[MT İZMİR] Her Hafta Toplantı mı Olurmuş Toplantısı (11/01/2008)

vay manav dükkanı şey pardon topik açıldı demek :mrgreen:bir hayli zamandır görüşmüyorduk 7 günmü oldu ne çok özlemişim sizleri hadi TOPLAŞALIM :queen:

bu kelime çok kullanılır oldu,
buluşalım, görüşelim, v.s. ye ağırlık versek ::pala::

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Elinde film olanlar tabi iyi film olan getirsin......:cat:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
En sağdaki benim........ Geçen çayağacı yanlış yazmış.....:p

Ahhh ah! şimdi ne güzel olur idi evimden 10 dakika mesafede yapılan toplantıya katılmak, mamafih, ben o saatlerde evimden 300km, sizden 300 km + 10 dakika uzakta olacağım, lakin elden ne gelir?

@tugcetugce;
biz o "tı tı tı" yansıtma sesini "cık cık cık" diye biliyoruz. seninki İstanbul Türkçesi mi oluyor?:queen:

Ahhh ah! şimdi ne güzel olur idi evimden 10 dakika mesafede yapılan toplantıya katılmak, mamafih, ben o saatlerde evimden 300km, sizden 300 km + 10 dakika uzakta olacağım, lakin elden ne gelir?

@tugcetugce;
biz o "tı tı tı" yansıtma sesini "cık cık cık" diye biliyoruz. seninki İstanbul Türkçesi mi oluyor?:queen:

senin yüreğin bizimle olsun yeter :rendeer: fazlasını kaldıramayız :queen:

eyvallah abi, yazıyorum bunu... ben de motoru getirip senin başına sarmazsam neyim. Biraz daha rahat rahat gez diye getirmiyordum ama, madem öyle, al sana fazlası... Motor indir kaldır...:queen:

bu demek,ne demek:silent::p

'hayret pişii yaaaa' dimek:cherry::queen:

@tugcetugce;

yok tı tı tı da var sen bilmiosun:cherry:

Son düzenleme:
benimm kurrrsss varr, amaaaa ben duramam çıkışda koparr gelirimmm....:)

buradaki kopma yanlış anlaşılmasınnn.....:):queen:

bende mahşerin 3 atlısı var, afişide bu olurmu:queen:

Yok abi artık at devri geçti:p o filmin adı bu :queen::queen::queen: ;

balksz1kopyanh2.jpg

O demek ne demek ben bilmemek,ama ben bişey varsa bilmek o da sen buna da gelmezse grup seni kızılcık sopasıyla dövmek ::144::

Şaka maka,işlerin uygun olur umarım :)

yok bu sefer işler uygun..hatta bugün öğleyin rapor bilem aldım,bugün ve yarın için..

ayıptır sölemesi benim motorun alt takımları bozuk da...yalnız motordan kastım CBF değil..:p:queen: ESHOT oldum bir haftadır...mahvetti beni...:)

ama gelmeye çalışırım bu sefer...:wiinkk:

Son düzenleme:
yok bu sefer işler uygun..hatta bugün öğleyin rapor bilem aldım,bugün ve yarın için..

ayıptır sölemesi benim motorun alt takımları bozuk da...yalnız motordan kastım CBF değil..:p:queen: ESHOT oldum bir haftadır...mahvetti beni...:)

ama gelmeye çalışırım bu sefer...:wiinkk:

muhabbet koyu olacak sen gel :p aradaki kıvamı tuttururuz :cat:ama baştan söyleyeyim muhabbetin içine etmek yok :queen:

Ya bunun parmakları cırcır olmuş, yazmasın daha fazla, sitenin içine edecek...

Özgür, mavi kaskım var, vereyim mi sana? (anladın sen onu):queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar