ARTIK benim de bir CROSS um var yuuuppi

arkadaşım hayırlı olsun
bende bir gün inşallah cross çu arkadaşlara katılmak istiyorum
ama şimdilik asvaltlardayım:)

aa bi krosçu daha..
bigün herkes krosçu mu olacak acaba..:cherry:

hoşgeldin...:cat:

kazasız belasız kullanman dilegi ile çamursuz kalma kirlide dolaşma ((:)

MERHABA ben cross motosikletleri kendimi bildim bileli severdim hep gördüyüm motorlara küççük emrah gibin bakardım:silent: ama artık benimde bir cross um var henüz bir hafta oldu cross cu arkadaşlarla tanışmak isterim görüşmek uzere :queen:bana yazın
şimdiden teşşekkürler :queen:

komşu hayırlı olsun kros yapmaya merakın varsa düş peşime sitede açtıgım konuları takip edersen nasıl organizasyon yaptığımı anlarsın sana uyarsa bekleriz adanadan selamlar

arkadaşlar hepinizi optum teşşekür ederim

walla bukadar sıcak karşılanacağımı tahmin etmiyordum doğrusu :cyclopsan hepinize teşekkür ederim enkısa zaman da fotolarıda katcam :salut:

aa bi krosçu daha..
bigün herkes krosçu mu olacak acaba..:cherry:

hoşgeldin...:cat:

bencede olsun fenamı katar rallısı nde 2 temsilci yetmez be kanka :cat:

bencede olsun fenamı katar rallısı nde 2 temsilci yetmez be kanka

komşu hayırlı olsun kros yapmaya merakın varsa düş peşime sitede açtıgım konuları takip edersen nasıl organizasyon yaptığımı anlarsın sana uyarsa bekleriz adanadan selamlar

eyvalla komşi takıp etcem teşşekkur:cherry:

Hayırlı olsun.Kazasız,belasız kullanman dileği ile...Resimlerini bekliyoruz....:queen:

55918615qb3.jpg

60346358ka1.jpg

98336343yo4.jpg

Son düzenleme:
Güzel makineymiş görünüşü çok iyi performanci nasil? Kazasız belasız sürüşler dilerim

Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
hayırlı uğurlu olsun yeni cross'un
kazasız belasız kullanırsın inşallah
bende severim cross'ları

hayırlı olsun hemşerim güle güle kullan adana gezilerine gelirsin artık A2 vamıydı

Osmaniye İl Temsilcisi
Kardeşim motorun hayırlı olsun, kazasız sürüşler diliyorum. Cumartesi günü sizin ordayız. Bir motor pazarlığımız var, kısmetse sizin ordan bir motorla takas yapcam.Eğer müsait olursan mersinde görüşürüz. Bu arada cts günü Kroscu 01 de bizimle birlite olcak, hem onuda tanımış olursun. Tel numaram 0544 907 0011

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar