[MT-İZMİR] 20 Ocak 2008 SEFERİHİSAR Seferi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hastalıgımdan ötürüdür ya mazur görün artık,balda haniii şifalı yaa ondan:p

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Zig hasta... PİER sağlam baksana..Habire yazıp duruyor... İyi bakmadın çocuğa demekki... Soğuk mu aldırdın çocuğa?....:queen:

üşütmüştür açıkta garibim. yazııkkk. sıcak tut da bari çabuk iyileşsin

öğleden sonra son finalime giriyorum. pazargünü siz gelmesenizde ben giderim zaten seferihisara 2 haftadır yatıyor motor yatıyor bi gezmesi gelmiştir onunda artık.
Konuyu Toplam 2 üye okuyor. (2 Kayıtlı üye ve 0 Misafir)
kolpa, TrTarık
geliyon mu kanka sende?:queen:

Kaçarmı Bi problem çıkmadığı sürece...
Mangal hazır bagajda duruyor bi torba kömür haricinde eksiğimiz yok çok şükür Haydi mangala :wiinkk:

ŞOK ŞOK ŞOK Flaş Flaş Flaş

Son düzenleme:
Allahh yandık kıskaca aldınız yine :queen:
adam tedavisini bulmuş ,
bal dökünce iyileşiyomuş :queen::queen::queen:
Hastalıgından hatırlayamadın heraldee toplantıda o repliğii sen söylemiştin :cherry:eek:ndan anladın sen onu demiştim ama hatırlamadın sanırsam:cherry: Hem sen tatlı sucu oldugunu geçiştirme çabasındasın sanırsam:cherry:

öperim öpmek sorun değilde bana da bulaşırsa napacaz..

Arabada mangal mı var dedin sen TrTarık. adres koordinat alatım hemen

öperim öpmek sorun değilde bana da bulaşırsa napacaz..

Arabada mangal mı var dedin sen TrTarık. adres koordinat alatım hemen

Yok abi arabada değil motorun bagajda Kolpa & TrTarık sponsorluğunda her motorolazım türünde bi mangal aldık eeee seviyoruz ya ambiansı dedik yanımızda bulunsun :D fırsat buldukça yakıp nefsimizi köreltiyoruz bekleris :queen:

Yok abi arabada değil motorun bagajda Kolpa & TrTarık sponsorluğunda her motorolazım türünde bi mangal aldık eeee seviyoruz ya ambiansı dedik yanımızda bulunsun :D fırsat buldukça yakıp nefsimizi köreltiyoruz bekleris :queen:

oooh tam sefa adamısınız valla. iyi bakalım demek ki bundan sonra havada duman görürsem sizin mangalın başında olduğunuzu anlayacağım ve hemen zıplayacağım yanınıza. bende de her daim çay bulunur termosla

oooh tam sefa adamısınız valla. iyi bakalım demek ki bundan sonra havada duman görürsem sizin mangalın başında olduğunuzu anlayacağım ve hemen zıplayacağım yanınıza. bende de her daim çay bulunur termosla

OOOO herzaman bekleriz ozaman TERMOSU aman seni gel tabi abi nedemek mangalımızın başında yerin var.:queen:

iyi eğlenmeler izmirr esk de bekleriz arada biz burda sucuk yapıyoruz sizin içinde bi mangal partisi düzenleriz , ALLAH keyfinizi bozmasın , tekrar iyi eğlenceler.

iyi eğlenmeler izmirr esk de bekleriz arada biz burda sucuk yapıyoruz sizin içinde bi mangal partisi düzenleriz , ALLAH keyfinizi bozmasın , tekrar iyi eğlenceler.

geliriz eskişehire de . hem orada benim çiğbörekcim de var. porsukta üstüne de çay içeriz oooh mis mis.

Eske geçen aylarda gitmiştim cumaya denk getirip bi toplantıya katılmayı planlıyordum ama gidip geldim nasip olmadı ama başka sefer inşş :wiinkk:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar