[MT İstanbul] 16.01.2008 Çarşamba Mini Anadolu Ateşi Buluşması

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Metehan abim taksicilerle gece 4'de de görmüştüm ben seni, kanımca aranda bişi var, var var kesin var:silent:

ya metehan abi keşke tel olsaydı arardım geçenlerde bi olay oldu valla sen olsaydın yırtardım kaza oldu adam kaçtı adama yumruk attım diye polis şikayetçi olma haksız çıkarsın dedi halbiki adam bana çarpmış ben kaçıyo diye yumruk atttım dediğim gibi olsan derslerini verridik sen en acil metehan hatti kur saygılar:)

abi ani gelişen olaylara yetişemem...arasanda faydam olmaz inan...bi kerem başım ağrıdır Nezarete girdim ...babamı aradım...babam "seni tanımıyom ben "demezmii...:queen:ahooo ahoo...:p

olay şu ...polis 657 ye tabi vatandaşım emrinde bir memurdur...şehir eşkiyası kesilir bazılar...bana dek gelirse ne mutlu...

:cyclopsan:queen:
Abi bi durum olursa ilk benım haberım olcak tmm mı babam halleder korkma babamda sır tutar ama solemıcem yınede ben sımdı hergun senı arıcam :) Durum ne dıye :) bak ole onemlı durum olunca ılk benı arıcan tmm mı abım... gecmıs olsun dıyelım ılk benım hbarım olsun mete abı ... Bgun tlfda neden solemedın yhaa :queen: Nese uzatmıyım gecmıs olsun :rendeer:

Bide burda oturan adamı bıras anlatsana belkı bende tanıyorumdur kesın tanıyorumda sen yıne bı anlat

Ulan veleddd senin babanın bağlı olduğu şube müdürünün özel kalemi benim çocukluk arkadaşım ...kekostar selçük...:p:cherry:sağol yeğenim benim çevrem geniş derken 1 tane çevremden bahsedeyim...belki ünvanı duyarsan bana hak verirsin...

1.Sınıf Emniyet Müdürü...Polis Başmüfettişi...:p

babası halledermiş...ulen babanın bi tayini varsa sen bana söyle asıl...

bizimkinin emekliliğine az kaldı...emeklide olsa yarar işimize...:cherry:

Metehan abim taksicilerle gece 4'de de görmüştüm ben seni, kanımca aranda bişi var, var var kesin var:silent:

abi benim ezilmiş tayfayla aramda bir diyalog var...bazen kendimi kimsesizlere...garibanlara...ekmek parası peşinde olanlara adamak isterim...biri ezilirken vicid kimyam bozuluyor...ruh sağlığımda bozuk kanka...anksiyete reaksiyon tanısıyla Ankarada hastanede yattım...Komutanlarımlada kavga etmiştim...yani normal şeyler değil bunlar...

Son düzenleme:
Ozrace rölecan'ın jilet açıklamasınıa vakıfsın demi, ben rölecanın pratik zekasından tırsmaya başladım.:silent:

Bu kadarmı güzel bahane olur, bırak polisi biz bile duyunca jileti gerçekten niye taşıdığını sormayı akıl edemedik:queen:

vallahi ben jilet milet görmedim ben giderken biraz yağlıyodu polisi:cherry: ama merak ettim acil Rola dan bir açıklama bekliyoruz:queen:

Arkadaşlar bir kaç fotoda benden olsun....

Tesadüfe gitmek için dükkanı kapama aşamaları....

oyuncakcı dükkanımı benmi yanlış görüyorum?

tesadüfe geç geldim,erken kalktım.Maruz görün beni.İşgüç,yaşlılık.... işte.Oradaki genç arkadaşlara imrenmedim değil hani...

Saygılar.

vallahi bunu saymadık ilk buluşma çekingenliğine veriyoruz.bizde muhabbete daldık seni unuttuk kusura bakma.bidahakine telafi ederiz artık:wiinkk:

:cyclopsan:queen:
Abi bi durum olursa ilk benım haberım olcak tmm mı babam halleder korkma babamda sır tutar ama solemıcem yınede ben sımdı hergun senı arıcam :) Durum ne dıye :) bak ole onemlı durum olunca ılk benı arıcan tmm mı abım... gecmıs olsun dıyelım ılk benım hbarım olsun mete abı ... Bgun tlfda neden solemedın yhaa :queen: Nese uzatmıyım gecmıs olsun :rendeer:

Bide burda oturan adamı bıras anlatsana belkı bende tanıyorumdur kesın tanıyorumda sen yıne bı anlat

olm netcen burdaki adamı bilmem neyi...sivil ekiplerden...koruma şubeden onlarda ...babanın tanışı falan çıkar sonra babana mahcup olmayım...boşver...

kanka sırf sana yazmasın diye telefonda kısa kesiyorum ben..kapişş..:cat:

blackphanter tükkanın nerde...ben uğrayıp müşterin olabilirim...Kızıma oyuncak alırım belki kısmetse...

olm netcen burdaki adamı bilmem neyi...sivil ekiplerden...koruma şubeden onlarda ...babanın tanışı falan çıkar sonra babana mahcup olmayım...boşver...

kanka sırf sana yazmasın diye telefonda kısa kesiyorum ben..kapişş..:cat:

blackphanter tükkanın nerde...ben uğrayıp müşterin olabilirim...Kızıma oyuncak alırım belki kısmetse...

Oke tmm abı ellerıden opmusem :))... Kızının doqum gunu ne zmn sorması ayıp senınkını bılıokda onu bılmıok :)...

evet buluşmadan iki gün sonra siteye girmek anca mümkün oldu iş güç bu arada işten ayrılmak zorunda kaldımm moralim bozuk :(

öncelikle küçük ugraşlar ile başlayan motor sevdamın bu kadar büyüyeceğini pek düşünmüyordum ama insan bu işin içine girdikçe dahada, dahada istiyoo ve buralara kadar geldikk. sizlerle beraber vakit geçirmek gerçekten çok güsel bir duygu.
buluşmaya önceden sadece anadolu yakası gelir dedikk avrupadan ümidimiz yoktu ama biz genede açalım bi topic dedikk ve açtık anaaa bide baktıkki maşallah herkes ler geliyoo.
benim için harika bir buluşma oldu mekanın güselliği 10 numaraydı gkn ve marv kardeşime sonsuz teşekkürler anadolu yakasını hakettiği yere getirdiler artık buluşmalar anadolu yakasına taşındı galibam :)

ben biraz erken kaçmak zorunda kaldım en son tophane buluşmasına gelememe sebebim olan kız arkadaşım idi burdada erken kalkmamın sebebi olduu ama şimdi anlıyorum ki değmezmiş :) bundan sonra beni bu insanlardan alıkoyamaz.

buluşmadan memnun kalmayan arkadaşlar yok sanırım bir
sadece bir arkadaş herzamanki gibi deyip geçmiş
erken kalktıgım için tam bilemiyorum inşallah hesap problemi çıkmamıştır marv kardeşim bazı arkadaşlar sana sen duymasanda sordular konuştukmu burayla diye ama sen uzakta oldugun için duymadın. sonra sende anlarsın falan dediler ( hesaplar açık çıkınca cebinden tamamlarsın manasında) bende elimden geldiğince seni bu duruma düşürmemek için yardımcı olmuşumdur umarım tekrar konuşuruz bu konuyu

tekrar gelen arkadaşlara çok teşekkürler

evet buluşmadan iki gün sonra siteye girmek anca mümkün oldu iş güç bu arada işten ayrılmak zorunda kaldımm moralim bozuk :(

ben biraz erken kaçmak zorunda kaldım en son tophane buluşmasına gelememe sebebim olan kız arkadaşım idi burdada erken kalkmamın sebebi olduu ama şimdi anlıyorum ki değmezmiş :) bundan sonra beni bu insanlardan alıkoyamaz.

tekrar gelen arkadaşlara çok teşekkürler

üst üste gelmesi kötü olmuş ama her ikisi içinde hayırlısı olsun diyelim, senin için Allah en güzelini nasip etsin, bende teşekkür ederim katılan herkese..

oduncu gomlee diil o bikerem sadece ekoseli:p
Oduncu muharrem oduncuuuuu:queen::queen::queen:
gkn valla süper oldu senle fotoşarımız gelio millet yanlış annmayın:mrgreen:
Sus lem.. Aldattınız beni.. İki kere hemde.. Birinde sen birinde gökhan.. İki kere aldatıldım üühühühühühüüüüü:salut:
S6301554.jpg

kızım sen paslandın artık yada iyice yaşlandın valla:queen:sen bi organizatörlük
yapta sana da gelelim uzatma arayı bukadar valla biz sonra kimden deneyim kazancaz sizin gibi yaşlı organizatörler olmazsa canım
Yok size buluşma.. Kendimi esirgiycem sizden :p
bizim pınar sen ben fotosu yalan oldu dimi...kimbilir noldu o resim...

bende kokoreci çok severim...ama hem pahalı hem az...gözü doymuyo insanın...:pale:
Aynen yaa.. Kim çekmişti o fotoyu mete?? Bi hatırlasak bulucaz ya hatırlayamıyorum ben bi türlü :pale:
ben senin sorununu haydar hocaya ilettim, gazetede yayınlansın koyarım siteye:queen:

kıs ne evlatlığı, biri kuma biri zuzu dieri kuzu bikaç gey bide evlatlık, ne kadar garip bi aile ilişkimiz var :p:p

yok arabayın canavar götürmüş, yeşilllll, ben çok korkti:queen:
Det.. Kuzuymuş.. Küstüm ben hepinise :p

Pınarcık hayırdır sen niye katılmadın...Metalgodu yakaladığın yerde döveceğine dair duyumlar aldım...dogrımı...:silent:

Pınarcık hayırdır sen niye katılmadın...:silent:

Çalışan bi hatunum abi ben, yorgun çıkıyorum işten :)
Katılmak gelmedi hiç içimden, hattaa katılsam mı katılmasam mı diye çok düşündüm, kararsız kaldım,i kararsız kalmamda çok gitmek istememden kaynaklı yani :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
......Metalgodu yakaladığın yerde döveceğine dair duyumlar aldım...dogrımı...:silent:

duymayanda kalmamış :queen:

ne güzel paylaşım ortamıymış yahu herşeyi büyük bi sevgi yumağı halinde paylaşıyonuz.. :queen:

duyumlar doğrudur ama duyum yayılma sebebi yanlıştırr neyse :queen:

vallahi bunu saymadık ilk buluşma çekingenliğine veriyoruz.bizde muhabbete daldık seni unuttuk kusura bakma.bidahakine telafi ederiz artık:wiinkk:[/QUOTE]

Nedemek olurmu ne kusuru...Zaten geçerken bir selam verip tanışmak için uğramıştım.Dediğin gibi birdahakilerde görüşmek üzere..

Not:(Oyuncak ve kırtasiye:cherry:)
Saygılar.

duymayanda kalmamış :queen:

ne güzel paylaşım ortamıymış yahu herşeyi büyük bi sevgi yumağı halinde paylaşıyonuz.. :queen:

duyumlar doğrudur ama duyum yayılma sebebi yanlıştırr neyse :queen:

kanka bunlar sitede ötede beride yazılmaz ama hoş şeyler duymadım...söyleyenlerde yalan atacak tipler değil...inşallah durum düzelir...

hatta inanamadım...:pale:

Çalışan bi hatunum abi ben, yorgun çıkıyorum işten :)
Katılmak gelmedi hiç içimden, hattaa katılsam mı katılmasam mı diye çok düşündüm, kararsız kaldım,i kararsız kalmamda çok gitmek istememden kaynaklı yani :)

aynen bende Çikocum...:queen:

bu yorgunlukla alayınızı çekemem valla...hiç bişeyim yokmuş gibi .."OOOOooo Abuzittinnn abii nassınn...daha daha nassınn...eeee nasıl gidiyorrr "

diyemem...:queen:

AYE kanka yetişş...Pınarada isim buldum...kendisine artık ÇİKO diyoruz...nasıl uydumu...uysada ÇİKO uymasada ÇİKO...:queen:

Tucetuce...APTİ...
PınaRR.....ÇİKO...

:p

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kimse söyleyenlere yalan atacak tipte insanlar demeki bunu siteye taşıyanda sensin abi... madem o kadar etik adamsın pınara git özel at msnden yaz ...

neyse konuşmicem pınar hususunda yüzyüze konuşuruz...

aynen bende Çikocum...:queen:

bu yorgunlukla alayınızı çekemem valla...hiç bişeyim yokmuş gibi .."OOOOooo Abuzittinnn abii nassınn...daha daha nassınn...eeee nasıl gidiyorrr "

diyemem...:queen:

AYE kanka yetişş...Pınarada isim buldum...kendisine artık ÇİKO diyoruz...nasıl uydumu...uysada ÇİKO uymasada ÇİKO...:queen:

Tucetuce...APTİ...
PınaRR.....ÇİKO...

:p

ÇİKO ne bee:p Evdeki pisipisine isim mi veriyosun :queen:
Benim ismim zaten nick gibi, karizmatikkkk :cherry:
ÇİKO fena deil ama gıcık olduğum bi kıza çiko diyolardı ordan bi gıcığım var sankim :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar