Buda Talihsiz Moto Şovu

Ben izledim ve şok oldum...(iki canbaz bir ipte oynamaz)...

.Aşağıdaki MT panosuna tıklayın sizde şok olunnnnnn..

:bestmt:

.

bu ne yaa diğer motor ters duruyodu geriyede doğru uçtu nasıl becerdi o işi:silent::silent:

saol üstad güzel paylaşım

bu ne yaa diğer motor ters duruyodu geriyede doğru uçtu nasıl becerdi o işi:silent::silent:

saol üstad güzel paylaşım

Arkadaşlar daha önce you tube'da izlemiştim bu videoyu ve yapılan açıklamalardan anladığım kadarıyla orada fırlayan motor aslında düz..Yani beyazlı adam motorun ön tekerini iki bacağı arasına sıkıştırmış ve ön freni sıkıp lastik yakıyor ve ön freni elinden kaçırmasıyla motor fırlıyor...Dikkatli bakarsanız videoya görürsünüz...Özellikle adamın fırlama anına...:cat:

bir kac izledikten sonra anladimolayi. Arkadaki motor motorun bas kismindan onunu tutarak patinaj cektiriyor tersten. Kontrolu kaybedince motor sahlanip sonrada firliyor.Obur talihsiz gence carpiyor.

Arkadaşlar daha önce you tube'da izlemiştim bu videoyu ve yapılan açıklamalardan anladığım kadarıyla orada fırlayan motor aslında düz..Yani beyazlı adam motorun ön tekerini iki bacağı arasına sıkıştırmış ve ön freni sıkıp lastik yakıyor ve ön freni elinden kaçırmasıyla motor fırlıyor...Dikkatli bakarsanız videoya görürsünüz...Özellikle adamın fırlama anına...:cat:

vay ayı oğlu ayının oğlu üstünde oturup yak lastiğini nie motorun önüne geçiyosun:pr:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hıhohahaha hahahahhahaha koptum yaa :mrgreen:

ayrıca videonun son saniyesinde bır muzık gırıyor devreye onada koptum :)

bir kac izledikten sonra anladimolayi. Arkadaki motor motorun bas kismindan onunu tutarak patinaj cektiriyor tersten. Kontrolu kaybedince motor sahlanip sonrada firliyor.Obur talihsiz gence carpiyor.

vay ayı oğlu ayının oğlu üstünde oturup yak lastiğini nie motorun önüne geçiyosun:pr:

::plus1::

Aradım ama bir türlü bulamadığım için vermiştim arkadaşlar..:silent:

Eğer konuyu bulan olursa haberdar edinki mod arkadaşlar ya konuyu bağlasın yada kilitlesinler..Gereksiz kalabalık yapmasın....:wiinkk:

Paşam dursun belki görmeyenler yeni görenler vardır konu tuttu baksana:cat::rendeer:

Ben belki bakmayanlar vardır diye aradım link
vermek için fakat bulamadım daha...:silent:

Yaw beyazlı adam motoru uçurtma zannetmiş,sizde gelmiş lastik felan yakıyordu diyorsunuz...:queen::queen::p

Saygılar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar