abicim keller grubu bizi bozar hemde fazlasıyla bozar.
seni tamamen aşar... :cat::cat: Sen gurubuna takılmaya devam....:queen::queen:
Huzurevimiydi neydi?....:queen::queen:
Sayalım saçlarını benim saçlarımın yarısı kadar çıkmaz bea....:queen::queen: Güçlü olsa ne yazar....:queen::queen:
Yakında keller gurubu kuracaz...... Ama korkun bizden.... Anladınız siz...:queen:
bence bi saçından bi bagağından bağlayıp çekelim. bakalım saçları ne kadar kuvvetli. Bu Forrap gücünü saçından alıyor bence:queen::queen:
Benim saçlarım çok ince bi kere,ondan öyle az gözüküyor:queen: Asil saçı benimki,soylu bir yapısı var...
Öyle ayakkabı fırçası gibi 3 cm kalınlığında değil :cherry:
Asil,soylu...
Siz halk saçına sahipsiniz
Abi sende de ne fanteziler varmış :queen: Saçtan,bacaktan bağlayıp çekiştirme felan,nereye varıyo abi bu sahnenin sonu :queen:
Baştan söyleyim,tek uzun olan şey saçım değil(dayanma üst sınırım da uzun,o bakıma yani yanlış anlaşılmasın..)![]()
Alper abinin saçlara laf yok at yelesi gibi meşallaa:cherry:
izmir-mt kopmuş yine :cherry:
balık baştan kokar(keller hariç)
ama tuncerim bi uzatmış bi uzatmış(saçları)gören hayret ile bakıyormuş(wallace dedi)
ricoysla yıkıyıp çıkıyomuş(bizim öyle bi şansımız yok tabi)
İyi geceler .
kel lik konusunda ustune tanimamtektir bu alemde...kafasini gunese karsi tuttumu, istedigi yere yansitir, fotograf cekerken flasi kelinden oyle bi yansitir ki simsekler caktirir...:mrgreen:
ozledim bea, bitmedi mi bu zeytin isleri?
görüşürüz en kısa zamanda,sercanım. Seni Ali'yi Tuncer'i dedemi (benim bildiğim tanıdığım izmir mt den kalan üç beş kişinin bu sayfalarda yazılarını görmek güzel )özledim bende
seni bilerek yazmadım :cherry:
dürteyim dedim biraz bakalım ses gelecekmi
gecikmedi![]()
evet bu yazdığında çok haklısın TUNCERim :queen:
sen ses iste kardeşim sesin kralını veririz. yaw hadi bitmedi mi şu işleriniz?