[MT İstanbul] 16.01.2008 Çarşamba Mini Anadolu Ateşi Buluşması

S6301570.jpg
Gökhan abi burda neye bakıyodun çok merak ettim :mrgreen:

karşısında ben vardıııııııııııım..
muharrem çekiodu..
kulağımın tıkandıı anlar:)
nasıl başardııımı anlatıodum galibam... nese hasan saolsun bi frenle onu da hallettik:mrgreen:

muharrem çekiodu..
nasıl başardııımı anlatıodum galibam... nese hasan saolsun bi frenle onu da hallettik:mrgreen:

heee şimdi anladııım, kulağın açılsın diye sana korkutmak suretile şok tedavisi uyguladı :mrgreen:

GKN

Gökhan abi burda neye bakıyodun çok merak ettim :mrgreen:

karşımda bi manita vardık,::winkwink
muharrem çekiodu..
heh gereken cvp verilmiş:wiinkk:
heee şimdi anladııım, kulağın açılsın diye sana korkutmak suretile şok tedavisi uyguladı :mrgreen:

yusfcuk gece gelirmiş emüüünn:cherry:

daha ne pozlar varda smd site toplu temizige ugramasın die koymadım dikkatli olun basınızı yakarım:queen::queen:

GKN

kesin bana bakıyordur:)olum sen uzaylımısın nerye bakıyon hakkaten
ben senin sorununu haydar hocaya ilettim, gazetede yayınlansın koyarım siteye:queen:
bir aramıza girmeyin ya alla alla:queen:
sen zati evlatlığımsın:mrgreen:
kıs ne evlatlığı, biri kuma biri zuzu dieri kuzu bikaç gey bide evlatlık, ne kadar garip bi aile ilişkimiz var :p:p
evet gelmiş arabayı da götürmüş hergele :mrgreen:

yok arabayın canavar götürmüş, yeşilllll, ben çok korkti:queen:

bir aramıza girmeyin ya alla alla:queen:
sen zati evlatlığımsın:mrgreen:

kızım yoksa beni evlatlık kardeşmi alıyon aaaaa pardon abimi alıyon nede olsa bi yaş olsa büyüğüm:)al valla hemen kabulum yarın hemen gidelim nüfus idaresine :)

muharrem şu eminin güzel pozlarındanda koysana yaaaa:)

Son düzenleme:
ben senin sorununu haydar hocaya ilettim, gazetede yayınlansın koyarım siteye:queen:
bugün baktım 17. sayfada değil 12. sayfadaymış :mrgreen:

kıs ne evlatlığı, biri kuma biri zuzu dieri kuzu bikaç gey bide evlatlık, ne kadar garip bi aile ilişkimiz var :p:p
inşallah bu aile içinde ben yokumdur :cherry:

muharrem şu eminin güzel pozlarındanda koysana yaaaa:)

burak sen kendi pozunu yayınlatsana kardeşim sen benden daha gençsin önün açık, gençlerin önünü açmak lazım dimi :mrgreen:

Hepsine kabulümde bu iftirayı kaldıramam, hangi kız abi buluşmada kız mı varmış, gelen sap giden sap, aptide bizim gözümüzde sap, kaktüs buluşması gibi oluyo:queen:

Hoş bütün saplar gelio sen yoksun, ne iş:silent:

Bu arada geçmiş olsun dilekleri için tüm arkadaşlara teşekkürler, debyraj manetini nerden alırım:p

Yeğenim Mırro bizden geçti be...biz doyduk toplantılara buluşmalara ...daha daha nasılsınlara...:p sarmıyo be...yannış anlaşılmasın kişisel bişey değil...

Abi valla forumdan daha keyif alıyorum...bir nevi sanal kişiyim belkide...sevildiğinizi bilin yeter...:cat:

ben iletişim sorunu yaşayan biriyim...enerji yok abi...valla forumdaki mete_han başka nefes alan ben başka...

sizde diyeceksiniz çokda tınn falan...eyvallah derim abi ne diyim...

kalabalıklardan kaçar oldum...yanlış anlaşılmasın nolur...

abi benimde başıma iş geldi bugün...İTÜ Maçka Taşkışla girişinde 4 tane sivil polisle dalaştık birbirimize...içeriden çıkan sivil koruma aracı bir hyundaı accent...önündeki taksiciye megafondan bağırıp çağırıyor...benimde elimde ayran ötekinde yarım ekmek döner...neyse başladılar taksiciye itip kakmaya...noluyo lan şeher eşkiyasımınız lan deyip olaya atladım...genc 4 tene sivil polis...ulan sen kimsin ben kimim derken beni ikisi tuttu kollarımdan birini kravatından tuttuğum gibi yere fırlattım öteskisinide taksinin ön kaputuna ittim...dağılın ulan diye bi ayar verdim...gözlüklü olan coşkuyu aldı hemen telsizde anaons falan yaptı...yoldan geçen taksicilerde bi karıştımı kavgaya...biz olduk 20 kişi...:queen:bende polis çocuğuyum bu arada...

hemen 3 tane motorize polis...1 tane asayiş ekibi geldi iyimi...sivil polisleri elimizen zor aldılar...ben atladım darp ettiler şikayetciyim diye atladım...herkes biz şikayetciyiz diye atıldık ortaya...ben özellikle prosedürü bildiğim için 4 ündende şikayetciyim diye asayişe bilgi verdim...bu arada en yakın Karakol Nişantaşı Polis Karakolu...oraya gidicez muhtemelen...oradaki polisleride çok iyi tanıyorum...bizim şirkettin etinden sütünden yününden oldukca yararlnmışlardır...yani herifleri oraya çekmeye çalışıyorum...

adamlar arac içinden ekipler gelince çıktılar...:queen:devre bizim görev var netcez diyolar ben duyuyorum...ulan daha durun dedim siz asıl baş ağrısını karakolda çekeceksiniz...ben takmışım kafaya yani...tanıdığım emniyetcilere çarptırcam bunları...sonra yanımıza gelip arkadaşlar bir yanlış anlama oldu dedi hemen tüydüler...bizde kahraman edasıyla psikolojik savaştantanda galip çıktık...

yav mamura dokunduğun an gümlersin...bendekide deli cesareti he...herif yere kapaklandı biri ön kaputa uçtu...abi tikim var...beni kollarımdan tutan oldumu refleks yapıyorum napayım...:p

işte böle Mırro abi biz güce tapanlardan değiliz...şehir eşkiyası kim olursa olsun haddini bir şekilde bildiriyoruz...abi çevremde geniş biraz onlara güveniyom ben aslında ya...:pöle tırsak bi tipim aslında...kırıkların çoğuda zaten polis çocuklarıdır...

küçükkende Diyarbakır Silvandaki karakolu taşlayıp cam çerçeve kırıp kaçarmışım...akşamda babamdan sopa tabi...:p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bi beni su ufaklıgı aranıza kabul etmedınız ya :pale::pale: küstüm knsmucamm :p:p

mete abi söylediğin iyi oldu kesinlikle kolundan tutmam :) ama bi daha bu tip durumlarda daha temkinli olursan kardeşin olarak seviniriz ne olur ne olmaz, her türlü insan var şu istanbulda, memurda olsa sivilde olsa.

METEHAN ABIM HAYROLA ??? Sengıt elın polısını yere cal :) olcek ıs deıl vallaha :)....

selçuk bak babana söyleme bişey...kahvede sohbet ederken benim peder duyar ağzıma eder sonra...:pciddiyim lan taammı...polisin biri Seyrantepede Lojmanlarda oturuyor ben hatırladım o beni tanımaz ama..:cat:

mete abi söylediğin iyi oldu kesinlikle kolundan tutmam :) ama bi daha bu tip durumlarda daha temkinli olursan kardeşin olarak seviniriz ne olur ne olmaz, her türlü insan var şu istanbulda, memurda olsa sivilde olsa.

abi bu işlerin sonu ya hastanede ya karakolda biter...gideceği yere kadar artık...ben meczup bir adamım..sağım solum belli olmaz...dengesizim fevriyim...:pale:güce tapanları sevmem devlete saygı duymam kendi kurallarımla hareket ederim...bazen bayefendi bazen orman adamı...

ya metehan abi keşke tel olsaydı arardım geçenlerde bi olay oldu valla sen olsaydın yırtardım kaza oldu adam kaçtı adama yumruk attım diye polis şikayetçi olma haksız çıkarsın dedi halbiki adam bana çarpmış ben kaçıyo diye yumruk atttım dediğim gibi olsan derslerini verridik sen en acil metehan hatti kur saygılar:)

selçuk bak babana söyleme bişey...kahvede sohbet ederken benim peder duyar ağzıma eder sonra...:pciddiyim lan taammı...polisin biri Seyrantepede Lojmanlarda oturuyor ben hatırladım o beni tanımaz ama..:cat:
...
:cyclopsan:queen:
Abi bi durum olursa ilk benım haberım olcak tmm mı babam halleder korkma babamda sır tutar ama solemıcem yınede ben sımdı hergun senı arıcam :) Durum ne dıye :) bak ole onemlı durum olunca ılk benı arıcan tmm mı abım... gecmıs olsun dıyelım ılk benım hbarım olsun mete abı ... Bgun tlfda neden solemedın yhaa :queen: Nese uzatmıyım gecmıs olsun :rendeer:

Bide burda oturan adamı bıras anlatsana belkı bende tanıyorumdur kesın tanıyorumda sen yıne bı anlat

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar