Kasko hakkında yardım

Arkadaşlar gtr250 model hyosungumu nerden kasko yaptırabilirim?fiyat hakkında bilgisi olan arkadaşımız varmı?tarlabaşında oturuyorum her ay 60 ytl otoparka vermektense evimin önüne koyup kitleyip kaso yaptırmak daha mantıklı geliyor..

hocam 2 hafta önce isviçre sigortadan fiyat aldım.2007 model er6-f 650cc

fiyat 3600ytl.inanmayan arayıp sorabilir.:)

HFC ye gir istersen, orda kaskolarla ilgili topicler var.. Gt250r içinde kasko yapan sigorta şirketlerini öğrenebilirsin..

Bu arada bi arkadaşım gt250r'a 150 milyona sadece çalınmaya karşı kasko yaptırmıştı.. Sadece çalınmaya karşın bi kasko yaptırırsan daha ucuz olur kanımca.. 150 ytl hiç bişiy otopark parasının yanında.. Ama yüzde kaçını ödüyor onu bilmiyorum, araştırman şart..

Motosikleti
Forza250-cygnusL
hocam 2 hafta önce isviçre sigortadan fiyat aldım.2007 model er6-f 650cc

fiyat 3600ytl.inanmayan arayıp sorabilir.:)

Seninki sınırsız sanırım...Fatura bedelini ödüyorlar olması lazım....

Sanırım arkadaşın sorduğu kaza ve çalınma....:cat::cat:

Deprem yangın 2.ci bir kullanıcı dahil olmayan fiyatı soruyor...:cat:

Seninki sınırsız sanırım...Fatura bedelini ödüyorlar olması lazım....

Sanırım arkadaşın sorduğu kaza ve çalınma....:cat::cat:

Deprem yangın 2.ci bir kullanıcı dahil olmayan fiyatı soruyor...:cat:

Evet.. İsviçre tam kasko yapıyo fiyatları da bi hayli uçuk..
Bende ordan yaptırıcam büyük ihtimal..

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Koç Alianz da 600 ytl gibi bir fiyat olması lazım (2008 zamlanmış olabilir) ful hemde. Sadece depremde % 20 muhafiyet vardı sanırım.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
2000-3000lira kasko parası dahamı ii yani:silent:

muharrem yuh :queen:

ama hem kasko yaptırıp hem otoparka koymak daha mantıklı bence :) sırf kaskolu bile olsa çalındığında motoruun yenisini alma para iadesi gibi resmi işlemlere üşendiğim için :) almam malmam günü geçer sakata gelirim sağam solum belli olmaz :)

ben kendi motorumu çalınmaya karşı kaskolaım ayrıca poliçemde egzostlarım ve aksesuarlarda içinde gözüküyor sadece 150 ytl .. yardımcı olurum .. full kasko çok pahallı

arkadaşlar bugün koç allianz ı aradım.Durumu anlattım fakat bana şöyle sapıkca bir cevap geldi..250 cc ve altı mtorlar için çalınma durumunda aracınız kilitli ve kapalı otoparkta değilse kasko karşılamıyor:silent: dedim ve zaten benim amacım buydu bundan kasko istiyordum dedim...650 ytl bir fiyat çıkardılar ayrıca.Her Şirket böylemi yapıyor acaba.Sonucta kapalı parkım olsa neden böle bişey yapıyımki.Ayrıca açıkta olsa kitleyip üstünü örtmeden bırakmamki zaten motorumu

Forumdan Uzaklaştırıldı
ama kasgo bı tek otopark degıl bılader... kaza yaptıgında Allah Korusun işe yarar :wiinkk:

arkadaşlar bugün koç allianz ı aradım.Durumu anlattım fakat bana şöyle sapıkca bir cevap geldi..250 cc ve altı mtorlar için çalınma durumunda aracınız kilitli ve kapalı otoparkta değilse kasko karşılamıyor:silent: dedim ve zaten benim amacım buydu bundan kasko istiyordum dedim...650 ytl bir fiyat çıkardılar ayrıca.Her Şirket böylemi yapıyor acaba.Sonucta kapalı parkım olsa neden böle bişey yapıyımki.Ayrıca açıkta olsa kitleyip üstünü örtmeden bırakmamki zaten motorumu

ucuz etin yahnisi pek olur
motor yan yatar gidon kırılır göstergelere bişey olur
tırıvırı yan yatmadan paran gider
yaptır iyi ve pahalı bi kasko
mışıl mışıl uyu....

ama kasgo bı tek otopark degıl bılader... kaza yaptıgında Allah Korusun işe yarar :wiinkk:

sen daha askere gitmedin sanırım...:queen:

Son düzenleme:

Kendi otoparkından motorunu çaldıran çok tanıdığım oldu benim.. Yani otoparklarda çalınma için önlem teşkil etsede çare deil.. Kaskoda kilit şartı istiyo haklı olarak.. Kasko var diye sokağa bırakırsan çalınması için davetiye göndermiş olursun çünkü bu şart olmazsa ..

Türkiye'de sigorta genel şartları nedeniyle hiçbir şirket 250cc ve altındaki motorlara dışarıda çalınmaya karşı bir güvence veremiyor. Yani Koç'dan aldığınız bilgi doğru. Başka şirketlere sorduğunuzda da aynı yanıtı alacaksınız . Verilen teklif uygun gözüküyor yine de yarın başka teklifler alıp daha uygunu olursa yazarım.

Bu arada kasko poliçenizi sadece çalınma için yaptırmak bana çok mantıklı gelmiyor. Sonuçta gün içerisinde trafikteyiz.Bir kaza durumunda neredeyse motorun gerçek değerine yakın hasarlar meydana gelebiliyor. Yine de takdir sizin.

Umarım yaptıracağınız poliçeye hiçbir zaman ihtiyaç duymazsınız...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar