Ybr 125 Mi Yoksa Kymco Ck 125

öncelikle aramıza hoş geldin :rendeer:

forum sayfasında arama butonunu kullanırsan istediğin bilgilere ulaşabilirsin zira aynı soru defalarca soruldu ve hemen hemen herkes aynı cevapları verdi.

Bzde skygo125-30 racing die kanuni racing tipinde motor war.yaklaşık 170 km civarında motoru çok zorlamadan 135km/h yaptık we 4 gün motora binmedik.100km/h a yaklaştığımızda motorun ara ara kastığını gördük sizce nedn oLabiLir? CikLenin çekik oLdugunu fark ettik etkiLermi?Bi fikriniz warsa sewinirim:silent:

kanki bak bende ck125 var çok memnunum saglam makine çok ta atak ama ybr daha hoş görünüo haaaa bide yakıtıda çok az kymco nun:cat:

ikisinide iyice incele derim ben .
teknik olarak bakarsan ybr yi kullandım hoşuma gitti tipide yerinde.
ama kymco için bişey diyemiycem kullanmadım ...

digi_boy da haklı aynı topikler aynı muhabbetler ...

cok teşekkur ederim arkadaşlar tavsiyeleriniz için ben ybr aldım şimdilik hoşuma gidiyor.
aynı başlığıda ben kendiminkini yazdıktan sonra gordum ben forumda acemiyimde kusura bakmayın artık alışırız her hal:)

bide arkadaşlar eğer motor konusunda bi tavsiyeleriniz olacaksa cok sevinirim

Son düzenleme:
ne kızıyon adama digi_boy senin havan kime birader topici baltalama almıyım ifadeni

hadi len çapırcı seni. :)

digi_boy biraz sert çıkmış ama her iki günde bir aynı başlıklar açılıyor

aynen öle

ikisinide iyice incele derim ben .
teknik olarak bakarsan ybr yi kullandım hoşuma gitti tipide yerinde.
ama kymco için bişey diyemiycem kullanmadım ...

digi_boy da haklı aynı topikler aynı muhabbetler ...

hayır alanı da görmedik daha . işte ben aldım kymcoyu ya da ybr'yi diyen çıkmadı. kafasına takılan başlık açıyo. :):):) paso başlık açılıyo. başka zaman olsa birleştirirler başlıkları bu sekti nası olduysa....

bencede daha çarpıcı başlık lar olsun konuşalım tartışalım birbirimizi dövelim (bilgimizle):)

gidi_boy gardaş sen yazdığımı okumadınmı ben dun gittim aldım ybryi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar