Hepsine kabulümde bu iftirayı kaldıramam, hangi kız abi buluşmada kız mı varmış, gelen sap giden sap, aptide bizim gözümüzde sap, kaktüs buluşması gibi oluyo:queen:
Hoş bütün saplar gelio sen yoksun, ne iş:silent:
Bu arada geçmiş olsun dilekleri için tüm arkadaşlara teşekkürler, debyraj manetini nerden alırım
Yeğenim Mırro bizden geçti be...biz doyduk toplantılara buluşmalara ...daha daha nasılsınlara...

sarmıyo be...yannış anlaşılmasın kişisel bişey değil...
Abi valla forumdan daha keyif alıyorum...bir nevi sanal kişiyim belkide...sevildiğinizi bilin yeter...:cat:
ben iletişim sorunu yaşayan biriyim...enerji yok abi...valla forumdaki mete_han başka nefes alan ben başka...
sizde diyeceksiniz çokda tınn falan...eyvallah derim abi ne diyim...
kalabalıklardan kaçar oldum...yanlış anlaşılmasın nolur...
abi benimde başıma iş geldi bugün...İTÜ Maçka Taşkışla girişinde 4 tane sivil polisle dalaştık birbirimize...içeriden çıkan sivil koruma aracı bir hyundaı accent...önündeki taksiciye megafondan bağırıp çağırıyor...benimde elimde ayran ötekinde yarım ekmek döner...neyse başladılar taksiciye itip kakmaya...noluyo lan şeher eşkiyasımınız lan deyip olaya atladım...genc 4 tene sivil polis...ulan sen kimsin ben kimim derken beni ikisi tuttu kollarımdan birini kravatından tuttuğum gibi yere fırlattım öteskisinide taksinin ön kaputuna ittim...dağılın ulan diye bi ayar verdim...gözlüklü olan coşkuyu aldı hemen telsizde anaons falan yaptı...yoldan geçen taksicilerde bi karıştımı kavgaya...biz olduk 20 kişi...:queen:bende polis çocuğuyum bu arada...
hemen 3 tane motorize polis...1 tane asayiş ekibi geldi iyimi...sivil polisleri elimizen zor aldılar...ben atladım darp ettiler şikayetciyim diye atladım...herkes biz şikayetciyiz diye atıldık ortaya...ben özellikle prosedürü bildiğim için 4 ündende şikayetciyim diye asayişe bilgi verdim...bu arada en yakın Karakol Nişantaşı Polis Karakolu...oraya gidicez muhtemelen...oradaki polisleride çok iyi tanıyorum...bizim şirkettin etinden sütünden yününden oldukca yararlnmışlardır...yani herifleri oraya çekmeye çalışıyorum...
adamlar arac içinden ekipler gelince çıktılar...:queen:devre bizim görev var netcez diyolar ben duyuyorum...ulan daha durun dedim siz asıl baş ağrısını karakolda çekeceksiniz...ben takmışım kafaya yani...tanıdığım emniyetcilere çarptırcam bunları...sonra yanımıza gelip arkadaşlar bir yanlış anlama oldu dedi hemen tüydüler...bizde kahraman edasıyla psikolojik savaştantanda galip çıktık...
yav mamura dokunduğun an gümlersin...bendekide deli cesareti he...herif yere kapaklandı biri ön kaputa uçtu...abi tikim var...beni kollarımdan tutan oldumu refleks yapıyorum napayım...
işte böle Mırro abi biz güce tapanlardan değiliz...şehir eşkiyası kim olursa olsun haddini bir şekilde bildiriyoruz...abi çevremde geniş biraz onlara güveniyom ben aslında ya...

öle tırsak bi tipim aslında...kırıkların çoğuda zaten polis çocuklarıdır...
küçükkende Diyarbakır Silvandaki karakolu taşlayıp cam çerçeve kırıp kaçarmışım...akşamda babamdan sopa tabi...