- Konu Yazar
kaskı nereme katacağımı bi türlü çözemedim:queen:
şaka bi yana eline sağlık kemalim, güzel fotolar
rola sendeki resimleride bekliyoruz:wiinkk:
Anladım ben onu.. Kızlar olmayınca birbirinize asıldınız dimi :queen::queen:efet efet, önce herkes seni mumla aradı, biz o mumları söndürdük
ama soora nedense iiki bu buluşmaya kızlar gelmedi dediler, neden acep:queen:
Saol canım.. Senli bi buluşmaya katılıcam hususi olarak :cherry:ben gazinocular kralıyım :queen:
kambersiz düğün olmuyor valla :mrgreen:
Ben anladım sizi ne olduğunuzu.. Söyliyim mi :queen::queen:ya smd sorcaklar nie die sonra istanbul mt'nin ne mal oldugu cıkıcak ortaya![]()
Çalışıyordum Ümmet abi, anca kısmet oldu yazmak :wiinkk:tuğçe ikizin nerde yazmıyo hiç ,okuyor ama belki toptan yazacaktır,birazdan başlar.
Eferim beni çözmüşsün :cherry:yavaştan alıyo...ilk başta biriktiriyo en son patlıyo:cherry:
öncelikle kemal abime teşekkürler eve gelirken ıslanmadık yarim kalmadı vallagerçekten güzel bi akşamdı çok sıcaktı bide pınar la tuğçe yoktu harikaydı valla
bu arada vat 69 ve 1001 de yerleri ayarladım belli kişiler davetlimdir beklerim onlar kendilerini biliyo
kızım sen uyumadınmı da dinozor seniözlettin kendini ya
kızım sen uyumadınmı da dinozor seniözlettin kendini ya
evet hocam bende gördüm onusiz hiç speed fight'a binen ghost rider gördünüzmü????ben dün gördüm vallaha :mrgreen:
bu kadarmı resimler![]()
evet hocam bende gördüm onuayrıca NGK ateş almadı GKN denedik ortalığı yaktı :mrgreen:
yokyok, pembeli, yeşilli ve sarılıyla ilgilendik siz olmayıncai onnarda bizle tabi, şahidimde sağlam, ümmet abi:cherry:Anladım ben onu.. Kızlar olmayınca birbirinize asıldınız dimi :queen::queen:
laptop alonca terfi ettin dimi, ilk buluşmada sorarım ben sana, aklın varsa yalnız gelme:queen:Olm bi karar ver aptal oldum iki mesajınla :queen::queen::queen:
Çalışıyorum ben gece 12 lere kadar.. GKN la delimavili gibi gece 12 den sonra işe çıksaydım bende gelirdim ne güzel :cherry:
siz hiç speed fight'a binen ghost rider gördünüzmü????ben dün gördüm vallaha :mrgreen:
:bounce::bounce::bounce::bounce::bounce:evet hocam bende gördüm onuayrıca NGK ateş almadı GKN denedik ortalığı yaktı :mrgreen:
güzel bi buluşma oldu emeği geçenlere teşekkürler:rendeer:
bazı dostlara uyarılarımız olcak tabe:mrgreen:
şaka yapıyosun heralde :mrgreen: eğer bu dediğin gerçekse buluşmanın bombası olur seni fena kandırmışlar :queen:Birde bana takım elbise zorunlu diyen arkadaş kimdi?r::silent:
Birde bana takım elbise zorunlu diyen arkadaş kimdi?r::silent: