Elveda...

olmaz bikwere gidecem dedin laf agizdan bikerem cikar:mrgreen::)

gule gule kardeeeeees:p

hayatta hersey kismet

arkadaşlar anneme bişey oluyo galiba shadow un bi resmini gösterdim 10.000 ytl ye ikinci eli çıkar dedim tamam oğlum söz alıcam dedi :queen: ne oluyor dünya tersine mi dönüyor :queen: çok mutluyum vallah siteyi miteyi bırakmıyom :mrgreen:

senınde motorun olacak inanıyorum ister çinli ister japon motor motordur

Motorcu ruhu olduktan sonra çinli bile fark etmez....

birzamanlar nicolas ta ole dıyordu motorcu ruhum var ama motorum yok diyordu ne oldu..

işte ilk aldıgındamotoru sonramı ne oldu....
cage_blaze.jpg

Motor ruhu fazla geldı motoruyla tam bir ruh ikizi oldular :queen:

ghost%20rider_qjpreviewth.jpg

aileler motosiklete farklı yonden bakıo bızde farklı yonden bakıoz onlar cocuguma zarar gelmesın dıye ugrasıo , bızde aman ne olcak gıbısınden :) bende ilk motosiklet istedıgımı soyleyınce babam eskı motosıkletcı oldugu ıcın tamam der gıbıydı ama annem kesınlıkle olmaz dedı zamanla ikna ettım annemlerı A2 ehlıyet sınavına gırdım Allah kısmet edersede mart gıbı kavuşcam cbr 125 ıme . temmuzdan berı cbr 125 ıcın ugrasıyorum :) insallah zamanla sende istedigin motosıklete kavuşursun...

aileler motosiklete farklı yonden bakıo bızde farklı yonden bakıoz onlar cocuguma zarar gelmesın dıye ugrasıo , bızde aman ne olcak gıbısınden :) bende ilk motosiklet istedıgımı soyleyınce babam eskı motosıkletcı oldugu ıcın tamam der gıbıydı ama annem kesınlıkle olmaz dedı zamanla ikna ettım annemlerı A2 ehlıyet sınavına gırdım Allah kısmet edersede mart gıbı kavuşcam cbr 125 ıme . temmuzdan berı cbr 125 ıcın ugrasıyorum :) insallah zamanla sende istedigin motosıklete kavuşursun...

sağol abi sende kavuşursun inş. :)
aynı kaderi paylaşıyoz haa :p
inş herkes istediği motora kavuşur.. ben max. 10.000 ytl bişey baktığım için shadow ile cbr 600f arasında gidip geliyorum
şimdiden hayırlı ugurlu olsun
sağol abi
senınde motorun olacak inanıyorum ister çinli ister japon motor motordur

Motorcu ruhu olduktan sonra çinli bile fark etmez....

birzamanlar nicolas ta ole dıyordu motorcu ruhum var ama motorum yok diyordu ne oldu..

işte ilk aldıgındamotoru sonramı ne oldu....
cage_blaze.jpg

Motor ruhu fazla geldı motoruyla tam bir ruh ikizi oldular :queen:

ghost%20rider_qjpreviewth.jpg

eheheh :p ben ruh ikizi olmak istemiyom kalsın :mrgreen:

Ne oldu şimdi gidiyonmu, gitmiyonmu gardaşım...
Gideceksen güle güle geri gelmeyide unutma...
Gitmeyeceksen mutlaka bir motosiklet al ozaman... :)

Ne oldu şimdi gidiyonmu, gitmiyonmu gardaşım...
Gideceksen güle güle geri gelmeyide unutma...
Gitmeyeceksen mutlaka bir motosiklet al ozaman... :)

gitmiyom kalıyom anasını satim :p inat değilmi ANNE DUY SESİMİ MOTOR ALACAAAM :mrgreen: zaten demin derslerini şimdiki gibi iyi tut bi dahaki yaz ehliyeti alır almaz motorun geliyo dedi sevinçten havalara uçtum :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar