[İzmir - MT]

Dünya döndüğü,gözlerim gördüğü sürece devam edecek bu karmacoma :p

Kaç adet olur bilinmez :)
(Türkçede çok anlamlı bir dil yav..)

yakın zamanda da günaydın süreyya hanım, tünaydın süreyya hanım oyaladılar sporcumuzu , süreyya ayhan gitti ikinci oldu, işte bu gereksiz adetler olmasaydı birinci olacaktı hatırlarsanız :queen::queen:

Moderatör (forrap)
ingilizce kursu verilir itina ile haberiniz olsun:mrgreen:

Kurs öğretmenliği için senden uygun insan görmüyorum :p

Bilin bakalım bu fotodaki genç arkadaş kim arkadaşlar :p
n709468107_222168_1936.jpg

Vay be... Yıllar ne çabuk geçiyor demi :) Göbek felan da yok o zaman...

annaaaaaaaaa Forrap nerden buldun bunu yaw diyecem ama tahmin edebiliyorum nerden bulduğunu. Neydi eski günler sanırım bu 2001-2002. vay be neymişim

Moderatör (forrap)
Tahmin ettiğin yerden buldum evet.. :)
Göbek felan yokmuş o zaman heralde,hey gidi hey :) Bu motosiklet bozdu çoğumuzu zaten :p

Bu şarkı benden tüm İzmir MT ailesine gelsin :)
[yt]TuYucFPNiIE[/yt]

Vay anammmm vayyyyyy :queen: Üniversitesinin onu boyalı direkkkkk,...:queen:

valla gözlerim yaşardı araştırmacı Moderatör ilan ettim seni Forrap. hey gidi be ne de yakışıklıymışım. Gözlük falan baya bi iyiymişim o zaman. Motosiklet olunca nerde yemek orda ben felsefesine girince haliyle de göbek büyüdü

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Abi sanıyorum ki çay ısmarlamak zorunda kalacaksın :p
Bizim grup yasasına göre herkese çay ısmarlaman gerekecek :)Bizde cezalar böyle malum..

MTCK (MT Ceza Kanunu) nın 29.maddesine göre MT İzmir gibi geyik bir grubu yanlış anlamak ağır bir suçtur ve yanlış anlayan kişinin çay ısmarlamasını gerektirir :)

Kanunlar biraz ağır ama yapacak bişey yok..
MT İzmir in kestiği kol acımaz :)

Şaka bir yana,kusura bakılacak bişey yok.Bizdeki herkes şeker gibidir(Apv ve Alp_Tunay biraz yaşlı oldukları için onlar bayat şeker),olur böyle şeyler önemsemeye değmez..

Eeee konumuza dönelim :)
---

İyi öğlenler İzmir :)

Alico96..... Forrrrapın da dediği gibi yanlış anlaşılmışız....:pr::pr: Gerçekten yanlış anlaşılma için özür dileriz..... :rendeer::rendeer:

Ayrıcana forrrrrrap cım Sen hiç bayat şeker yedin mi?..... İlk toplaşmanızda bi yedirelim sana....:queen::queen::queen::queen::queen:

way be gözlerime inanamıyorum
zaman ne kadar çabuk değiştiriyor herşeyi
:queen:

valla gözlerim yaşardı araştırmacı Moderatör ilan ettim seni Forrap. hey gidi be ne de yakışıklıymışım. Gözlük falan baya bi iyiymişim o zaman. Motosiklet olunca nerde yemek orda ben felsefesine girince haliyle de göbek büyüdü

Haksızlık etme kendine abi hala yakışıklısın:cat: Göbeğide takma kafana göbek deil o türk kası onlar:queen::queen::queen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Haksızlık etme kendine abi hala yakışıklısın:cat: Göbeğide takma kafana göbek deil o türk kası onlar:queen::queen::queen:
:queen::queen::queen::queen::queen:

Bu mu yakışıklı?....:queen::queen::queen: Brad .pitt in ortadan yemişi....:queen::queen::queen::queen:

Moderatör (forrap)
Ayrıcana forrrrrrap cım Sen hiç bayat şeker yedin mi?..... İlk toplaşmanızda bi yedirelim sana....:queen::queen::queen::queen::queen:

:queen:
Tekrar düşündümde,siz çok tazesiniz abi :p Geçkin tazeler :p
Şeker istemiyorum abi saol.. Kamış şekeri hele hiç istemiyorum:p

Bu ünvana layık olacağım :)
O değilde,hala maşallahın var :cat:Ama bu şekilde devam ederse hesaplarıma göre 5-6 yıl içinde evlendin evlendin,yoksa sakat :pSen gel evinin wolıs ı ol :queen:

Evinin wolıs ı:silent::silent: Kulağa hiç inandırıcı gelmiyo nedense:p
Ama Ozz un wolıs ı, sokakların wolıs ı, Mt nin wolıs ı falan bunlar sölenebilir:)

ben ve evlenmekkkk aman diyeyim daha neler. henüz çok gencim hoş büyük konuşmamak lazım nasip kısmet bu işler de benle yaşamaya tahammül edecek hatun bulamıyorum. o bana tahammül etsede ben ona tahammül edemiyorum.

En kısa zamanda biraz kilo vereyim bari eski günlerime döneyim.

Evinin wolıs ı:silent::silent: Kulağa hiç inandırıcı gelmiyo nedense:p
Ama Ozz un wolıs ı, sokakların wolıs ı, Mt nin wolıs ı falan bunlar sölenebilir:)

abicim wallace bas bas bağırıyor FREEEDOOOOMMMM diye ne evimin wolıs ı mı olacam bu saatten sonra. Görüyoruz evinin APV41 ini Alp_Tunayını, evinin adayı kolpa, TrTarık ve Kumita45 i. halimize şükür:queen::queen::queen::queen:

Son düzenleme:
ben ve evlenmekkkk aman diyeyim daha neler. henüz çok gencim hoş büyük konuşmamak lazım nasip kısmet bu işler de benle yaşamaya tahammül edecek hatun bulamıyorum. o bana tahammül etsede ben ona tahammül edemiyorum.

abicim wallace bas bas bağırıyor FREEEDOOOOMMMM diye ne evimin wolıs ı mı olacam bu saatten sonra. Görüyoruz evinin APV41 ini Alp_Tunayını, evinin adayı kolpa, TrTarık ve Kumita45 i. halimize şükür:queen::queen::queen::queen:

Aman abi tehlikeli kelimeler kullanıyon çapraz ateşe almasınlar seni:p

yaw alsalar ne yazacak ben hanımköylü müyüm? kepekli erkek miyim? bi Kumita45 benim ayarımda o kadar gerisi 1 kalori bile etmez light erkek bunlar light:queen::queen:

:queen::queen::queen::queen::queen::queen:
Aboowwww kavgada sölenmez yaw bunlar:p:p:p

Ahanda Çenküs abim gelmiş nerdesin abi sen ya hastayım ewde dinleniyorum diyosun ama yoksun ortalıkta:p
OzCaN35, APV41, kumita45

Son düzenleme:

yaaa ama ben daha evimin kumita45'i olamadım kiiiii......:salut::salut::salut:

murat abii harbiii Ozz un wolıs ı, sokakların wolıs ı, Mt nin wolıs ı falan dururken nasıl olacakk bu senin evinin wolıs ı.....:silent::silent::silent:

yaw alsalar ne yazacak ben hanımköylü müyüm? kepekli erkek miyim? bi Kumita45 benim ayarımda o kadar gerisi 1 kalori bile etmez light erkek bunlar light:queen::queen:

abi az önce yazdığımın üzerineeee iiii olduuu buuuuuuuuuu........:queen::queen::queen:

Son düzenleme:
arı kovanına soktuğun çomak sana yakın takip olarak geri dönecektir
şimdi bu olayı şöyle ele alırsak; bu yazdığın kişilerin birde eşleri var ve bu yazıdan sonra seni görmek ( gömmek) isteyecektir en yakın toplantı ne zaman diye sorduklarını duyar gibiyim unutmamak lazım ki karıncanın bile kardeşi var ve eğer sen bir hataya düşerde evlenmek istersen buda normal olarak onların cinsinden olacağı için sana geri kalan hayatında BAŞ ağrılar diliyorum umarım yeterince anlaşılır bir açıklama olmuştur :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar