çinli musibetler bu kadarda olmaz yeter artık

yok artık yaa bu kadarda olmaz 3-5 yerini deiştir al patentini sal piyasaya bu çinlilerden nefret etmeye başladım artık. araba kopyalama onlarda motor kopyalama onlarda koyun kopyalama onlarda, kesin benimde bi kopyamı yapmıştırlar bu çinliler yüzünden haber okuyasım gelmiyo artık her taşın altından bi çinli çıkıyo:farao::farao:

alıntıdır:bounce:

12kk3.jpg

23302818jl5.jpg

15771426ka2.jpg

39015464bq5.jpg

54813604qs4.jpg

11685784nn8.jpg

77972063me9.jpg

79535051sh4.jpg

10lj0.jpg

11ee7.jpg

40392731av5.jpg

76816512xy2.jpg

al işte yine açıldı bi çin konusu.

Son düzenleme:
Hadi şalışıp yapıyosunuz bişey bari kendiniz bir tasarım yapın. Gerçek araçlara bol ve ucuz yedek parça çıkmış :mrgreen:

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Hastasıyım abi :queen:

topraam sen iyice sardin su cinlilere ha :)
Ctrl+C - Ctrl+V kombinasyonu zaten adamlarin en iyi yaptigi is,daha gerisini konusmaya gerek varmi :)

helal olsun mukemmel olmus alırız bızde bı tane yaw ..:queen:

bunlar gerçekten varmı ? ps gibi geldi

gerçek hocam gerçek türkiyeye 10.000 $ lık jeep getiriyo adamlar bu ay sonunda:pr:

topraam sen iyice sardin su cinlilere ha :)
Ctrl+C - Ctrl+V kombinasyonu zaten adamlarin en iyi yaptigi is,daha gerisini konusmaya gerek varmi :)

hemşo her taşın altından da bi çinli çıkamaz yaa. insan tribe giriyo acaba benide kopyaladı bu şelepsizler diye:p:mrgreen:

Son düzenleme:
hemşo her taşın altından da bi çinli çıkamaz yaa. insan tribe giriyo acaba benide kopyaladı bu şelepsizler diye:p:mrgreen:

ama bir sekilde tekel'lerim bozulmasi gerekiyo hem$o,cinliler girmeden once kici kirik 103 pejolar icin 1bucuk milyar para istiyolardi,ama cinliler girince 800 milyona satamadilar,cunku cinliler o paraya 4 zamanli motosiklet veriyodu,ayni mantigi bundada kur

Fiat, hem Türkiye'deki hem Çin'deki fabrikasına devasa bir makine yolluyor. Sonra makinenin kullanımı hakkında eğitim vermek için, İtalyan mühendisler Türkiye'ye geliyor ve Türkiye'deki fabrikada çalışan mühendislere makinenin kullanımını öğretiyor.

Türk mühendislere de 'Siz artık öğrendiniz, şimdi gidip makinenin kullanımını Çin'deki fabrikada çalışan mühendislere öğretin' diyor. Türk mühendisler Çin'deki fabrikaya eğitim vermeye gidiyorlar.

Gittiklerinde bir de ne görsünler. Çin'deki fabrikada o makineden iki tane var :queen::queen::queen:

ama bir sekilde tekel'lerim bozulmasi gerekiyo hem$o,cinliler girmeden once kici kirik 103 pejolar icin 1bucuk milyar para istiyolardi,ama cinliler girince 800 milyona satamadilar,cunku cinliler o paraya 4 zamanli motosiklet veriyodu,ayni mantigi bundada kur

haklısın kanka en üstteki mercedes gürünümlü garip markalı aracı alıcan bi mercedes amblemi bi mercedes jantı olay bitmiştir al sana babalar gibi mercedes hemde 10.000 ytl:p:mrgreen:

Fiat, hem Türkiye'deki hem Çin'deki fabrikasına devasa bir makine yolluyor. Sonra makinenin kullanımı hakkında eğitim vermek için, İtalyan mühendisler Türkiye'ye geliyor ve Türkiye'deki fabrikada çalışan mühendislere makinenin kullanımını öğretiyor.

Türk mühendislere de 'Siz artık öğrendiniz, şimdi gidip makinenin kullanımını Çin'deki fabrikada çalışan mühendislere öğretin' diyor. Türk mühendisler Çin'deki fabrikaya eğitim vermeye gidiyorlar.

Gittiklerinde bir de ne görsünler. Çin'deki fabrikada o makineden iki tane var :queen::queen::queen:

hadi canııım essah mı bu:p

Son düzenleme:
Evet essah :)

Bursa Fiat'ta çalışan bir mühendis anlatmıştı. Olayın birebir şahidi:)

GKN

mercedes c ile bmw arma sının kopyasına bayıldım
helal valla adamlara..!

bence o honca cr_v ve diğeri de bentley sanırım oldukça fark edliri farklılıkları var adamların hakkını yemiyelim şimdi :queen:

otobüstede zonda yazıor honda yerine de zonda mı yapmışlar :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar