Grupta hemen hemen herkes hasta
Madem İzmir MT hasta,
Eee o zaman neden buluşmuyoruz Terasta?
..dediiik ve bu hafta terasta olmaya karar verdik..
Gelenekselleşen Cuma buluşmalarımızdan birini daha bu 18 Ocak Cuma günü Teras cafede gerçekleştiriyoruz..
Sıcak içeceklerimizi yudumlarken çılgın ve kalplerimizi zorlayan oyunlar oynayacak,güzel bir akşam geçireceğiz..
Herkesi bekliyoruz...
Tarih:18 Ocak Cuma
Yer : Teras Cafe (Bornova)
Saat: 20:00 dan cafe kapanışına
Görüşmek üzere:cat:
Ben rapper değilim abi
Kafiye bulduk işte,neyini beğenmedinMis gibi kafiye..
Neyse konu sapmasın..
..
bu ne yaaa boyle, guzel bi bulusma basligi acilmis... Alp tunay arkadaslariyla geyik yapiyor hemen... kim geliyor kim gelmiyor belli degil... bi rahat birakin... internete hergun giremeyenler var kardesim.. bilgi almak icin bakiyoruz, sayfa sayfa geyik... olmaz ki boyle!
gidin konudisi bolumunde bi baslik acin geyiklerinizi orda paylasin...
neyse konuya gelelim ben bu hafta gelemiyecegim arkadaslar... hepinize iyi toplasmalar diliyorum:rendeer:
Adama bak yaw...Taaa nerelerden kalkmış girmiş topiğe köydekini kovacak....:queen::queen::queen:
Sen hele bi yengeden izin al internete girmek için de... Yoksam almadın mı?.... :silent::silent: Yoksam korktuğun bişeler mi var?....:queen::queen:
Açıklama bekliyoruz....:cat::cat:
oralardayken tırsar tabiki. malum bir oklava mesafesinde yengeye. :queen::queen::queen::queen: yamuk yaparsa anında yer kafasına
madem İzmir MT hasta, en raporlu hasta olarak katılmamak olmaz. Virüslerimi itina ile saklıyorum. Alp_tunay'a APV41 e, kolpa'ya ben yatarken gezen herkese özenle bulaştıracağım. yaşasın kötülük
sen gel abicim araplara bulaşmıyor bu virüs. beyaz ırka bulaşıyor sen dert etme.
bu sezon rekor artış görülen geyik popülasyonu bir topik kareye sığmadığından çift duyru açıp yanında da izmir MT de dahil toplam 3 ayrı topiğe yayılmıştır,
geyik hayvanlarımız ferah ferah değişik topiklere eşit şekilde dağıtılarak yeterli yaşam alanı sağlanmıştır,
doğaya duyarlı bütün delülerimize duyrulur.
ben bu msjı hangi topiğe yazdım bilmiyom, gören bana geri getirsin.
Toplantıda görüşmek üzere..(modumdan ricam sigaraya bir çözüm bulunması..yada maske dağıtılması)
ÖNEMLİ
TOPLANTI YERİ DEĞİŞMİŞTİR !
Başka bir grubun bizden önce Teras cafe de buluşmak üzere başlık açması üzerine toplantı mekanı değişmiştir..
Wallace başka bir yerle görüşecek birazdan,bu akşam yeni mekanın ismini burada yazacağız.
Herkesin haberi ola..