Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
aye(murat) ve komutan(gürkan) tuğperde geldi
hadi bırakın gevezeliği atlayın motorlarınıza bekliyoruz burdalap top şekli yapıyorsun tabi ümmet abi tesadüften![]()
hadi bırakın gevezeliği atlayın motorlarınıza bekliyoruz burda
Yav buluşma sonrası fotoları bekliyorum ben buradaale: Özendim vallah, helal size MT:cat: Sağolasın Ümmet Bey, topla gezdir çocukları arada böyle, abilik lazım bazen:cat: Herkese selamlar
sana buluşma adresini sorcaktım sesim gelmedi galiba sonra gökhandan öğrendimÜmmet abi sen ne dedin bana telefonda??
sana buluşma adresini sorcaktım sesim gelmedi galiba sonra gökhandan öğrendim
Pınar ablam sen bulusmadamısın ?... ablam...
Yok.. eve geldim yemeksepetinden bi pide ısmarladım kendime sıcak sıcak tv laptop keyfi yapıyorum.. Ne gitcem buluşmaya :queen:
A.S kraliçe ile görüştün galiba. çok ararsın buraları ama adadan seyretmek de farklı mı acaba
İyi yanına gelıyorum :queen::queen::queen: YOk ablam kızma gelmıyorumSen gelcen demı ablam kagıthane bulusmasına ?....
teyze bırak gevezeliğiYok.. eve geldim yemeksepetinden bi pide ısmarladım kendime sıcak sıcak tv laptop keyfi yapıyorum.. Ne gitcem buluşmaya :queen:
Bilmiyorum bakarıssss... :bounce:
teyze bırak gevezeliği1 saat daha burdayım herkes seni bekliyo
Bilmiyorum bakarıssss... :bounce:
teyze bırak gevezeliği1 saat daha burdayım herkes seni bekliyo
Bınar Homfendiy,
Niçiün nazlanma yapıyonuz, eeii:silent: Atlayınız derhal o moturunuza, basınız gaza, buluşma yerinde olunuz, sonra foto çekip bana göstertinizHatrımız yok mu yaavv:cat:
Kim bekliyo?? :silent:
Bekleme yaptırtmasana abi.. Topla gel ahaliyi mavi haliçe gidelim :cherry:
Senin hatırın olmaz mı hiç Muzo efendüüü...
Sizsiz buluşma çekmiyo canım ondan nazlanıyorum :cherry:
hehehehnedense keyfim geldi yerine:mrgreen: Bahardaki gez,ileri bir kaçırda ben o zaman nasıl afişe edeceğim seni gör
![]()