- Konu Yazar
Merhaba mustafa hoş geldin aramıza.
umarım hoş vakit geçirebilirsin. Biraz kendini tanıtırsan seviniriz. Seni tanıyormuyuz? Öğrenci? çalışan?:bounce::bounce:
hocam selam karkış sürüş keyfi devammı yaz gelsede sizleri göre bilsek
h.olmezz@ hotmail.com
Çanakkale MT li arkdaşlar malum havalar bu aralar iyi diyorum ki şöyle bir akşam veya hafta sonu toplansak diyorum tanışma kaynaşma VS VS.plan proce sinerji atraksyon felan bişiler yapalım değerli yorumlarınızı bekliyorum saygılar
Evetttttttttt. hocam duydum sesini.Toplanalım diyosunuz bana uyar sadece gün belirleyelim.ben gerisini ayarlarım.ama emre dikkat etsi. yeni makina aldı..ıslatmamız lazım demi ama:queen::queen::queen:hayırlı olsun kardeşim.hocam günü belirleyelim o zamn....
Selamlar Çanakkale MT , şimdi bende çanakkalede olupta buraya katılmamak olmaz dimiİsmim Muhittin, sizlerle tanışmayı isterim. Kaynak malzemeleri üzerine işyerimiz var vede müzikle uğraşıyorum. sık sık takip ediyorum ama mesaj atmak bugüne nasipmiş. bende gezilere katılmak isterim sizlerle ama benim mondiye ne kadar sabredersiniz bilemem tabi :mrgreen:
Merhaba Muhittin Aramıza Hoş geldin.
Gurupta kaynakçıda var Müzikle uğraşan da var.
Bayağı bir arkadaş edineceksin:rendeer:
İş yeriniz nerede belki seni tanıyorumdur.:wiinkk:
sayın sevgili saygıdeğer başkanımız sabahattin abijim:queen:ben sadece toplanalım dedim.zamanıda sen ayrla bana haber verin dedim.zamanı sen ayarlayıp arkadaşlarla diyolog halinde olursan ve en son bana tarih şu şu satte bulaşalım de ben sana yeri tahsis edeyim şeklinde demiştim böle yaparsan gerisini ben ayarlarım ya...................:queen::queen::queen:saygılar efem hepinize:bounce::bounce::bounce:
selam ben çan'dan ahmet.yamaha fazer kullanıyorum şimdilik.yaklaşık 8-9 aylık üyeliğim var ama ancak aktif olabildim.havalar güzelleştiği bi ara çanakkaleye gelip herkesle tanışmak isterim.yaşım 33 inşaat işleri yapıyorum.çanda bi organizasyon planlıyoruz belkide sizlerle çanda tanışırım bellimi olur.herkesin tekeri düz bassın arkadaşlar.maximum dikkat maximum koruma.
![]()
Merhaba Ahmet Hoş geldin:rendeer:
Çan dan dostlarımızın sayısı da artıyor. Çanakkale ye geldiğinde mutlaka uğra.
Bazen bizde Çan'a geliyoruz güzel havalarda. Çan Çıraklıkta Salih hoca vardır. Sen belki ondan belge almışındır. İnşaat işinde çalışıyorsan. Tanışalım.
Ben Sebahattin Hoca Sanayi sitesinde Mesleki Eğitim Merkezinde çalışıyorum Beklerim.:bounce:
Tel:0 505 5751589