[MT İstanbul] 19.01.2008 Cumartesi Kağıthane de toplanıyoruz

bu erik avrupalıların kullandığı eric ise sadece piyasada değil dünya çapında yer yaparım :mrgreen: ne de olsa hammadde kaliteli dimi :queen:

merhaba ümmet abi bizde yusufla gelmek isterdik ama malum biliyorsun manisa nere istanbul nire size iyi eğlenceler kazasız belasız bol gır gır ve şamatalı bir gezi dilerim sen geziye katılan tüm arkadaşlara bizden slm söyle bu arada ne zaman geleceksin bu taraflara fazla özletme kendini bakalım hadi kalın sağlıcakla

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
merhaba ümmet abi bizde yusufla gelmek isterdik ama malum biliyorsun manisa nere istanbul nire size iyi eğlenceler kazasız belasız bol gır gır ve şamatalı bir gezi dilerim sen geziye katılan tüm arkadaşlara bizden slm söyle bu arada ne zaman geleceksin bu taraflara fazla özletme kendini bakalım hadi kalın sağlıcakla
sağolsaın hıfsı selamını herkese sölerim,otaraflara geldiğimde kesin uğrarım yusufada selam söle.:bounce:

beni seç beni seçç::winkwink::winkwink
hee sen buna geliodun dimi, dierine gelmicektin:queen:
Hee buna geliyorum ben.. Sakıncası mı var ::miiz1::
sağolsaın hıfsı selamını herkese sölerim,otaraflara geldiğimde kesin uğrarım yusufada selam söle.:bounce:
Yeni motor için tatlı mı aldın yoksa??? Sürprüzü bozmuş olma ihtimalim yüksek kanımca :queen::queen::queen:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Hee buna geliyorum ben.. Sakıncası mı var ::miiz1::

Yeni motor için tatlı mı aldın yoksa??? Sürprüzü bozmuş olma ihtimalim yüksek kanımca :queen::queen::queen:
yooooo süpriz bence tatlıdan güzel sanırım,tatlıdan çok seversiniz.:queen::queen::queen:

ümmet abim kesin söz vermeyim ama bende gelmeye çalışıcam...ama tekmi gelebilirim çiftmi henüz belli değil...bu arada halis abide gelicekmi konuştunuzmu onunlada...onsuz kağıthane buluşmasının tadımı olurmuş yaw...

bizde gelsekmi acaba hava nasıl olur bilmemki, şimdi yolda az değil ıslanıp dönmeyelim :queen:

keşke gelebilseniz, çoook sevinirdik, özellikle ben:)
ama yaza doğru ben gelicem size:p
izmiri de bi karıştırim:queen:

Hayır özellikle ben sevinirdim.. Cengiz abiye sor bak, en çok ben sevinirim işte :p
Hem ben gidicem İzmir'e kıskançlık yapma sen, kıskanç :queen::queen:

GKN

ya biri alsın şunu başımdan..:p
izmirde elini sıkacağım abilerim, teşekkür edeceğim kardeşlerim var:cat:
bide mangal alacağım var:p
yaza doğru ordayım:wiinkk:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar