bu erik avrupalıların kullandığı eric ise sadece piyasada değil dünya çapında yer yaparım :mrgreen: ne de olsa hammadde kaliteli dimi :queen:
bu erik avrupalıların kullandığı eric ise sadece piyasada değil dünya çapında yer yaparım :mrgreen: ne de olsa hammadde kaliteli dimi :queen:
Seni önce Hollanda pazarına sürüp talepleri bi ölçmemiz gerekiyo :queen::queen::queen:
Sanmam.. Her topal için bi kör alıcı itinayla bulunur :queen::queen::queen:o pazara göre ben biraz sert olurum hüsrana uğrarsın :mrgreen:
Sanmam :cherry:ben geliyomuymuşum![]()
Sanmam :cherry:
Aha bende buluşma topiclerini karıştırdım :queen:
Geliyosun geliyosun![]()
sağolsaın hıfsı selamını herkese sölerim,otaraflara geldiğimde kesin uğrarım yusufada selam söle.:bounce:merhaba ümmet abi bizde yusufla gelmek isterdik ama malum biliyorsun manisa nere istanbul nire size iyi eğlenceler kazasız belasız bol gır gır ve şamatalı bir gezi dilerim sen geziye katılan tüm arkadaşlara bizden slm söyle bu arada ne zaman geleceksin bu taraflara fazla özletme kendini bakalım hadi kalın sağlıcakla
Hee buna geliyorum ben.. Sakıncası mı var ::miiz1::beni seç beni seçç::winkwink::winkwink
hee sen buna geliodun dimi, dierine gelmicektin:queen:
Yeni motor için tatlı mı aldın yoksa??? Sürprüzü bozmuş olma ihtimalim yüksek kanımca :queen::queen::queen:sağolsaın hıfsı selamını herkese sölerim,otaraflara geldiğimde kesin uğrarım yusufada selam söle.:bounce:
yooooo süpriz bence tatlıdan güzel sanırım,tatlıdan çok seversiniz.:queen::queen::queen:Hee buna geliyorum ben.. Sakıncası mı var ::miiz1::
Yeni motor için tatlı mı aldın yoksa??? Sürprüzü bozmuş olma ihtimalim yüksek kanımca :queen::queen::queen:
Hee buna geliyorum ben.. Sakıncası mı var ::miiz1::
yooooo süpriz bence tatlıdan güzel sanırım,tatlıdan çok seversiniz.:queen::queen::queen:
yooooo süpriz bence tatlıdan güzel sanırım,tatlıdan çok seversiniz.:queen::queen::queen:
ben ve alayı gelemdiimiz için sakıncası yok:cherry:
bizde gelsekmi acaba hava nasıl olur bilmemki, şimdi yolda az değil ıslanıp dönmeyelim :queen:
bizde gelsekmi acaba hava nasıl olur bilmemki, şimdi yolda az değil ıslanıp dönmeyelim :queen:
keşke gelebilseniz, çoook sevinirdik, özellikle ben
ama yaza doğru ben gelicem size
izmiri de bi karıştırim:queen: