ARTIK benim de bir CROSS um var yuuuppi

Hayırlı olsun, kazasız belasız sürüşler dilerim.

Youtube'da Hakan Gündüz enduro eğitimi yaz, 3 bölümlük güzel bir eğitim var. Hoplayıp zıplamadan önce izlemende fayda var.

:cherry: tşşkr
satmayı düşünürsen talibim şimdiden =)

:mrgreen: teşşekürler
Hayırlı olsun, bol zıplamalar.:cherry:

Hayırlı olsun, kazasız belasız sürüşler dilerim.

Youtube'da Hakan Gündüz enduro eğitimi yaz, 3 bölümlük güzel bir eğitim var. Hoplayıp zıplamadan önce izlemende fayda var.
teşşekürler bakcam :bounce:

Güzel makineymiş görünüşü çok iyi performanci nasil? Kazasız belasız sürüşler dilerim[/QUOT
teşşekkürler motorun performansı beklediyim gibi cok güzel beni üzmüyor doğrusu :queen:

Son düzenleme:
hayırlı olsun hemşerim güle güle kullan adana gezilerine gelirsin artık A2 vamıydı

teşşekkürler komşi a2 gelince şimdilik yok ilerde inşallah

Kardeşim motorun hayırlı olsun, kazasız sürüşler diliyorum. Cumartesi günü sizin ordayız. Bir motor pazarlığımız var, kısmetse sizin ordan bir motorla takas yapcam.Eğer müsait olursan mersinde görüşürüz. Bu arada cts günü Kroscu 01 de bizimle birlite olcak, hem onuda tanımış olursun. Tel numaram 0544 907 0011

ey walla komşu kusuruma bakma biraz geç cevap yazdım işten güçten fırsat bulamadım valla nete girmeye telefonu kaydedetim inşşallah bi dahakine umarım takas gercekleşmiştir :cat:kadir abi ye cok selam

güzelmiş kazasız belasız bilader

ey valla brader :cat: ,,,,,

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar