Çanakkale MT ye çok uzun bir aradan sonra tekrar merhabalar,
Yaz başında istenmeyen nedenlerden dolayı ( Bu durum Eş oluyor

) motosikletimizi satmak zorunda kalmıştım.
ve uzun bir mücadelenin sonunda bu mücadeleyi ben kazandım,hemde küşük kızım Aybüke sayesinde,nasıl mutluyum bilemezsiniz diyeceğim ama aramızdakilerin büyük bir kısmı aynı dertlerden zaten müzdarip olduğu için beni anlıyordur.
Aşağı yukarı 20 yıldır motosiklet kullanan biri olarak bu güne kadar tercihim hep touring makinalardı,isi biraz değiştireyim diye düşündüm ve tercihimi yarı enduro yarı touring Suzuki vstrom dan yana kullandım çok uzun araştırmalar sonucunda
Ve ilk planım da Allah nasip eder ise aralığın 15-17 si gibi motosikleti teslim aldığımda, ilk memleketime, Çanakkale ve şehitliklerine planlıyorum.Hava soğukmuş yağarmış falan hikayeeee nede olsa tatlı sucu değiliz :cherry:
Kendimi daha önce tanıtmıştım,fakat aramıza yeni gelenler veya unutanlar olduğunu düşünerek tekrar tanıtayım
Vedat HARMANCI yaş 37 Biga lıyım fakat çok uzun yıllardır gurbetteyim,doğduğum günden beri diyeyim.İstanbulda ikamet ediyorum SABİHA GÖKÇEN havaalanındayım herzaman sıcak bir çayımı içmeye beklerim memnun olurum sağlıcakla kalın,tüm ÇANAKKALE MT ye selamlar sevgiler