bunu görebilen zekiymiş

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Ben böyle kadınlardan hoşlanıyorum:p

1262122524_small.jpg

Büyük harfli kısım mı metin oluyo?

6 tane var. Nasıl 5 ve 7 saydınız anlamadım :) Hatta saydıktan sonra emin olmak için bi de , 'Düzen-->Bu sayfada bul' seçeneğinden f harflerini aratıp bi daha saydım :)

İlk başta 4 sonra 3 sonrada ctrl+f taktiği ile 6 saydım:cat:Sanırım ben zeki değilim:queen::queen::queen:Çünkü hileyle buldum :queen::queen::queen:Moralim bozuldu şimdi:pr::pale::pr::salut::p:p

beceremeyince careyi smiley koymakta buldum napim:D

gkn, oolm, esnek ol biras:D

GKN

sen poponu kaldırıp bu hafta sonunki buluşmaya gel, asıl orda neler öğrenirsin neler:queen:
şaka bi yana bekliyoruz hee:wiinkk:

ben haftasonu 1 ayligina Adana' ya gidiyorum. sonra bi ara İst e gelcem ama 3-4 gun kalip Ankara'ya geccem. bana sans dileyin, bayanlar TR satranc sampiyonasina katilcam Ankara' da (23 subat-1 mart). simdiden heyecanliyim ya:((
size iyi eylenceler. beni de cekistirin:)

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Hmm yahoo messenger'i kur, bambuyla bir el online satranç at, şampiyonadan çekil...

Kesmezse abisiyle bir el at dicem ama o zaman bunalıma girersin:p

Hmm yahoo messenger'i kur, bambuyla bir el online satranç at, şampiyonadan çekil...

Kesmezse abisiyle bir el at dicem ama o zaman bunalıma girersin:p

Ben iddialı değilim :p

Ama abimle oynarsa kendini intihar edebiler :)

Benim abi seneye büyük ustalar arasına gircek hayırlısıyla cezerye, darısı başına:)

adi ne abinin bambu? taniyorumdur belki. ISD ye geliosa hatta gormusumdur kesin:) tebrikler abine:) darisi basima:)

(Mert Erdogdu demicen heralde??:))

Son düzenleme:
Eskiden turnuvalara katılırdı. Ankara'daki derneğe giderdi o. Gençlerde 3.lüğü filan vardı. Ama sen kesinlikle tanımazsın. Zaten İstanbul'da hiç yaşamadı.

Yerel turnuvalara da para kazanmak için yazları takılıyodu. 2 senedir Amerika'da doktora yapıyor. Orda devam ediyor çalışmalarına.

Bi de dedem vardı rahmetli, o da 80'lerde Karpov'la oynamıştı :)

Abisinin adı avakado :p

Al pacino musun olm sen :queen:

Son düzenleme:
mm:) cok guzel ya... ben de 7 yasimda babamdan ogrendim. 11imde artik benle oynamiodu. uni de tekrar basladim. bos vakitlerimde okulda oynuyordum ama ciddiye almaya 3-4 ay once basladim. Bulent Guner okulda satranc dersleri vermeye basladiktan sonra. gecen sene de Adnan Sendur(imparator?!), sen yeteneklisin, seni calistirim demisti, sonra benle bira icmeye gitmek istedigi cikti altindan tabi:D:D gitmeyince, sende yetenek yok dedi:D:D
inanmadim tabi:)

mm:) cok guzel ya... ben de 7 yasimda babamdan ogrendim. 11imde artik benle oynamiodu. uni de tekrar basladim. bos vakitlerimde okulda oynuyordum ama ciddiye almaya 3-4 ay once basladim. Bulent Guner okulda satranc dersleri vermeye basladiktan sonra. gecen sene de Adnan Sendur(imparator?!), sen yeteneklisin, seni calistirim demisti, sonra benle bira icmeye gitmek istedigi cikti altindan tabi:D:D gitmeyince, sende yetenek yok dedi:D:D
inanmadim tabi:)

:queen::queen:

Vay sapıh :p

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Cezerye sen ne kadar yetenekli birine bension öyle, bu akşam bi iki kadeh bişiler içelim mi, beyninden konuşurus:p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar