sizce buyudugunde ne olur

İnanmıyorum..Şok oldum valla...:cyclopsan:cyclopsan
Büyümesine gerek yok ki...
:cat::cat:

.
[YT]qwsnk1pdnts[/YT]

Bir çok kere izledik :p
Bu velet harbi deli edio beni :queen:

buyunce aynı haluk abısı gıbı olack ama 10 defa verıldı sanırım yınede thankyou :))

buyunce aynı haluk abısı gıbı olack ama 10 defa verıldı sanırım yınede thankyou :))

Pocket Bike'larla kapışırız :queen:
Artist velet deli etti yine beni :queen:

Bizim küçüklüğümüzde yoktu bunlardan :p vardırda, binme şansımızmı vardı :salut:

Pocket Bike'larla kapışırız :queen:
Artist velet deli etti yine beni :queen:

Bizim küçüklüğümüzde yoktu bunlardan :p vardırda, binme şansımızmı vardı :salut:

:queen::queen::queen::queen: kapısmayın haluk abısı vallaha bıde parasına yada motoruna fılan gırmeyın aclagın motordan da olma o cocuk belkı sımdı buyumustur :) ..... Bneden solemesı aamaann dıkat meydan okuma .:)))))))))

eleman pire gibi ordan oraya atlıyo,motoruyla tam uyum sağlamış ama komik bi durum var büyüklük olarak; Eleman=motosiklet=KASK:queen::queen:

vay bıcırdık vay. neler yapıyo be. ben scooterin üstünde anca ayağa kalkabiliyom velet bi atlıyo zıplıyo filan :queen:

ben ılk defa ızledım supermıs. benım cocukta gordu tutturdu bende ıstıyorum dıye.

way ufaklık way büyümüşde artislik yapıyo

motoru biraz güçlü olsa tek tekerede kalkar bu :p

vay fırlama len çocuğa bak:)bu büyüse akıla gelmeyen şeyler yapar ilk defa görüyorum süpermiş yalnız tek tekere kalkamadı görmedim:)

welet yürümeyi ögrenemedi galiba böyle idare ediyoo bana öyle geldi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar