[İzmir MT] 18 Ocak Cuma "Rise da Hasta" Buluşması (Mekan Değişti)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ohh ohh ii terasta yine toplaşma:) Bende geliyorum inşallah:cat:
Ya ben motor alana kadar şu toplaşmaları hep terasta yapsak olmazmı:queen:

Grupta hemen hemen herkes hasta :)
Madem İzmir MT hasta,
Eee o zaman neden buluşmuyoruz Terasta?
..dediiik ve bu hafta terasta olmaya karar verdik..
Gelenekselleşen Cuma buluşmalarımızdan birini daha bu 18 Ocak Cuma günü Teras cafede gerçekleştiriyoruz..

Sıcak içeceklerimizi yudumlarken çılgın ve kalplerimizi zorlayan oyunlar oynayacak,güzel bir akşam geçireceğiz..

Herkesi bekliyoruz...

Tarih:18 Ocak Cuma
Yer : Teras Cafe (Bornova)
Saat: 20:00 dan cafe kapanışına :p

Görüşmek üzere:cat:

Tuncer nasıl rappersın sen kanka...iğrenc ötesi olmuş...:pbulamadınmı başka kafiye...

Moderatör (forrap)
Ben rapper değilim abi :)

Kafiye bulduk işte,neyini beğenmedin :p Mis gibi kafiye..

Neyse konu sapmasın :)..

Bu hafta yapacağımız buluşmada Gökmen GÖK arkadaşımızla ilgili detaylı bilgi verip(yarın ufak bir ziyaret yapıp eksikleri ve ihtiyaçları gözlemleyeceğiz),grupça yapabileceklerimiz hakkında da konuşacağız.Daha sonra hem ihtiyaçların karşılanması hemde moral için toplu bir ziyaret gerçekleştireceğiz..

dün gece topik karpuz tarlası gibi olmuş, yarılmalar yaşanmış, olmuş bunlar olmuş..

geçen hafta gurmeden döndükten soora cuma gecesi bi yattım p.tesi sabah kalkıp işe gittim, grip çarptı benide, cumaya kadar iyileşmezsem bende gelirim.

madem İzmir MT hasta, en raporlu hasta olarak katılmamak olmaz. Virüslerimi itina ile saklıyorum. Alp_tunay'a APV41 e, kolpa'ya ben yatarken gezen herkese özenle bulaştıracağım. yaşasın kötülük

Motosikleti
Forza250-cygnusL
bu ne yaaa boyle, guzel bi bulusma basligi acilmis... Alp tunay arkadaslariyla geyik yapiyor hemen... kim geliyor kim gelmiyor belli degil... bi rahat birakin... internete hergun giremeyenler var kardesim.. bilgi almak icin bakiyoruz, sayfa sayfa geyik... olmaz ki boyle!

gidin konudisi bolumunde bi baslik acin geyiklerinizi orda paylasin...

neyse konuya gelelim ben bu hafta gelemiyecegim arkadaslar... hepinize iyi toplasmalar diliyorum:rendeer:

Adama bak yaw...Taaa nerelerden kalkmış girmiş topiğe köydekini kovacak....:queen::queen::queen:
Sen hele bi yengeden izin al internete girmek için de... Yoksam almadın mı?.... :silent::silent: Yoksam korktuğun bişeler mi var?....:queen::queen:
Açıklama bekliyoruz....:cat::cat:

Adama bak yaw...Taaa nerelerden kalkmış girmiş topiğe köydekini kovacak....:queen::queen::queen:
Sen hele bi yengeden izin al internete girmek için de... Yoksam almadın mı?.... :silent::silent: Yoksam korktuğun bişeler mi var?....:queen::queen:
Açıklama bekliyoruz....:cat::cat:

oralardayken tırsar tabiki. malum bir oklava mesafesinde yengeye. :queen::queen::queen::queen: yamuk yaparsa anında yer kafasına

neden korkuyormuş açıklayın efendim. Gizli saklı kalmasın herkes elindeki dosyayı koysun masaya

madem İzmir MT hasta, en raporlu hasta olarak katılmamak olmaz. Virüslerimi itina ile saklıyorum. Alp_tunay'a APV41 e, kolpa'ya ben yatarken gezen herkese özenle bulaştıracağım. yaşasın kötülük

ABOOVVVVVV bu hafta gelem aranıza karışayım diyodum
bu lafdan sonra iyice düşüneyim bakem gelemmi gelmememi :pale::pale::pale:

Son düzenleme:
sen gel abicim araplara bulaşmıyor bu virüs. beyaz ırka bulaşıyor sen dert etme.

bu sezon rekor artış görülen geyik popülasyonu bir topik kareye sığmadığından çift duyru açıp yanında da izmir MT de dahil toplam 3 ayrı topiğe yayılmıştır,
geyik hayvanlarımız ferah ferah değişik topiklere eşit şekilde dağıtılarak yeterli yaşam alanı sağlanmıştır,
doğaya duyarlı bütün delülerimize duyrulur.

ben bu msjı hangi topiğe yazdım bilmiyom, gören bana geri getirsin.

Son düzenleme:
sen gel abicim araplara bulaşmıyor bu virüs. beyaz ırka bulaşıyor sen dert etme.

YARILDIM GÜLMEKDEN YAAA :queen::queen::queen::queen::queen:

bu sezon rekor artış görülen geyik popülasyonu bir topik kareye sığmadığından çift duyru açıp yanında da izmir MT de dahil toplam 3 ayrı topiğe yayılmıştır,
geyik hayvanlarımız ferah ferah değişik topiklere eşit şekilde dağıtılarak yeterli yaşam alanı sağlanmıştır,
doğaya duyarlı bütün delülerimize duyrulur.

ben bu msjı hangi topiğe yazdım bilmiyom, gören bana geri getirsin.

bu arada adaşım kafayı sıyırdı benim memlekette duyurulur :queen::queen:

aloooo karmacoma sesim geliyürmüüü :flower::flower::flower::flower:

Son düzenleme:
Toplantıda görüşmek üzere..(modumdan ricam sigaraya bir çözüm bulunması..yada maske dağıtılması)

Karmalakçımalak kardeşim geyik terbiyecisi mi oldun yoksa sen? bitliste 5 minare
beri gel oğlan beri gelllll

Toplantıda görüşmek üzere..(modumdan ricam sigaraya bir çözüm bulunması..yada maske dağıtılması)

sigaraya çare buluruz kardeşim yeter ki sen gel:cat::cat::cat:

Son düzenleme:
Moderatör (forrap)
ÖNEMLİ

TOPLANTI YERİ DEĞİŞMİŞTİR !

Başka bir grubun bizden önce Teras cafe de buluşmak üzere başlık açması üzerine toplantı mekanı değişmiştir..
Wallace başka bir yerle görüşecek birazdan,bu akşam yeni mekanın ismini burada yazacağız.
Herkesin haberi ola..

ÖNEMLİ

TOPLANTI YERİ DEĞİŞMİŞTİR !

Başka bir grubun bizden önce Teras cafe de buluşmak üzere başlık açması üzerine toplantı mekanı değişmiştir..
Wallace başka bir yerle görüşecek birazdan,bu akşam yeni mekanın ismini burada yazacağız.
Herkesin haberi ola..

YENİ TOPLANTI YERİMİZ
Yer :Rise Cafe [Bornova]
Saat :20:00

Mekan: RİSE NARGİLE CAFE İNTERNET
Yer : Bornova İzmir
Adres : Mustafa kemal cad. no:128/8-c Bornova/İZMİR (şekerbank yanı)
Mekan Tarifi : Bornava merkezden doğru gelirken yeni otaban köprüsünü geçince Özkanlar Migros'a gelmeden 500 metre geride. Şekerbank'ın yanındaki aradan girişi de mevcut.

Tüm MT İZMİR ve MT MANİSA üyelerimizin katılımını bekliyoruz. Lodos, İski, Mecit size diyorum duyun sesimizi

Görüşmek dileğiyle...

Katılacak Kişiler
Serçedando

1-Wallace
2-Gittardando(gönlü bizimle)
3-TrTarık
4-Kolpa
5-MissKolpa
6-Alp_Tunay
7-APV41
8-Çalli
9-Özcann
10-Duyulmaz
11-Chatkud
12-Böcek
13-rots
14-Karmacoma
15-Arap kadri
16-MT MANİSA (hala yaşıyorlarsa)
17-MT AKHİSAR

18-Ceyz
19-
Yazılacak başkası varsa söyleyin,hemen ekleyeyim:)

Son düzenleme:
mekanı wallace ayarladıysa gelirim abicim çaylar demli ve leziz olur :)
motoru servise bırakıcam umarım çıkar cumaya çıkmasada bi şekilde geliriz herhalde..olmadı böcek'in zip'e 2 kişi sığmaya çalışırız:queen:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar