Mart'ta görüşmek üzere :)

Sevgili MT müdavimleri, gezi arkadaşlarım, gönül birliği dostlarım.
Graliçe Elizabıt'ın özel davetlisi olarak yarından itibaren Mart'a kadar Greyt biriteyn' de bulunacağımdan, gezi ve buluşmalarımıza katılamayacağım, (son zamanda zati alayını kaçırır olmuştum:p) Benden gurtulanamayacağını bilirsiniz ama, Greyt Biriteyn gözlemlerimi, oradaki Motosiklet Yaşamını-Kültürünü aktarmaya çalışacağım. Bir isteğiniz olursa mesajlarınızı beklerim:p:p İlk önce sevimli iş arkadaşımın MP3 Motoru ile artçı olarak takılacağımı zannediyorum, ama umarım gezilerimi sizlere aktarmaya devam edeceğim. He bir de laf aramızda, Oralarda nasıl ucuz yaşanır ne yapılır nerelere gidilir gibi işe yarar birşeyler eklemeye çalışırım:):) yolunuz düşerse de misafirim olunuz:)

Herkese kazasız belasız sürüşler dilerim:)

Eveeett,şimdide Mr. Brown olarak, Greyt Biriteyni gezelim görelim fotoları:p

Kuryeler en önemli ulaştırma hizmetlerini yapıyorlar bu merkezi şehirde, özellikle Park sorunu büyük, ama motosikletler için özel park yerleri ayarlanmış, burada motor sürücüsü olarak bir üstünlük duygusuna kapılmamak elde değil. Bu arada, ilk rastladığım ve konuştuğum kurye Türk çıktı:mrgreen:

Buralara gelip de Heykel İnsanların fotolarını çekmemek olmaz:mrgreen: Gerçekten şahane performanslar:cat:

Bilenler bilir, haftasonları Picadilly, Covent Garden, Hide Park vs. gibi meydanlarda, gerçek cambazlar, jonklörler, palyaçolar, sirkten kaçmış kim varsa gününüze neşe katarlar:mrgreen: (sakın Bozukluk vermeyin, kızıyorlar, heykel insanlara bozukluk verin:mrgreen:)

Bu fotoyu neden çektimdi:silent:
Hah, kızın görevi o tiyatro reklemı panosunu tutmak, yağmur yağıyor, makyaj nasıl yapılacak sokak ortasında:silent: Kolayca bulmuş çözümünü

Şimdilik gavura alışma turları bunlar, motorcularla arkadaşlıklarım ilerliyor ve planlarımız var. Benim Motorumun olmayışı en kötü sorun.
Herkese kazasız belasız sürüşler:cat:

Son düzenleme:
Motosikleti
Forza250-cygnusL
Güle güle git mutlu bir şekilde gel..... :rendeer:

hadi bakalım hmencik bekleriz ama fazla özletmeye de gerek yok:)
iyi yolculuklar graliçeye selam:):rendeer:

gitme abi boşver o sana gelsin :p iyi yolculuklar kendine iyi bak :rendeer:

asm

Hayırlı yolculuklar diliyorum. Yolunuz açık olsun. :)

Güle güle git mutlu bir şekilde gel..... :rendeer:

Teşekkürler Alp arkadaş:cat: Dönüşte gezilerde görüşmek üzere.

Vaov greyt biriteyn burdan kaç km orası:queen:

Moturla gidemiyom yaavv:p Denizaşırı:)

hadi bakalım hmencik bekleriz ama fazla özletmeye de gerek yok:)
iyi yolculuklar graliçeye selam:):rendeer:

Aleyküm selam, O da tuğçeye selam sööle dediydi ben unuttum:mrgreen:

hayırlı yolculuklar,,, .

Teşekkürler arkadaş, yolunuz düşerse beklerim:)

gitme abi boşver o sana gelsin :p iyi yolculuklar kendine iyi bak :rendeer:

Davet ettim, gendileri artçım olarak ilk MT Bahar gezisine gelecekler haşmetmeapları:mrgreen:

Son düzenleme:
napcan geri gelip. orda benzin ucuzdur motoru da götür oraya.memleket görsün :) düşünsenize ben rokko'yla amerika sokaklarındayım 26 plaka :):):)

Son düzenleme:
Sevgili MT müdavimleri, gezi arkadaşlarım, gönül birliği dostlarım.
Graliçe Elizabıt'ın özel davetlisi olarak yarından itibaren Mart'a kadar Greyt biriteyn' de bulunacağımdan, gezi ve buluşmalarımıza katılamayacağım, (son zamanda zati alayını kaçırır olmuştum:p) Benden gurtulanamayacağını bilirsiniz ama, Greyt Biriteyn gözlemlerimi, oradaki Motosiklet Yaşamını-Kültürünü aktarmaya çalışacağım. Bir isteğiniz olursa mesajlarınızı beklerim:p:p İlk önce sevimli iş arkadaşımın MP3 Motoru ile artçı olarak takılacağımı zannediyorum, ama umarım gezilerimi sizlere aktarmaya devam edeceğim. He bir de laf aramızda, Oralarda nasıl ucuz yaşanır ne yapılır nerelere gidilir gibi işe yarar birşeyler eklemeye çalışırım:):) yolunuz düşerse de misafirim olunuz:)

Herkese kazasız belasız sürüşler dilerim:)

nereye len Muzzy abi..:pale:MTM ye nolcak şimdik...yav ben bu MTM nin müdürü değelmiyim...hiç saygı yokmu Müdüre...bi izin istenir uygunsa verilirdi falan yani...:p

neyse yakışmadı sana be abi...gitmek yakışmadı...:pale:

varlığın yeterdi Istanbula dair...

Buraki77...ihsanhakan ...darkdıamond ve bendenizi bir hüzün kaplar abim...

bu yaz yine açılacazmı...yine mangal yapıcezmi abi...hadi yapıcaz de...

öle içimiz rahat olsun...bak bu denizaşırı gidişler gönülaşırı olmasın...hemen dön yiğidim...tez gel su kurumadan...

napcan geri gelip. orda benzin ucuzdur motoru da götür oraya.memleket görsün :) düşünsenize ben rokko'yla amerika sokaklarındayım 26 plaka :):):)

Digiboy arkadaş, benzin hakket çok ucuz orada ama Trafik ters yaavv:silent: Ben karşıdan karşıya geçerken bikle ezilme tehlikesi atlattımdı, motorla olsa kimbilir ne olur:mrgreen:

nereye len Muzzy abi..:pale:MTM ye nolcak şimdik...yav ben bu MTM nin müdürü değelmiyim...hiç saygı yokmu Müdüre...bi izin istenir uygunsa verilirdi falan yani...:p

neyse yakışmadı sana be abi...gitmek yakışmadı...:pale:

varlığın yeterdi Istanbula dair...

Buraki77...ihsanhakan ...darkdıamond ve bendenizi bir hüzün kaplar abim...

bu yaz yine açılacazmı...yine mangal yapıcezmi abi...hadi yapıcaz de...

öle içimiz rahat olsun...bak bu denizaşırı gidişler gönülaşırı olmasın...hemen dön yiğidim...tez gel su kurumadan...

Müdürüm Handrosum:pale:
İzin dilenkçemi Purak arkadaş ile yollamıştım, hayınlık yapıp virmedimi yoğusam.:silent: Yaza kalmaz baharın ilk gezisinde bir aradayız, şimdiden planlama yapınız piliiz:mrgreen:

Mangal dedin içimi ezdin akşam vakti yaavv:pale::mrgreen:
MTM ölmez, sadece yeraltına iner ve günü geldiğinde şatafatla çıkar:cat::cat::queen:

Son düzenleme:
Abi Hayırlı yolculuklar, yolun açık olsun. Bu arada seni uğurlayanlara söyle arkandan bir tas su dökmeyi unutmasınlar...

oralarda güneş batmazmış tikkatli ol. krem neyin al yanına.
sarı gacılardan uzak dur.
graliçeye selam et bizden.
bana livays beşşüzbir getir. beli bol olsun.

karşıya geçerken, bay yanlış ve doğru ahmet'in dediklerini unut.
önce sağa, sonra sola, sonra tekrar sağa bak. kendine bilem güvenme, bu işlemi bi daha tekrar et.

çayını saat tam beşte iç. içine bisküvi bandırma. bizi irezil etme. topluma uy. :)

haydi yolun açık olsun.
sana yolluk yapaydık keşkem. kıymalı börek filan hazırlasaydık. yolda yirdin :)

Abi Hayırlı yolculuklar, yolun açık olsun. Bu arada seni uğurlayanlara söyle arkandan bir tas su dökmeyi unutmasınlar...

Sağolasın abim, Vidanjör ayarladık arkamdan dökülecek su için:mrgreen:

oralarda güneş batmazmış tikkatli ol. krem neyin al yanına.
sarı gacılardan uzak dur.
graliçeye selam et bizden.
bana livays beşşüzbir getir. beli bol olsun.

karşıya geçerken, bay yanlış ve doğru ahmet'in dediklerini unut.
önce sağa, sonra sola, sonra tekrar sağa bak. kendine bilem güvenme, bu işlemi bi daha tekrar et.

çayını saat tam beşte iç. içine bisküvi bandırma. bizi irezil etme. topluma uy. :)

haydi yolun açık olsun.
sana yolluk yapaydık keşkem. kıymalı börek filan hazırlasaydık. yolda yirdin :)

Gültekin Arkadaş, sağa sola bakma işi orada tam tersi:mrgreen: O yüzden yaslayacak arabalar az kalsın:mrgreen: Yolluk derken, bir su böree iyi giderdi hani:cat:
Herkese teşekkürler, denizcieylem forumlarda sizlere emanet artıkın o na göre:cat:

Son düzenleme:
See you leter my friend,best regard.:rendeer:

Dönünce baharın tadını çıkaralım bari:wiinkk:

Şöyle uscuk mangal kara efe filan

Müdürüm Handrosum:pale:
İzin dilenkçemi Purak arkadaş ile yollamıştım, hayınlık yapıp virmedimi yoğusam.:silent: Yaza kalmaz baharın ilk gezisinde bir aradayız, şimdiden planlama yapınız piliiz:mrgreen:

Mangal dedin içimi ezdin akşam vakti yaavv:pale::mrgreen:
MTM ölmez, sadece yeraltına iner ve günü geldiğinde şatafatla çıkar:cat::cat::queen:

Purağın zaten yerimde hep gözü oldu...hayın domdom...:pale:

ben az nostalcik yapayımda dönmen için bi nedenin olur hem...:p

haydi hayırlı yolculuklar...

Shot with FinePix A205 at 2007-08-19

azıklar yenmek üzere enfes bir sofra kuruldu. Menü sağlam, yiyecek kavi idi. Cengaverler kuvvet üzerine kuvvet topladılar.:cat:

Bu kutsal yerde huşuya varan battalpandahandro, bir gaza abdesti alarak tevekküle daldı.

2 ileri bir geri, ama harekete devaaaammm:p saldırıya geçtik, Koman Yiğitleeerrr:mrgreen:

heryeri ve herşeyi yağmaladık. Biraz gaza gelip aşırıya kaçmışız:queen:

cenkten yorgun düşüp, kolay zaferimizi çay içerek kutladık.

Bu kolay zafer bizi cesaretlendirdi ve sapanca tekfurunun Maşukiye Kartepe deki gizli sarayına baskın yapmaya karar verdik, dağlara sardık:mrgreen:

See you leter my friend,best regard.:rendeer:

Dönünce baharın tadını çıkaralım bari:wiinkk:

Şöyle uscuk mangal kara efe filan

Amman diyim İhtiyar Bey, şimdiden burnumda tüttü vallah:):cat: Görüşmek dileği ile abicim, selamlar:cat:

Purağın zaten yerimde hep gözü oldu...hayın domdom...:pale:

ben az nostalcik yapayımda dönmen için bi nedenin olur hem...:p

haydi hayırlı yolculuklar...

azıklar yenmek üzere enfes bir sofra kuruldu. Menü sağlam, yiyecek kavi idi. Cengaverler kuvvet üzerine kuvvet topladılar.:cat:

Bu kutsal yerde huşuya varan battalpandahandro, bir gaza abdesti alarak tevekküle daldı.

2 ileri bir geri, ama harekete devaaaammm:p saldırıya geçtik, Koman Yiğitleeerrr:mrgreen:

heryeri ve herşeyi yağmaladık. Biraz gaza gelip aşırıya kaçmışız:queen:

cenkten yorgun düşüp, kolay zaferimizi çay içerek kutladık.

Bu kolay zafer bizi cesaretlendirdi ve sapanca tekfurunun Maşukiye Kartepe deki gizli sarayına baskın yapmaya karar verdik, dağlara sardık:mrgreen:

Metahandrosum Bariyerler Kralım, vallah şaane nostalji oldu, elim değipte eski fotolarımıza bakamamıştım uzun zamandır, teşekkürler:cat::cat:
Dönünce yeni mecralara akmak ümidi ile:mrgreen:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar