Adana'da Hayabusa fabrikasımı var?

at galiba Hara var hipodrom cevresinde ahırlar var.oradan kaçmış olmalı..55 değil asvaltta 70 80 yapar ya ingiliz tayı..yapmazmı?..Bu arada Konu saptı galiba iyice...sonuçta hayabusaya rahmet okutacak Hayabusa muadili at var mobilet var Motor cennetidir adana...

ingiliz tayım olmadı hiç yaparmı yapmazmı bilemem valla :mrgreen: evet konu biraz saptı galiba ama ben istediğim cevabı aldım sağolun varolun..

Bu gidişle bende alırım artık çift silindir mobilet :)
Mobiletle yarışlara girerim, Scooterım lada stunt yaparım :p Bende Adanalı gardaşımdan duyduğum kadarıyla SS çokmuş zaten Çukurova motor sporları varmış orda sanırım satış servis yedek parça olayıda varmış bu klüpte...

asm

Adana'da bu konuda bir potansiyele sahip hakkaten

Pamuk tarlaları ve tüccarları çok anlaşılan :)

Çok kaliteli araçlar gördüm nette 01 plakalı...

sadece 4 tanesi benim arkadaşım onlarda nette takılmıyor.Başka siteleri var orada herşey paylaşılıyor çoğuda racingci

Beni Yanlış Anlamayın ama Büyük şehrin esnafları Tam bir MÖÖÖ..oluyor...
Adana da da var...param yok herhangi bir japon alamıyorum ama bakmadanda gecemiyorum....45.000 DOLAR değerindeki SİYAH HAYABUSAYA bakmak istemiştim Siyah Çok güzel bakacaktım. yapılı bir motor egsozları kısacık hemen granajdan dışarı çıkmış . SÜLEYMAN DEMİREL de HOBYY SUZUKİ BAYİ nin önünde gayri ihtiyari durdum.Dışarıdan bakacağım içerideki Kel Tamirci çember sakalı var Bana Motorunu öteye koy dedi..Bende NİYE KLASINMI SARSILIYOR dedim.Dişarı çıkmaya niyetlense canını çok kötü yakardım..Sonra karakolda dert anlat...Bunlar insanların sabrını Korkaklık zannediyor..Konu HAYABUSA olunca yazdım buraya

ne bilim bende anlamadım kuyuya bi taş attım millet kaç gündür uğraşıyor çıkartmak için :mrgreen:

Beni Yanlış Anlamayın ama Büyük şehrin esnafları Tam bir MÖÖÖ..oluyor...
Adana da da var...param yok herhangi bir japon alamıyorum ama bakmadanda gecemiyorum....45.000 DOLAR değerindeki SİYAH HAYABUSAYA bakmak istemiştim Siyah Çok güzel bakacaktım. yapılı bir motor egsozları kısacık hemen granajdan dışarı çıkmış . SÜLEYMAN DEMİREL de HOBYY SUZUKİ BAYİ nin önünde gayri ihtiyari durdum.Dışarıdan bakacağım içerideki Kel Tamirci çember sakalı var Bana Motorunu öteye koy dedi..Bende NİYE KLASINMI SARSILIYOR dedim.Dişarı çıkmaya niyetlense canını çok kötü yakardım..Sonra karakolda dert anlat...Bunlar insanların sabrını Korkaklık zannediyor..Konu HAYABUSA olunca yazdım buraya

sıkma canını olur böyle şeyler:)öyle kötü niyetli insanlar deyiller ama kaptırmışlar kendilerini demek.

sıkma canını olur böyle şeyler:)öyle kötü niyetli insanlar deyiller ama kaptırmışlar kendilerini demek.
Abi slm tanıyormusun bu hobby suzukinin süleyman demireldeki nin tamircisi kel olanı...
Orda kolu dövmeli bir abi vardı 2 ay oluyor gittim yanına bıktırana kadar sordum sabırla cvp ladı..Bu kelin sucu çok ama..başka arkadaşlarımada aynını yapmış..diş bilemeye başladık buna....Yakında Meydan Muharebesi çıkabilir aramızda Hayabusacılara karşı Mobiletciler....Bunu ciddi söylüyorum....neki atla devemi baksak ne olurduki....ayıp vallahi...

sevgili arkadaşlarım sabırla yazılarınızı okuyorum gercekten adanada turkıyenın en cok hayabusa pazarının oldugu bır yerdır.ayrıca bı konuya deyınım o sakallı dedıgnız kel ınsanın ısmı:YILMAZ USTA dır.kendısını iyi tanırım gercekten race motor olanların hepsının yakın dostlarıdır.zannetdıgınız gıbı bır ınsan degıldır.tanımanız lazım.ben bıle bazen oraya gıttıgmde oyle tıp ınsanlar gelıyorkı ben bıle sınırlenıyorum.sacma sapan sorular soruyorlar.artık sınırlerınız gerılıyor.ama eger tanıdık bırı olsanız mutlaka sızınle ılgılenır.ıstersenız herhangı bır gun benım ısmımı soyleyerek selamımı soyleyın GORECEKSINIZKI SIZINLE ILGILENECEK VE FIKIRLERINIZ DEGISECEKTIR sevgılı arkadaslarım...

Abi Dediğiniz gibide olabilir...Kendisi esnaf. bu gün birisi gelir soru sorar yarın Müşterisi olur...Ekmek kapısı bizde çalışıyoruz..elinin anahtar tutması dışında İnsanlarla iletişimi daha iyi olmalı..Çukurova motora uğra kimse bişey demez bak istediğin kadar..soru sor hep güler yüz...

GKN

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar