandırıp (dısarı cıktıgımı bilmiolardı) ben kaza yaptım diyince pek hoş olmadı:queen::queen:

sen benim hikayeyi bilmiosun tabi aynen dediin gibi gece bombos bi yolda (pendik minibus yolu) martı carptı bana karsıdan tabi malum devrildik bi sure sonra kolumu kırdım gece yarısı evdekileri uyandırıp (dısarı cıktıgımı bilmiolardı) ben kaza yaptım diyince pek hoş olmadı

anladım ama martı nasıl cartı yav nerden buldu senı o saatte:d

sen benim hikayeyi bilmiosun tabi aynen dediin gibi gece bombos bi yolda (pendik minibus yolu) martı carptı bana karsıdan tabi malum devrildik bi sure sonra kolumu kırdım gece yarısı evdekileri uyandırıp (dısarı cıktıgımı bilmiolardı) ben kaza yaptım diyince pek hoş olmadı:queen::queen:

hem uzuluyorum bu kuslara hem guluyorum. ben de bi defa besiktas-ortakoy yolundayken guvercinin biri kafama carptı:) onu gorup yavaslamıs olmama ragmen geldi donng die carptı hayvan. yani cok yavastim ama, sarsıyo hayvan... hızlı olsam nolurdu acep?!

Kısmetse 2 Ay sonra Avrupa yakası tayfasına atlıcam... Sabahlara gadder nonsıtap =)

muharrem geçmiş olsun abi gece o vakitte martıyı nerden buldun allahaşkına :)

hem uzuluyorum bu kuslara hem guluyorum. ben de bi defa besiktas-ortakoy yolundayken guvercinin biri kafama carptı:) onu gorup yavaslamıs olmama ragmen geldi donng die carptı hayvan. yani cok yavastim ama, sarsıyo hayvan... hızlı olsam nolurdu acep?!

geçmiş olsun

benimde başıma kocaman bir sinek çarpmıştı patlamış kafamda :queen::queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar