[MT İstanbul] 16.01.2008 Çarşamba Mini Anadolu Ateşi Buluşması

eyttttttt be buluşma üstüne buluşma marv kardeşim ben demen yazmış zaten teşekkürler ne fener ne kağıtane hepsine varım beya allah karşının kızlarıda güzel olur valla yaşadık uf beee:) bu taraftan gelen olursa beni arasın mutlak05355804642 pek oranın yolları bilmiyorum yada beni kadıköyden alırsınız marv muharrem gökan üçünüzden birine diyorum tamam telefonlaşırız

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
eyttttttt be buluşma üstüne buluşma marv kardeşim ben demen yazmış zaten teşekkürler ne fener ne kağıtane hepsine varım beya allah karşının kızlarıda güzel olur valla yaşadık uf beee:) bu taraftan gelen olursa beni arasın mutlak05355804642 pek oranın yolları bilmiyorum yada beni kadıköyden alırsınız marv muharrem gökan üçünüzden birine diyorum tamam telefonlaşırız

kızları güzel olmaz olurmu hiç :p oraya gelenlerın çoğu tıkky dir caaanım :queen:

gkn baba geçerken benide al artıkın senle komşuyuz :)

PUHAHAHA

ya şu başlığı değiştirin allah aşkına ne öle mini anadolu ateşi ? ne alaka. yazın oraya tesadüf buluşma diye bakem :bounce:

Son düzenleme:
GKN ile konuştum şimdik illaa gekl gel gel dedi.. ee bende çook özledim onu uğrarım belkim... nce bi işim var ama sonra rötarlı gelirim gelebilirsem..

Forumdan Uzaklaştırıldı
gelmek ıstıyorum ama bılıosunuz durumu :( fenerbahcede yakın baana anadolu tarafındayım:( iyi eglenceler sıze olmadı yaya olarak gelırım =))

way topic almış başını yürümüşş anaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
bune hız yaaa sözde anadolu tayfası olcaktık nerden çıktı bu avrupa tayfası heryerde karşımızdalar yawwww

neyse şiaka bi yana bekliyoruz herkeziii

liste kalabalık olmuş

gkn rola erdinç sözde ne olcaktı özde ne olduuu :)

şaka yaptık be tugce sizsiz biz bizsiz siz olmazzzzzz anadolu avrupa hepiiiimiiizzzz kardeşiiiizzzzz bu kavga ne diiyeeee :)
hava kötü bugun işe motorla geldim motoru burda bırakıcam yagmurda kullanmak istemiyorum artık yarın iş yerinden dogruca fenerbahçeyeee

semih kardeşim ozlettin kendini mutlaka beklioruz seni GKN almazsa bn alırım:p
bana farkmaz baba :queen: haberleşirizde ben 7de işte çıkıyorum.. kayışdağı yeditepe üniversitesinin orda yedpadan...

yani benim göztepeye gelmem saat 8 olur ordan fenerbahçeyede araba yok sanırım neyse haberleşiriz bakarız çaresine

Puff bu haftaki buluşmaların hiç birine katılamıcam sanırım :salut:
Herkese ii eğlenceler arkadaşlar :cat:

way topic almış başını yürümüşş anaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
bune hız yaaa sözde anadolu tayfası olcaktık nerden çıktı bu avrupa tayfası heryerde karşımızdalar yawwww

neyse şiaka bi yana bekliyoruz herkeziii

liste kalabalık olmuş

gkn rola erdinç sözde ne olcaktı özde ne olduuu :)

erdinç silmişsin bizi artık hayatından tamam 2 kere yolda sizden once gtmiş olabilirz ama bukdr acımasız olma:p

Forumdan Uzaklaştırıldı
yaa öff bea dayanamıcam ben =)):p kazadan snra kızmıcagnızı bılsem hemen koşa koşa gelcem heaaa :mrgreen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
bak dayak yersin söliyim:queen:

hahahhaa=)) bunu bıldıgım ıcın gelmıyorum ztn =)):p:p:p dayak yemek ıstemıyorum kacamamda ayagım incik =)) motora bınmeden enselersınız artıkkk =)):cherry::mrgreen:

=))=))=)) ykk ykk bılıorm motorla gelmeme kızıosunuz suan kazalı oldgm ıcın =)):p yaya gelebılrsem gelıcem bakıcam duruma inşallah =))

Son düzenleme:
erdinç silmişsin bizi artık hayatından tamam 2 kere yolda sizden once gtmiş olabilirz ama bukdr acımasız olma:p

erdinç sen bunlara güvenme bunlar cumartesi günüde beni bırakıp uzadılar.hiç arkalarına bakmıyorlar gazlayıp gidiyorlar:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar